Descoperă zboruri ieftine către Washington, D.C. de la 287 €.

1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 26/9
Ma 3/10

Oferte din partea a peste 900 de site-uri de călătorii.

Despre zborurile către Washington, D.C.

Rezumat al prețurilor pentru zborurile către Washington, D.C., durata și companiile aeriene

Cel mai bun preț doar dus

287 €

Cel mai bun preț dus-întors

487 €

Cel mai rapid zbor

14h 00m

Operat de

9 companii aeriene
Cel mai ieftin zbor doar dus în Washington, D.C. din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 287 € (Bucureşti Henri Coandă - Baltimore/Washington).
Cel mai ieftin zbor dus-întors în Washington, D.C. din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 487 € (Bucureşti Henri Coandă - Washington, D.C. Dulles Intl).
Cel mai rapid zbor din România în Washington, D.C. durează 14h 00m (Bucureşti Henri Coandă to Washington, D.C. Dulles Intl).
Zborurile în Washington, D.C. sunt operate de 9 companii aeriene, printre care American Airlines, United Airlines și British Airways.

Informații despre tendințe și zboruri către Washington, D.C.

Vezi informații despre zborul către Washington, D.C. pentru a-ți crea cel mai bun plan de călătorie.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Washington, D.C.?

În general, noiembrie este cea mai ieftină lună pentru a zbura din România în Washington, D.C.. Aceasta fiind perioada de „extra-sezon”, te poți aștepta la prețuri de aproximativ 472 €. Dacă nu poți călători în timpul lunii noiembrie, atunci rezervă zboruri în Washington, D.C. din România pentru luna ianuarie. Zborurile către Washington, D.C. în ianuarie, deși nu sunt la fel de ieftine ca cele din noiembrie, au totuși un preț mediu de 491 €.

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Washington, D.C.?

Cea mai ieftină zi pentru a zbura din România în Washington, D.C. este o zi de Vineri, când pot fi găsite bilete la numai 529 €. Pe de altă parte, pentru că este convenabil deopotrivă pentru călătorii de afaceri, cât și pentru cei care pleacă în vacanță, sâmbătă este cea mai ieftină zi pentru a zbura din România. Drept urmare, prețurile tind să fie în jur de 665 €.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Washington, D.C.?

Conform datelor noastre, cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Washington, D.C. este la prânz. Utilizatorii momondo au găsit zboruri cu plecare din România în Washington, D.C. la prânz la numai 552 €. Ia în calcul faptul că aceste prețuri pot fluctua în funcție de compania aeriană pe care o alegi și de perioada anului în care călătorești. Dacă ai un program de călătorie flexibil, încearcă să eviți zborurile de dimineața, când prețurile costă 564 €, în medie. Zborurile în Washington, D.C. din România de dimineața sunt, în general, mai scumpe pentru că acest moment al zilei este convenabil pentru cei mai mulți călători.

Cât timp durează zborul către Washington, D.C.?

Durata medie de zbor din România în Washington, D.C. depinde de aeroporturile de plecare și de sosire. Zborul de pe Bucureşti Henri Coandă pe Washington, D.C. Dulles Intl durează, în medie 15h 10m, în vreme ce cel de pe Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj pe Washington, D.C. Dulles Intl durează 12h 35m. Washington, D.C. Dulles Intl este cel mai popular aeroport din Washington, D.C..

Cu cât timp înainte ar trebui să-mi rezerv zborul către Washington, D.C.?

Cel mai bun moment pentru a-ți rezerva zborul din România în România este cu 41 zile înainte, atunci când prețurile costă, aproximativ, 622 €. În ultimele 72 de ore, utilizatorii momondo au găsit zboruri către Washington, D.C., cu plecare din România, pentru numai 583 €.

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Washington, D.C.

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Washington, D.C., plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Aeroportul Bucureşti Henri Coandă
Aeroportul Washington, D.C. Dulles Intl

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Washington, D.C.

