Descoperă zboruri ieftine către Bucureşti de la 32 €.

1 adult
De unde?
În?
Lu 11/12
Lu 18/12

Despre zborurile către Bucureşti

Rezumat al prețurilor pentru zborurile către Bucureşti, durata și companiile aeriene

Cel mai bun preț doar dus

32 €

Cel mai bun preț dus-întors

84 €

Cel mai rapid zbor

0h 50m

Operat de

3 companii aeriene
Cel mai ieftin zbor doar dus în Bucureşti din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 32 € (Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj - Bucureşti Henri Coandă).
Cel mai ieftin zbor dus-întors în Bucureşti din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 84 € (Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj - Bucureşti Henri Coandă).
Cel mai rapid zbor din România în Bucureşti durează 0h 50m (Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj to Bucureşti Henri Coandă).
Zborurile în Bucureşti sunt operate de 3 companii aeriene, printre care HiSky, Wizz Air Malta și TAROM.

Informații despre tendințe și zboruri către Bucureşti

Vezi informații despre zborul către Bucureşti pentru a-ți crea cel mai bun plan de călătorie.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Bucureşti?

Cea mai ieftină lună pentru a zbura în Bucureşti din România este decembrie. Zborurile, care costă în jur de 113 €, sunt mai ieftine în această perioadă de extra-sezon. Luna noiembrie este o altă opțiune grozavă pentru a călători în Bucureşti, având prețuri medii de 116 € la zborurile cu plecare din România.

Care este cel mai ieftin zbor către Bucureşti?

Utilizatorii care au rezervat călătorii către Bucureşti, cu plecare din Catania, au găsit bilete de avion cu 70% mai ieftine decât prețul mediu al zborurilor în Bucureşti. Pentru a găsi cele mai ieftine prețuri către Bucureşti din zona ta, folosește Instrumentul de stabilire al prețului de la aeroport momondo.
Vezi prețurile pentru:

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Bucureşti?

Cele mai recente date ale noastre arată că cel mai bun moment al zilei pentru a zbura în Bucureşti este după-amiaza. Zborurile din România în Bucureşti în acest moment al zilei pot fi de numai 115 €. Cu un preț mediu al biletului de 147 €, zborurile la prânz sunt, în general, cele mai scumpe.

Cât timp durează zborul către Bucureşti?

Durata medie de zbor din România în Bucureşti depinde de aeroporturile de plecare și de sosire. Zborul de pe Iaşi pe Bucureşti Henri Coandă durează, în medie 55m, în vreme ce cel de pe Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj pe Bucureşti Henri Coandă durează 50m. Bucureşti Henri Coandă este cel mai popular aeroport din Bucureşti.

Cu cât timp înainte ar trebui să-mi rezerv zborul către Bucureşti?

Cel mai bun moment pentru a-ți rezerva zborul în Bucureşti este cu 45 zile în avans, când prețurile costă în jur de 129 €. Te sfătuim să verifici prețurile acum pentru că utilizatorii momondo au găsit recent bilete la numai 99 €.

Întrebări frecvente despre zborul către Bucureşti

Bucureștiul este un oraș frumos, indiferent de anotimp. Pe lângă amintirile pe care ți le va trezi, îți poate arăta și părțile noi, apărute după ultima ta vizită.

Pe timpul verii este foarte cald, prin urmare îți recomandăm să îți planifici vizita în restul anului, dacă poți.

Primăvara și toamna poți surprinde imagini extraordinare în capitala României, iar dacă zăpada este proaspătă, iernile sunt ca în povești. Explorează parcurile Bucureștiului și lasă-te surprins de imaginile încântătoare pe care le poți vedea.

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Bucureşti?

Cea mai ieftină zi pentru a zbura din România în Bucureşti este marți. Călătorii care aleg să plece din Bucureşti într-o zi de marți pot găsi cu ușurință bilete de avion de la doar 126 €. Asigură-te că nu îți rezervi plecarea într-o zi de sâmbătă, deoarece prețurile tind să fie mai scumpe decât de obicei. Conform datelor noastre, prețul mediu al biletului de avion către Bucureşti, într-o zi de sâmbătă, este de 137 €.

