Găsește zboruri ieftine către Bucureşti

Dus-întors
1 adult
Economic
0 bagaje
De unde?
În?
Du 2/10
Du 9/10

Oferte din partea a peste 900 de site-uri de călătorii.

Despre zborurile către Bucureşti

Rezumat al prețurilor pentru zborurile către Bucureşti, durata și companiile aeriene

Cel mai bun preț doar dus

7 €

Cel mai bun preț dus-întors

19 €

Cel mai rapid zbor

1h 00m

Operat de

2 companii aeriene
Cel mai ieftin zbor doar dus în Bucureşti din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 7 € (Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia - Bucureşti Henri Coandă).
Cel mai ieftin zbor dus-întors în Bucureşti din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 19 € (Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia - Bucureşti Henri Coandă).
Cel mai rapid zbor din România în Bucureşti durează 1h 00m (Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia to Bucureşti Henri Coandă).
Zborurile în Bucureşti sunt operate de 2 companii aeriene, printre care Ryanair și Wizz Air.

Informații despre tendințe și zboruri către Bucureşti

Vezi informații despre zborul către Bucureşti pentru a-ți crea cel mai bun plan de călătorie.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Bucureşti?

Cea mai ieftină lună pentru a zbura în Bucureşti din România este August. Zborurile, care costă în jur de 94 €, sunt mai ieftine în această perioadă de extra-sezon. Luna iulie este o altă opțiune grozavă pentru a călători în Bucureşti, având prețuri medii de 105 € la zborurile cu plecare din România.

Care este cel mai ieftin zbor către Bucureşti?

Utilizatorii care au rezervat călătorii către Bucureşti, cu plecare din Milano, au găsit bilete de avion cu 95% mai ieftine decât prețul mediu al zborurilor în Bucureşti. Pentru a găsi cele mai ieftine prețuri către Bucureşti din zona ta, folosește Instrumentul de stabilire al prețului de la aeroport momondo.
See prices from:

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Bucureşti?

Cea mai ieftină zi pentru a zbura din România în Bucureşti este joi. Călătorii care aleg să plece din Bucureşti într-o zi de joi pot găsi cu ușurință bilete de avion de la doar 112 €. Asigură-te că nu îți rezervi plecarea într-o zi de sâmbătă, deoarece prețurile tind să fie mai scumpe decât de obicei. Conform datelor noastre, prețul mediu al biletului de avion către Bucureşti, într-o zi de sâmbătă, este de 122 €.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Bucureşti?

Cele mai recente date ale noastre arată că cel mai bun moment al zilei pentru a zbura în Bucureşti este după-amiaza. Zborurile din România în Bucureşti în acest moment al zilei pot fi de numai 91 €. Cu un preț mediu al biletului de 119 €, zborurile la prânz sunt, în general, cele mai scumpe.

Cât timp durează zborul către Bucureşti?

Durata medie de zbor din România în Bucureşti depinde de aeroporturile de plecare și de sosire. Zborul de pe Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj pe Bucureşti Henri Coandă durează, în medie 50m, în vreme ce cel de pe Iaşi pe Bucureşti Henri Coandă durează 1h 10m. Bucureşti Henri Coandă este cel mai popular aeroport din Bucureşti.

Cu cât timp înainte ar trebui să-mi rezerv zborul către Bucureşti?

Cel mai bun moment pentru a-ți rezerva zborul în Bucureşti este cu 56 zile în avans, când prețurile costă în jur de 112 €. Te sfătuim să verifici prețurile acum pentru că utilizatorii momondo au găsit recent bilete la numai 81 €.

Întrebări frecvente despre zborul către Bucureşti

Bucureștiul este un oraș frumos, indiferent de anotimp. Pe lângă amintirile pe care ți le va trezi, îți poate arăta și părțile noi, apărute după ultima ta vizită.

Pe timpul verii este foarte cald, prin urmare îți recomandăm să îți planifici vizita în restul anului, dacă poți.

Primăvara și toamna poți surprinde imagini extraordinare în capitala României, iar dacă zăpada este proaspătă, iernile sunt ca în povești. Explorează parcurile Bucureștiului și lasă-te surprins de imaginile încântătoare pe care le poți vedea.

Este cât se poate de posibil să găsești un aeroport de destinație alternativ și, posibil, mai ieftin în apropiere de Bucureşti. Dacă plănuiești un zbor în Bucureşti, ia în considerare să rezervi biletele de avion către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă (la 16 km de centrul orașului Bucureşti).

