Găsește cele mai ieftine zboruri către Bucureşti

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 22/6
Ma 29/6

Care este cel mai bun moment pentru a zbura către Bucureşti?

Bucureștiul este un oraș frumos, indiferent de anotimp. Pe lângă amintirile pe care ți le va trezi, îți poate arăta și părțile noi, apărute după ultima ta vizită.

Pe timpul verii este foarte cald, prin urmare îți recomandăm să îți planifici vizita în restul anului, dacă poți.

Primăvara și toamna poți surprinde imagini extraordinare în capitala României, iar dacă zăpada este proaspătă, iernile sunt ca în povești. Explorează parcurile Bucureștiului și lasă-te surprins de imaginile încântătoare pe care le poți vedea.

 • Care este cel mai ieftin zbor către Bucureşti?

  Utilizatorii care au rezervat călătorii către Bucureşti, cu plecare din Stockholm, au găsit bilete de avion cu 82% mai ieftine decât prețul mediu al zborurilor în Bucureşti. Pentru a găsi cele mai ieftine prețuri din zona ta, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.

 • Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Bucureşti?

  Cea mai ieftină lună pentru a zbura în Bucureşti din România este mai. Zborurile, care costă în jur de 256 lei, sunt mai ieftine în această perioadă de extra-sezon. Luna aprilie este o altă opțiune grozavă pentru a călători în Bucureşti, având prețuri medii de 264 lei la zborurile cu plecare din România.

 • Cu cât timp înainte ar trebui să-mi rezerv zborul către Bucureşti?

  Cel mai bun moment pentru a-ți rezerva zborul în Bucureşti este cu 60 zile în avans, când prețurile costă în jur de 370 lei. Te sfătuim, totuși, să verifici prețurile acum pentru că utilizatorii momondo au găsit recent bilete la numai 89 lei.

 • Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Bucureşti?

  Cea mai ieftină zi pentru a zbura din România în Bucureşti este sâmbătă. Călătorii care aleg să plece din Bucureşti într-o zi de sâmbătă pot găsi cu ușurință bilete de avion de la doar 393 lei. Asigură-te că nu îți rezervi plecarea într-o zi de luni, deoarece prețurile tind să fie mai scumpe decât de obicei. Conform datelor noastre, prețul mediu al biletului de avion către Bucureşti, într-o zi de luni, este de 450 lei.

 • Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Bucureşti?

  Cele mai recente date ale noastre arată că cel mai bun moment al zilei pentru a zbura în Bucureşti este după-amiaza. Zborurile din România în Bucureşti în acest moment al zilei pot fi de numai 350 lei. Cu un preț mediu al biletului de 494 lei, zborurile la prânz sunt, în general, cele mai scumpe.

 • Există și alte opțiuni de aeroporturi în apropiere de Bucureşti?

  Este cât se poate de posibil să găsești un aeroport de destinație alternativ și, posibil, mai ieftin în apropiere de Bucureşti. Dacă plănuiești un zbor în Bucureşti, ia în considerare să rezervi biletele de avion către Bucureşti Aeroportul Henri Coandă (la 16 km de centrul orașului Bucureşti).

 • Există o alternativă mai ieftină pentru zborul în Bucureşti?

  În general, cel mai ieftin aeroport din apropiere de Bucureşti este Bucureşti Aeroportul Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu, cu un preț mediu de 556 lei/persoană. Aceste prețuri variază, bineînțeles, în funcție de destinația de plecare a călătorilor. Cei care vor să economisească bani sunt sfătuiți să folosească funcționalitateaGhid pentru prețul acestei rute.


Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Bucureşti

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Bucureşti
Blue Air
23 iun.
CLJ05:05Cluj-Napoca Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj
0h 55m
OTP06:00Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
23 iun.
OTP12:50Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
0h 55m
CLJ13:45Cluj-Napoca Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj
Companii aeriene multiple
5 iul.
TSR05:05Timișoara
0h 55m
OTP06:00Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
5 iul.
OTP10:40Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
1h 00m
TSR11:40Timișoara
Companii aeriene multiple
9 iul.
TSR05:05Timișoara
0h 55m
OTP06:00Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
17 iul.
OTP18:15Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
1h 00m
TSR19:15Timișoara
Ryanair
17 iul.
TSR19:45Timișoara
1h 00m
OTP20:45Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
18 iul.
OTP02:40Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
1h 00m
TSR03:40Timișoara
Ryanair
14 iul.
TSR04:55Timișoara
1h 00m
OTP05:55Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
21 iul.
OTP02:30Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
1h 00m
TSR03:30Timișoara
Ryanair
3 aug.
TSR19:45Timișoara
1h 00m
OTP20:45Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
12 aug.
OTP02:30Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
1h 00m
TSR03:30Timișoara

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Bucureşti

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în Bucureşti, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferite de Blue Air și Ryanair
Blue Air
25 iun.
TSR05:05Timișoara
0h 55m
OTP06:00Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Blue Air
28 iun.
IAS13:00Iași
0h 55m
OTP13:55Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Blue Air
28 iun.
IAS13:00Iași
0h 55m
OTP13:55Bucureşti Aeroportul Henri Coandă

Care companie aeriană zboară către Bucureşti?

