Găsește zboruri ieftine către Nisa

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 30/5
Ma 6/6

Oferte din partea a peste 900 de site-uri de călătorii.

Despre zborurile către Nisa

Rezumat al prețurilor pentru zborurile către Nisa, durata și companiile aeriene

Cel mai bun preț doar dus

40 €

Cel mai bun preț dus-întors

108 €

Cel mai rapid zbor

2h 50m

Operat de

O companie aeriană
Cel mai ieftin zbor doar dus în Nisa din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 40 € (Bucureşti Henri Coandă - Nisa Côte d'Azur).
Cel mai ieftin zbor dus-întors în Nisa din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 108 € (Bucureşti Henri Coandă - Nisa Côte d'Azur).
Cel mai rapid zbor din România în Nisa durează 2h 50m (Bucureşti Henri Coandă to Nisa Côte d'Azur).
Zborurile în Nisa sunt operate de o companie aeriană, printre care Wizz Air Malta.

Informații despre tendințe și zboruri către Nisa

Vezi informații despre zborul către Nisa pentru a-ți crea cel mai bun plan de călătorie.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Nisa?

În general, noiembrie este cea mai ieftină lună pentru a zbura din România în Nisa. Aceasta fiind perioada de „extra-sezon”, te poți aștepta la prețuri de aproximativ 59 €. Dacă nu poți călători în timpul lunii noiembrie, atunci rezervă zboruri în Nisa din România pentru luna martie. Zborurile către Nisa în martie, deși nu sunt la fel de ieftine ca cele din noiembrie, au totuși un preț mediu de 82 €.

Care este cel mai ieftin zbor către Nisa?

Vezi prețurile pentru:

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Nisa?

Datele noastre arată că duminică este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Nisa. Poți găsi bilete de avion pentru această zi la numai 115 €. Atunci când alegi să zbori într-o zi de joi, cea mai scumpă zi a săptămânii, te poți aștepta la prețuri în jur de 204 € pentru biletele de avion din România în Nisa.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Nisa?

Datele noastre arată că cele mai ieftine zboruri din România în Nisa sunt, de obicei, cele cu plecare după-amiaza. Utilizatorii noștri au găsit zboruri către Nisa după-amiaza pentru numai 132 €. La prânz există cea mai mare cerere de zboruri către Nisa, așa că prețurile costă în jur de 249 € pe bilet.

Cât timp durează zborul către Nisa?

Zborul din România în Nisa depinde de aeroporturile de plecare și de sosire și de posibile escale. Dacă zbori din Bucureşti Henri Coandă (un aeroport popular din România) pe Nisa Côte d'Azur (cel mai popular aeroport din Nisa), timpul de zbor mediu este de 2h 30m. Dacă zbori din Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj (un alt aeroport popular din România) pe Nisa Côte d'Azur, acest timp va fi de .

Cu cât timp înainte ar trebui să-mi rezerv zborul către Nisa?

Cel mai bun moment pentru a-ți rezerva zborul în Nisa este cu 45 zile în avans, când prețurile costă în jur de 126 €. Totuși, în ultimele 72 de ore, oamenii au găsit zboruri din România la prețuri de doar 115 €.

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Nisa

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Nisa, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Aeroportul Bucureşti Henri Coandă
Nisa

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Nisa

Aeroportul Bucureşti Henri Coandă (OTP) către Nisa (NCE)

De obicei, zborurile către Nisa din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Henri Coandă către Nisa Côte d'Azur, cu un preț mediu de 103 €

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE NISA DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂfebruarieCu 49% mai ieftinZborurile din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă către Nisa costă în medie doar 53 € în februarie
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE NISA DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂAugustCu 80% mai scumpÎn August, un zbor către Nisa din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă costă aproximativ 186 €
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE NISA DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂiunie374% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Nisa din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă în iunie mai des decât în orice altă lună

Întrebări frecvente despre zborul către Nisa

Dacă vrei să te bucuri de vremea ideală pentru plimbări îți recomandăm să îți planifici călătoria către Nisa în lunile martie-aprilie sau septembrie-octombrie. În lunile de vară este, de asemenea, o temperatură confortabilă dar sunt mulți turiști prezenți, ceea ce face ca prețurile să crească puțin.

Aeroportul Toulon Hyeres pot fi opțiuni alternative de aeroporturi pentru zborul către Nisa.


Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Nisa

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Nisa
Wizz Air Malta
10 iun.
OTP02:05Bucureşti Henri Coandă
2h 50m
NCE04:55Nisa Côte d'Azur
21 iun.
NCE04:55Nisa Côte d'Azur
2h 25m
OTP07:20Bucureşti Henri Coandă
Wizz Air Malta
10 iun.
OTP02:05Bucureşti Henri Coandă
2h 50m
NCE04:55Nisa Côte d'Azur
13 iun.
NCE04:45Nisa Côte d'Azur
2h 25m
OTP07:10Bucureşti Henri Coandă
Wizz Air Malta
20 iun.
OTP02:15Bucureşti Henri Coandă
10h 15m
1 escală
NCE12:30Nisa Côte d'Azur
22 iun.
NCE04:45Nisa Côte d'Azur
2h 25m
OTP07:10Bucureşti Henri Coandă
Mai multe companii aeriene
15 iun.
OTP18:40Bucureşti Henri Coandă
13h 00m
1 escală
NCE07:40Nisa Côte d'Azur
22 iun.
NCE04:45Nisa Côte d'Azur
2h 25m
OTP07:10Bucureşti Henri Coandă
Mai multe companii aeriene
20 iun.
OTP18:00Bucureşti Henri Coandă
14h 35m
2 escale
NCE08:35Nisa Côte d'Azur
22 iun.
NCE04:45Nisa Côte d'Azur
2h 25m
OTP07:10Bucureşti Henri Coandă
Wizz Air Malta
6 iul.
OTP02:05Bucureşti Henri Coandă
2h 50m
NCE04:55Nisa Côte d'Azur
10 iul.
NCE04:20Nisa Côte d'Azur
2h 25m
OTP06:45Bucureşti Henri Coandă