În general, cel mai ieftin aeroport din apropiere de Bucureşti este Aeroportul Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu, cu un preț mediu de 270 €/persoană. Aceste prețuri variază, bineînțeles, în funcție de destinația de plecare a călătorilor. Cei care vor să economisească bani sunt sfătuiți să folosească funcționalitateaGhid pentru prețul acestei rute.

Da, zborurile în Centrul Vechi sunt deservite de aeroportul Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu din Bucureşti, care se află la distanță de 7,8 km.


Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Bucureşti

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Bucureşti

Alte clase de cabină pentru zborurile către Bucureşti

Explorează opțiunile alternative de cabină premium pentru zborul tău către Bucureşti

Care companie aeriană zboară către Bucureşti?

Iată o selecție a celor mai populare și mai ieftine companii aeriene pentru zborurile tale către Bucureşti

Ce companii aeriene zboară în Bucureşti?

Este posibil ca și alte companii aeriene să zboare din România în Bucureşti, dar cea/cele mai populare pentru utilizatorii noștri sunt TAROM, Blue Air și Ryanair. Aceste companii ar trebui să opereze zboruri în Bucureşti în mod constant, dacă ai nevoie să pleci dintr-unul din cele mai populare aeroporturi din România.

Zboruri TAROM în Bucureşti

Cea mai populară companie aeriană, pe momondo, pentru zborurile în Bucureşti este TAROM, operând 23 zboruri săptămânale către această destinație. Cele mai multe pleacă din Amsterdam Schiphol, iar cea mai bună ofertă TAROM către Bucureşti este 82 € (preț găsit pe momondo în ultimele 72 de ore pentru o călătorie dus-întors cu plecare din Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj către Bucureşti). Într-un număr de 36 evaluări pe momondo, TAROM a primit nota 7,7.


Aeroporturi în apropiere de Bucureşti

Mai jos poți vedea toate aeroporturile din Bucureşti, împreună cu distanța față de centrul orașului

Cum să ajungi în centrul orașului Bucureşti din aeroport

Aeroportul Henri-Coandă București Otopeni (OTP) este aeroportul principal care deservește Capitala României.

Aeroportul Băneasa (BBU) este închis traficului regulat de pasageri.


Rute populare către Bucureşti

Cele mai frecvente căutări de zboruri către Bucureşti, împreună cu cele mai mici prețuri și cele mai scurte durate de zbor
Zboruri din Tel Aviv către Bucureşti
Cel mai rapid zbor2h 40m
Cel mai ieftin30 €
Zboruri din Paris către Bucureşti
Cel mai rapid zbor2h 50m
Cel mai ieftin65 €
Zboruri din Madrid către Bucureşti
Cel mai rapid zbor3h 35m
Cel mai ieftin62 €
Zboruri din Londra către Bucureşti
Cel mai rapid zbor2h 59m
Cel mai ieftin28 €
Zboruri din Viena către Bucureşti
Cel mai rapid zbor1h 35m
Cel mai ieftin21 €
Zboruri din Atena către Bucureşti
Cel mai rapid zbor1h 35m
Cel mai ieftin42 €
Zboruri din Amsterdam către Bucureşti
Cel mai rapid zbor2h 45m
Cel mai ieftin101 €
Zboruri din Milano către Bucureşti
Cel mai rapid zbor2h 05m
Cel mai ieftin24 €
Zboruri din Barcelona către Bucureşti
Cel mai rapid zbor3h 05m
Cel mai ieftin79 €
Zboruri din Cluj-Napoca către Bucureşti
Cel mai rapid zbor0h 50m
Cel mai ieftin64 €
Zboruri din New York City către Bucureşti
Cel mai rapid zbor10h 30m
Cel mai ieftin371 €
Zboruri din Roma către Bucureşti
Cel mai rapid zbor1h 55m
Cel mai ieftin29 €
Zboruri din Bruxelles către Bucureşti
Cel mai rapid zbor2h 45m
Cel mai ieftin27 €
Zboruri din Timișoara către Bucureşti
Cel mai rapid zbor0h 50m
Cel mai ieftin21 €
Zboruri din Munchen către Bucureşti
Cel mai rapid zbor2h 00m
Cel mai ieftin112 €
Zboruri din Zürich către Bucureşti
Cel mai rapid zbor2h 20m
Cel mai ieftin152 €
Zboruri din Napoli către Bucureşti
Cel mai rapid zbor1h 55m
Cel mai ieftin44 €
Zboruri din Dublin către Bucureşti
Cel mai rapid zbor3h 35m
Cel mai ieftin55 €
Zboruri din Düsseldorf către Bucureşti
Cel mai rapid zbor2h 35m
Cel mai ieftin65 €
Zboruri din Frankfurt către Bucureşti
Cel mai rapid zbor8h 50m
Cel mai ieftin70 €

