Mașini de închiriat SURPRICE CAR RENTAL în Thera

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu SURPRICE CAR RENTAL în Thera

Thera, Santorini, Grecia
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Thera, Santorini, Grecia
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Thera în SURPRICE CAR RENTAL

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto SURPRICE CAR RENTAL din Thera, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu SURPRICE CAR RENTAL în Thera

SURPRICE CAR RENTAL vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Thera se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Thera. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da, SURPRICE CAR RENTAL are 1 sucursală în Aeroportul Thera Santorini, a cărei adresă este Santorini Airport.

Cu un cost mediu de 36 €/zi, închirierea unei mașini de tip Mini, de la SURPRICE CAR RENTAL , în Thera (în luna iunie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la SURPRICE CAR RENTAL , în Thera, începând de la 36 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit în luna iunie a anului trecut.

SURPRICE CAR RENTAL are 4 sucursale de închirieri auto în Thera. Conform datelor noastre, cea aflată la Santorini Airport este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 97% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la SURPRICE CAR RENTAL în Thera au ales să o închirieze pe cea aflată la Santorini Airport.


Mașini de închiriat în South Aegean, de la SURPRICE CAR RENTAL

Închiriază o mașină de la SURPRICE CAR RENTAL în alte orașe din South Aegean, precum Rodos, Mykonos și Naxos

Mașini de la SURPRICE CAR RENTAL în alte orașe din Grecia

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la SURPRICE CAR RENTAL în alte orașe populare din Grecia, precum Heraklion și Corfu