Iată o selecție a celor mai populare și mai ieftine companii aeriene pentru zborurile tale către Bucureşti

Competiția pe zborurile interne este în toi, așadar companiile aeriene low-cost și de linie se vor grăbi să îți ofere cele mai mici prețuri din marile orașe ale României.

Din Iași spre București poți zbura cu Blue Air și TAROM, din Cluj-Napoca cu Blue Air, Wizz Air și TAROM, din Timișoara cu Ryanair sau TAROM iar din Oradea cu Blue Air și TAROM. Ai parte de zboruri și din orașe mai mici precum Suceava sau Satu Mare spre București.


Aeroporturi în apropiere de Bucureşti

Mai jos poți vedea toate aeroporturile din Bucureşti, împreună cu distanța față de centrul orașului

Aeroportul Henri-Coandă București Otopeni (OTP) este aeroportul principal care deservește Capitala României.

Aeroportul Băneasa (BBU) este închis traficului regulat de pasageri.


Rute populare către Bucureşti

Cele mai frecvente căutări de zboruri către Bucureşti, împreună cu cele mai mici prețuri și cele mai scurte durate de zbor
Zboruri din Timișoara către Bucureşti
Cel mai scurt timp de zbor0h 55m
Cel mai ieftin89 lei
Zboruri din Cluj-Napoca către Bucureşti
Cel mai scurt timp de zbor0h 55m
Cel mai ieftin191 lei
Zboruri din Iași către Bucureşti
Cel mai scurt timp de zbor0h 55m
Cel mai ieftin236 lei

Cum poți ajunge de la aeroport către centrul orașului?

TAXI-urile sunt mult mai ieftine decât în alte capitale

Cea mai rapidă metodă de a ajunge în centru este să folosești un taxi, mai ales că prețurile sunt mult mai mici decât în orice altă capitală europeană.

De asemenea, poți folosi și liniile speciale RATB, care te aduc în centru în aproximativ 45 de minute, în funcție de trafic. Autobuzul expres 783 te va duce în către centrul orașului (Piața Unirii) iar autobuzul 780 face legătura cu Gara de Nord, de unde poți să iei un tren spre orice localitate din România.
Se pot cumpăra cartele cu două călătorii pentru autobuzele expres lângă stația de autobuz de la Terminalul de Sosiri Interne.

În aeroport poți alege și transportul cu trenul până la Gara de Nord, dar trebuie să știi că pentru a ajunge la tren va trebui întâi să iei un microbuz. Ar putea fi mult mai rapidă o călătorie cu taxi-ul, sau chiar cu autobuzul 780 care se duce către aceeași destinație.
Și apropo de rapiditate, dacă intenționezi să ajungi la ore de vârf la aeroportul Otopeni, mai ales dacă traversezi orașul..să îți iei timp suficient, pentru că Bucureștiul nu se poate lăuda cu trafic prea fluent.


Începe să-ți planifici călătoria în Bucureşti


Obiective Turistice în București

Palatul Parlamentului este unul dintre principalele atracții ale Bucureștiului, dar nu rata Centrul Vechi și Parcurile Cișmigiu și Herăstrău

Primul lucru pe care ar trebui să îl vizitezi în București este Palatul Parlamentului (Casa Poporului). Dacă ai parte de vreme bună, poți admira impunătoarea clădire din parcul Izvor, stând pe iarbă. Apoi caută Calea Victoriei și mergi pe ea către Guvernul României, pentru a simți spiritul orașului din toate perspectivele.

Te poți opri puțin prin centrul vechi pentru a servi ceva sau pentru a admira clădirile istorice. Tot aici te vei întoarce noaptea pentru petreceri din cele mai diverse în nenumăratele cluburi din această zonă.

Bisericile Stavropoleos și Sf.Anton (Curtea Veche) sunt foarte frumoase, iar Hanul lui Manuc îți va povesti din istoria veche locului. Clădirea Cercului Militar trebuie văzută neapărat, iar dacă ai timp suficient fă o vizită Muzeului Satului și Muzeului Țăranului Român.

Dacă vrei să te relaxezi, Parcul Cișmigiu este foarte aproape de centrul orașului, dar poți merge și în Parcul Herăstrău sau Parcul IOR (Alexandru Ioan Cuza).

Ca orice capitală, mallurile sunt suficiente, deci dacă ai chef de shopping sau cinema alege unul care să îți fie aproape.
Poți încheia ziua cu un spectacol la Teatrul Bulandra sau Teatrul Național, iar dacă îți place opera ai la dispoziție Opera Română, într-o clădire superbă.