Cum să călătorești în Bucureşti

Cea mai rapidă metodă de a ajunge în centru este să folosești un taxi, mai ales că prețurile sunt mult mai mici decât în orice altă capitală europeană.

De asemenea, poți folosi și liniile speciale RATB, care te aduc în centru în aproximativ 45 de minute, în funcție de trafic. Autobuzul expres 783 te va duce în către centrul orașului (Piața Unirii) iar autobuzul 780 face legătura cu Gara de Nord, de unde poți să iei un tren spre orice localitate din România.
Se pot cumpăra cartele cu două călătorii pentru autobuzele expres lângă stația de autobuz de la Terminalul de Sosiri Interne.

În aeroport poți alege și transportul cu trenul până la Gara de Nord, dar trebuie să știi că pentru a ajunge la tren va trebui întâi să iei un microbuz. Ar putea fi mult mai rapidă o călătorie cu taxi-ul, sau chiar cu autobuzul 780 care se duce către aceeași destinație.
Și apropo de rapiditate, dacă intenționezi să ajungi la ore de vârf la aeroportul Otopeni, mai ales dacă traversezi orașul..să îți iei timp suficient, pentru că Bucureștiul nu se poate lăuda cu trafic prea fluent.


Începe să-ți planifici călătoria în Bucureşti


Cele mai bune lucruri de făcut și văzut în Bucureşti

Primul lucru pe care ar trebui să îl vizitezi în București este Palatul Parlamentului (Casa Poporului). Dacă ai parte de vreme bună, poți admira impunătoarea clădire din parcul Izvor, stând pe iarbă. Apoi caută Calea Victoriei și mergi pe ea către Guvernul României, pentru a simți spiritul orașului din toate perspectivele.

Te poți opri puțin prin centrul vechi pentru a servi ceva sau pentru a admira clădirile istorice. Tot aici te vei întoarce noaptea pentru petreceri din cele mai diverse în nenumăratele cluburi din această zonă.

Bisericile Stavropoleos și Sf.Anton (Curtea Veche) sunt foarte frumoase, iar Hanul lui Manuc îți va povesti din istoria veche locului. Clădirea Cercului Militar trebuie văzută neapărat, iar dacă ai timp suficient fă o vizită Muzeului Satului și Muzeului Țăranului Român.

Dacă vrei să te relaxezi, Parcul Cișmigiu este foarte aproape de centrul orașului, dar poți merge și în Parcul Herăstrău sau Parcul IOR (Alexandru Ioan Cuza).

Ca orice capitală, mallurile sunt suficiente, deci dacă ai chef de shopping sau cinema alege unul care să îți fie aproape.
Poți încheia ziua cu un spectacol la Teatrul Bulandra sau Teatrul Național, iar dacă îți place opera ai la dispoziție Opera Română, într-o clădire superbă.


De ce să folosești momondo?

Noi te ajutăm să găsești zborul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale; momondo compară prețurile a sute de companii aeriene și agenți de turism și te ajută să le filtrezi pentru a găsi exact ce te interesează.

momondo poate afișa pentru utilizatori doar acele zboruri în Bucureşti cu politici flexibile de rezervare, oferind și alte filtre și funcționalități utile.

momondo pune la dispoziție o serie de filtre pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor în Bucureşti. Filtrează rezultatele în funcție de preț, companie aeriană, aeroport, clasa cabinei, tip de avion, formă de plată, escale și multe altele.

Da. momondo poate urmări prețurile zborurilor în Bucureşti, trimitându-ți alerte când se schimbă. Tot ce trebuie să faci pentru a configura o alertă este să realizezi o căutare și să introduci o adresă de e-mail validă.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Călătorii flexibile
momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
Sfaturi de la experți
Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
Alerte de preț
Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.