Mașini de închiriat SURPRICE CAR RENTAL în Zakynthos

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu SURPRICE CAR RENTAL în Zakynthos

Zakynthos, II, Grecia
10 dec — 17 dec
Zakynthos, II, Grecia
Du 10/12
Amiază
Du 17/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Zakynthos în SURPRICE CAR RENTAL

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto SURPRICE CAR RENTAL din Zakynthos, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

SURPRICE CAR RENTAL

4 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu SURPRICE CAR RENTAL în Zakynthos

Are SURPRICE CAR RENTAL o sucursală în Aeroportul Zakynthos Dionsios Salomos?

SURPRICE CAR RENTAL are 2 sucursale în Aeroportul Zakynthos Dionsios Salomos. Vei găsi agenția SURPRICE CAR RENTAL la adresele Airport Street 200m left from the Arrival, respectiv Airport Street.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la SURPRICE CAR RENTAL în Zakynthos, în luna ianuarie?

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Zakynthos, în luna ianuarie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Full-size, oferit de SURPRICE CAR RENTAL . Atunci când închirieri mașini de tipul Full-size în ianuarie, te poți aștepta la un preț mediu de 132 € pe zi și la unul minim de 132 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la SURPRICE CAR RENTAL , dar Full-size este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Câte sucursale de închirieri auto are SURPRICE CAR RENTAL în Zakynthos?

SURPRICE CAR RENTAL operează momentan în 4 sucursale din Zakynthos. Cea mai populară sucursală din Zakynthos pe care SURPRICE CAR RENTAL o are se află la adresa: Airport Street 200m left from the Arrival. În ultimele 12 luni, 70% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu SURPRICE CAR RENTAL în Zakynthos, și-au închiriat mașina din sucursala Airport Street 200m left from the Arrival.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Zakynthos?

Prețurile pentru mașini în Zakynthos sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Zakynthos?

81 de operatori pentru mașini în Zakynthos există pe piață începând cu decembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Zakynthos?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Zakynthos. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Zakynthos?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Zakynthos. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Zakynthos

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.