Există și alte opțiuni de aeroporturi în apropiere de Bucureşti?

Este cât se poate de posibil să găsești un aeroport de destinație alternativ și, posibil, mai ieftin în apropiere de Bucureşti. Dacă plănuiești un zbor în Bucureşti, ia în considerare să rezervi biletele de avion către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă (la 16 km de centrul orașului Bucureşti).

Există o alternativă mai ieftină pentru zborul în Bucureşti?

În general, cel mai ieftin aeroport din apropiere de Bucureşti este Aeroportul Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu, cu un preț mediu de 80 €/persoană. Aceste prețuri variază, bineînțeles, în funcție de destinația de plecare a călătorilor. Cei care vor să economisească bani sunt sfătuiți să folosească funcționalitateaGhid pentru prețul acestei rute.

Există zboruri în Centrul Vechi?

Da, zborurile în Centrul Vechi sunt deservite de aeroportul Bucureşti Henri Coandă din Bucureşti, care se află la distanță de 15,5 km.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri în Bucureşti?

Prețurile pentru zboruri în Bucureşti sunt actualizate de la o zi la alta.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru zboruri în Bucureşti?

26 de operatori pentru zboruri în Bucureşti există pe piață începând cu decembrie 2023.

Care este vârsta minimă necesară pentru a zbura în Bucureşti?

Deși vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile reguli, influențate de factori precum durata zborului, orele de zbor și escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul în Bucureşti.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Bucureşti?

Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate de care vei avea nevoie pentru a călători în Bucureşti pot diferi în funcție de itinerar și de situația personală. În mod normal, ar trebui să ai la îndemână mai multe documente, precum buletinul sau permisul de conducere, în plus față de pașaportul valabil cel puțin șase luni de la data la care ajungi în Bucureşti. Este întotdeauna o idee bună să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Bucureşti

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Bucureşti
Wizz Air Malta
26 ian.
CLJ14:15Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj
21h 50m
1 escală
OTP12:05Bucureşti Henri Coandă
28 ian.
OTP05:55Bucureşti Henri Coandă
17h 15m
1 escală
CLJ23:10Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj
Wizz Air Malta
17 ian.
CLJ13:05Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj
10h 05m
1 escală
OTP23:10Bucureşti Henri Coandă
20 ian.
OTP05:55Bucureşti Henri Coandă
17h 15m
1 escală
CLJ23:10Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj
HiSky
4 ian.
TSR08:20Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia
0h 50m
OTP09:10Bucureşti Henri Coandă
11 ian.
OTP07:00Bucureşti Henri Coandă
0h 50m
TSR07:50Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia
Mai multe companii aeriene
16 ian.
TSR20:00Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia
16h 05m
1 escală
OTP12:05Bucureşti Henri Coandă
18 ian.
OTP07:00Bucureşti Henri Coandă
0h 50m
TSR07:50Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia
Mai multe companii aeriene
16 ian.
TSR20:00Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia
28h 50m
1 escală
OTP00:50Bucureşti Henri Coandă
18 ian.
OTP07:00Bucureşti Henri Coandă
0h 50m
TSR07:50Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia
Mai multe companii aeriene
8 ian.
TSR20:20Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia
0h 50m
OTP21:10Bucureşti Henri Coandă
15 ian.
OTP16:20Bucureşti Henri Coandă
27h 05m
1 escală
TSR19:25Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Bucureşti

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în Bucureşti, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferite de HiSky și Wizz Air Malta
Wizz Air Malta
24 ian.
CLJ13:05Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj
10h 05m
1 escală
OTP23:10Bucureşti Henri Coandă
Wizz Air Malta
6 feb.
IAS12:50Iaşi
6h 35m
1 escală
OTP19:25Bucureşti Henri Coandă
Wizz Air Malta
5 feb.
TSR13:35Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia
10h 35m
1 escală
OTP00:10Bucureşti Henri Coandă

Cum să călătorești în Bucureşti

Cea mai rapidă metodă de a ajunge în centru este să folosești un taxi, mai ales că prețurile sunt mult mai mici decât în orice altă capitală europeană.