Bucureşti (BUH) către Aeroportul Washington, D.C. Dulles Intl (IAD)

De obicei, zborurile către Washington, D.C. din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti către Washington, D.C. Dulles Intl, cu un preț mediu de 587 €

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE WASHINGTON, D.C. DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂfebruarieCu 26% mai ieftinZborurile din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă către Washington, D.C. costă în medie doar 461 € în februarie
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE WASHINGTON, D.C. DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂAugustCu 46% mai scumpÎn August, un zbor către Washington, D.C. din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă costă aproximativ 912 €
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE WASHINGTON, D.C. DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂoctombrie368% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Washington, D.C. din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă în octombrie mai des decât în orice altă lună

Întrebări frecvente despre zborul către Washington, D.C.

Există și alte opțiuni de aeroporturi în apropiere de Washington, D.C.?

Aeroportul Washington, D.C. Dulles Intl sau Aeroportul Baltimore/Washington pot fi opțiuni alternative de aeroporturi pentru zborul către Washington, D.C..

Există o alternativă mai ieftină pentru zborul în Washington, D.C.?

Prețurile variază în funcție de destinația de plecare a călătorilor, însă, în medie, cel mai ieftin aeroport pentru a zbura în Washington, D.C. este Aeroportul Baltimore/Washington (cu o medie a prețului de 37 €/persoană). De cele mai multe ori, utilizatorii găsesc cele mai bune prețuri atunci când folosesc Instrumentul de stabilire a prețului de la aeroport.

Există zboruri în Columbia Heights?

Da, dacă zbori în Washington, D.C. Reagan-National (Washington, D.C.), care este aeroportul cel mai apropiat față de Columbia Heights (la 8,5 km depărtare).

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri în Washington, D.C.?

Prețurile pentru zboruri în Washington, D.C. sunt permanent aduse la zi.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru zboruri în Washington, D.C.?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 5 operatori pentru zboruri în Washington, D.C..

Care este vârsta minimă necesară pentru a zbura în Washington, D.C.?

Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții legate de vârstă. Durata zborului, programul de zbor și escalele sunt câțiva dintre factorii care pot influența limita de vârstă. Îți recomandăm să verifici încă o dată cu compania aeriana de la care rezervi zborul în Washington, D.C..

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Washington, D.C.?

Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Washington, D.C. pot varia în funcție de itinerar și de situația personală. Ca regulă generală, plănuiește să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau permisul de conducere, împreună cu un pașaport valid timp de șase luni după data de sosire în Washington, D.C.. Recomandăm întotdeauna să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA.


Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Washington, D.C.

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Washington, D.C.
Mai multe companii aeriene
10 nov.
OTP01:40Bucureşti Henri Coandă
15h 10m
1 escală
IAD16:50Washington, D.C. Dulles Intl
19 nov.
IAD17:20Washington, D.C. Dulles Intl
13h 00m
1 escală
OTP06:20Bucureşti Henri Coandă
British Airways
10 ian.
OTP03:15Bucureşti Henri Coandă
18h 00m
2 escale
DCA21:15Washington, D.C. Reagan-National
17 ian.
DCA11:59Washington, D.C. Reagan-National
15h 16m
2 escale
OTP03:15Bucureşti Henri Coandă
Mai multe companii aeriene
10 ian.
OTP01:40Bucureşti Henri Coandă
15h 10m
1 escală
IAD16:50Washington, D.C. Dulles Intl
17 ian.
IAD12:20Washington, D.C. Dulles Intl
11h 50m
1 escală
OTP00:10Bucureşti Henri Coandă
SWISS
10 ian.
OTP11:35Bucureşti Henri Coandă
29h 55m
1 escală
IAD17:30Washington, D.C. Dulles Intl
17 ian.
IAD17:00Washington, D.C. Dulles Intl
19h 10m
2 escale
OTP12:10Bucureşti Henri Coandă
Austrian Airlines
10 nov.
OTP14:10Bucureşti Henri Coandă
26h 40m
1 escală
IAD16:50Washington, D.C. Dulles Intl
19 nov.
IAD13:25Washington, D.C. Dulles Intl
17h 00m
2 escale
OTP06:25Bucureşti Henri Coandă
British Airways
10 nov.
OTP03:15Bucureşti Henri Coandă
22h 20m
2 escale
DCA01:35Washington, D.C. Reagan-National
19 nov.
DCA12:07Washington, D.C. Reagan-National
23h 38m
2 escale
OTP11:45Bucureşti Henri Coandă

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Washington, D.C.

