Mașini de închiriat Sunnycars în Nisa

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sunnycars în Nisa

Nisa, Franţa
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Nisa, Franţa
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Nisa în Sunnycars

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sunnycars din Nisa, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Sunnycars în Nisa

Sunnycars vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Nisa se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Nisa. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Există 1 sucursală în Aeroportul Nisa Côte d'Azur. Adresa biroului de închirieri auto Sunnycars este Aéroport de Nice-Côte d'Azur.

Sunnycars are 6 sucursale de închirieri auto în Nisa. Conform datelor noastre, cea aflată la Avenue Thiers este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 76% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Sunnycars în Nisa au ales să o închirieze pe cea aflată la Avenue Thiers.


Mașini de închiriat în Provența-Alpi-Coasta de Azur, de la Sunnycars

Închiriază o mașină de la Sunnycars în alte orașe din Provența-Alpi-Coasta de Azur, precum Marsilia, Aix-en-Provence și Cannes

Mașini de închiriat de la alte agenții din Nisa

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Sunnycars? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Nisa