De asemenea, poți folosi și liniile speciale RATB, care te aduc în centru în aproximativ 45 de minute, în funcție de trafic. Autobuzul expres 783 te va duce în către centrul orașului (Piața Unirii) iar autobuzul 780 face legătura cu Gara de Nord, de unde poți să iei un tren spre orice localitate din România.
Se pot cumpăra cartele cu două călătorii pentru autobuzele expres lângă stația de autobuz de la Terminalul de Sosiri Interne.

În aeroport poți alege și transportul cu trenul până la Gara de Nord, dar trebuie să știi că pentru a ajunge la tren va trebui întâi să iei un microbuz. Ar putea fi mult mai rapidă o călătorie cu taxi-ul, sau chiar cu autobuzul 780 care se duce către aceeași destinație.
Și apropo de rapiditate, dacă intenționezi să ajungi la ore de vârf la aeroportul Otopeni, mai ales dacă traversezi orașul..să îți iei timp suficient, pentru că Bucureștiul nu se poate lăuda cu trafic prea fluent.


Cele mai bune lucruri de făcut și văzut în Bucureşti

Primul lucru pe care ar trebui să îl vizitezi în București este Palatul Parlamentului (Casa Poporului). Dacă ai parte de vreme bună, poți admira impunătoarea clădire din parcul Izvor, stând pe iarbă. Apoi caută Calea Victoriei și mergi pe ea către Guvernul României, pentru a simți spiritul orașului din toate perspectivele.

Te poți opri puțin prin centrul vechi pentru a servi ceva sau pentru a admira clădirile istorice. Tot aici te vei întoarce noaptea pentru petreceri din cele mai diverse în nenumăratele cluburi din această zonă.

Bisericile Stavropoleos și Sf.Anton (Curtea Veche) sunt foarte frumoase, iar Hanul lui Manuc îți va povesti din istoria veche locului. Clădirea Cercului Militar trebuie văzută neapărat, iar dacă ai timp suficient fă o vizită Muzeului Satului și Muzeului Țăranului Român.

Dacă vrei să te relaxezi, Parcul Cișmigiu este foarte aproape de centrul orașului, dar poți merge și în Parcul Herăstrău sau Parcul IOR (Alexandru Ioan Cuza).

Ca orice capitală, mallurile sunt suficiente, deci dacă ai chef de shopping sau cinema alege unul care să îți fie aproape.
Poți încheia ziua cu un spectacol la Teatrul Bulandra sau Teatrul Național, iar dacă îți place opera ai la dispoziție Opera Română, într-o clădire superbă.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor în Bucureşti?

Noi te ajutăm să găsești zborul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale; momondo compară prețurile a sute de companii aeriene și agenți de turism și te ajută să le filtrezi pentru a găsi exact ce te interesează.

Pot să găsesc pe momondo zboruri în Bucureşti cu rezervare flexibilă?

momondo poate afișa pentru utilizatori doar acele zboruri în Bucureşti cu politici flexibile de rezervare, oferind și alte filtre și funcționalități utile.

Cum mă poate ajuta momondo să găsesc zboruri în Bucureşti?

momondo pune la dispoziție o serie de filtre pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor în Bucureşti. Filtrează rezultatele în funcție de preț, companie aeriană, aeroport, clasa cabinei, tip de avion, formă de plată, escale și multe altele.

Nu sunt pregătit să rezerv un zbor în Bucureşti chiar acum. Poate momondo să mă anunțe dacă se schimbă prețul?

Da. momondo poate urmări prețurile zborurilor în Bucureşti, trimitându-ți alerte când se schimbă. Tot ce trebuie să faci pentru a configura o alertă este să realizezi o căutare și să introduci o adresă de e-mail validă.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Bucureşti

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.