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în Washington, D.C., vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferite de Delta, Lufthansa și Qatar Airways
Mai multe companii aeriene
24 oct.
OTP05:40Bucureşti Henri Coandă
39h 00m
2 escale
BWI20:40Baltimore/Washington
Mai multe companii aeriene
24 oct.
OTP05:40Bucureşti Henri Coandă
39h 00m
2 escale
IAD20:40Washington, D.C. Dulles Intl
Mai multe companii aeriene
24 oct.
OTP16:15Bucureşti Henri Coandă
28h 25m
3 escale
IAD20:40Washington, D.C. Dulles Intl

Care companie aeriană zboară către Washington, D.C.?

Iată o selecție a celor mai populare și mai ieftine companii aeriene pentru zborurile tale către Washington, D.C.

Ce companii aeriene zboară în Washington, D.C.?

Zboruri Turkish Airlines în Washington, D.C.

Cea mai populară companie aeriană, pe momondo, pentru zborurile în Washington, D.C. este Turkish Airlines, operând 10 zboruri săptămânale către această destinație. Cele mai multe pleacă din Istanbul, iar cea mai bună ofertă Turkish Airlines către Washington, D.C. este 603 € (preț găsit pe momondo în ultimele 72 de ore pentru o călătorie dus-întors cu plecare din Bucureşti Henri Coandă către Washington, D.C.). Într-un număr de 285 evaluări pe momondo, Turkish Airlines a primit nota 7,6.

Zboruri KLM în Washington, D.C.

Ofertele pentru zborurile KLM în Washington, D.C. încep de la 523 €, acesta fiind cel mai bun preț găsit recent pe momondo (se referă la o călătorie dus-întors cu plecare din Bucureşti Henri Coandă). În timpul unei săptămâni obișnuite, prețurile zborurilor KLM sunt mai ridicate, dar variază în funcție de aeroportul de plecare. Atlanta Internațional Atlanta Hartsfield-Jackson este cel mai popular aeroport de plecare pentru rutele KLM cu destinația Washington, D.C., ceea ce înseamnă că oferă și cele mai multe opțiuni. Compania KLM este punctată cu nota 7,5/10 în 354 de evaluări.


Aeroporturi în apropiere de Washington, D.C.

Mai jos poți vedea toate aeroporturile din Washington, D.C., împreună cu distanța față de centrul orașului

Rute populare către Washington, D.C.

Cele mai frecvente căutări de zboruri către Washington, D.C., împreună cu cele mai mici prețuri și cele mai scurte durate de zbor
Zboruri din Bucureşti către Washington, D.C.
Cel mai rapid zbor17h 40m
Cel mai ieftin484 €
Zboruri din Cluj-Napoca către Washington, D.C.
Cel mai rapid zbor12h 35m
Cel mai ieftin487 €

Începe să-ți planifici călătoria în Washington, D.C.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor în Washington, D.C.?

momondo compară prețurile a sute de companii aeriene și agenții de turism pentru ca tu să găsești și să rezervi cea mai bună ofertă pentru zborurile în Washington, D.C.. În fiecare an, milioane de utilizatori folosesc cu încredere momondo, așadar, te afli pe mâini bune.

Pot să găsesc pe momondo zboruri în Washington, D.C. cu rezervare flexibilă?

momondo poate afișa pentru utilizatori doar acele zboruri în Washington, D.C. cu politici flexibile de rezervare, oferind și alte filtre și funcționalități utile.

Cum mă poate ajuta momondo să găsesc zboruri în Washington, D.C.?

momondo pune la dispoziție filtre cu care să poți găsi zborul potrivit. Alege orele de zbor care te interesează, aeroporturile și chiar metoda de plată pe care o preferi. Îți oferim numeroase opțiuni care să te ajute să rezervi zborul perfect în Washington, D.C..

Nu sunt pregătit să rezerv un zbor în Washington, D.C. chiar acum. Poate momondo să mă anunțe dacă se schimbă prețul?

Da, momondo pune la dispoziție alerte de preț pentru zborurile în Washington, D.C.. După realizarea unei căutări pe această pagină ar trebui să îți apară opțiunea de configurare a alertei, pentru care trebuie doar să ne lași adresa ta de e-mail. momondo îți va trimite apoi instant alerte când prețul se modifică.


Economisește bani când rezervi zboruri pe momondo
Călătorii flexibile
momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
Sfaturi de la experți
Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
Alerte de preț
Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.