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Nisa

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în Nisa, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferită de Wizz Air Malta
Wizz Air Malta
9 oct.
OTP01:55Bucureşti Henri Coandă
2h 50m
NCE04:45Nisa Côte d'Azur
Wizz Air Malta
7 iun.
OTP07:35Bucureşti Henri Coandă
2h 50m
NCE10:25Nisa Côte d'Azur
Wizz Air Malta
14 iun.
OTP07:35Bucureşti Henri Coandă
2h 50m
NCE10:25Nisa Côte d'Azur

Alte clase de cabină pentru zborurile către Nisa

Explorează opțiunile alternative de cabină premium pentru zborul tău către Nisa

Care companie aeriană zboară către Nisa?

Iată o selecție a celor mai populare și mai ieftine companii aeriene pentru zborurile tale către Nisa

În medie, 18 zboruri TAROM săptămânale se îndreaptă către Nisa. Cele mai multe pleacă din Paris Charles de Gaulle cu destinația Nisa, aceasta fiind cea mai populară rută TAROM în Nisa. Prețurile variază în funcție de dată și de aeroportul TAROM de plecare; cel mai ieftin zbor către Nisa, care a fost găsit în ultimele trei zile pe momondo a fost 182 €, cu plecare din Bucureşti Henri Coandă. TAROM este compania aeriană cea mai populară pe momondo pentru această rută, cu o notă de 7,6/10 din partea a 40 utilizatori.

Turkish Airlines operează zboruri în Nisa de 5 ori pe săptămână, în mod obișnuit, ceea ce o face o companie aeriană populară, în special pentru călătoriile în Nisa cu plecare din Istanbul. Pentru un zbor către această destinație, Turkish Airlines (nota: 7,6, 266 evaluări) are prețuri care variază în funcție de momentul și aeroportul plecării. Cel mai bun preț la un bilet Turkish Airlines către Nisa, găsit pe momondo, a fost unul cu plecare din Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj (242 €, dus-întors).


Rute populare către Nisa

Cele mai frecvente căutări de zboruri către Nisa, împreună cu cele mai mici prețuri și cele mai scurte durate de zbor
Zboruri din Bucureşti către Nisa
Cel mai rapid zbor2h 30m
Cel mai ieftin104 €

Cum să călătorești în Nisa

Aeroportul din Nisa are 2 terminale între care poți călători gratuit cu shuttle-bus. Pentru a ajunge către centrul orașului poți folosi autobuzele express (de la orice terminal), trenul (din stația Nice St. Augustin la care poate opri shuttle-bus-ul la cerere) sau autobuzele obișnuite (există și curse nocturne).

Sunt obișnuite și serviciile de transfer privat cu mașina (printre care și Uber), sau dacă preferi puțin exclusivism poți ajunge în Saint Tropez cu elicopterul.


Începe să-ți planifici călătoria în Nisa


Cele mai bune lucruri de făcut și văzut în Nisa

Numele de Nisa, împreună cu vecinii săi de pe Cotes-de-Azur, Cannes și St Tropez, a devenit echivalentul pentru un rafinament care costă mult. Îți vin în minte imagini din filmul „Să prinzi un hoț” cu Cary Grant și Grace Kelly. Nisa este încă un loc unde merg mai ales cei bogați dar, după fațada șic există un oraș mult mai accesibil.

Înainte să facă parte din Franța, Nisa era parte din Regatul Sardiniei și era condusă din Piedmont, Italia. Orașul încă mai are un aer italian, și asta se vede și în gastronomie. O mâncare locală este o clătită făcută din năut care se numește „socca”, ce se găsește de-a lungul coastei, de la Nisa până la Insula Elba. Localnicilor le place să se contrazică asupra locului unde se fac cele mai bune. Încearcă cafeneua Campo din Piața Garibaldi la ora 5 după-amiaza și bucură-te de apus la o bere și o clătită.

O bună metodă de orientare este să te urci pe acoperișul Muzeului de Artă Contemporană și Modernă, MAMAC, unde ai o panorama a întregului oraș. Muzeul găzduiește expoziții internaționale și de asemenea lucrări ale artiștilor moderni din regiune. Nisa este un oraș care a devenit faimos datorită artiștilor. Fă o plimbare pe deal către cartierul Cimiez unde se află Muzeul Matisse, găzduit în Villa des Arènes. Alături sunt ruinele romane de la Cemenelum. Dacă încă nu te-ai săturat de artă, coborând dealul vei ajunge la Muzeul Marc Chagall.

După atâta cultură, de ce să nu faci o plimbare pe Promenade de Anglais, care se află de-a lungul plajei? Sau, și mai bine, închiriază o „velo bleu” (bicicletă albastră) pentru o călătorie relaxantă. Poți să admiri iahturile și să îți închipui că ești un bogătaș din anii ’60.

După ce saluți marea (poate chiar de pe Promenade des Anglais) poți începe plimbarea prin acest oraș efervescent din centrul vechi (vieille ville de Nice) până pe Colline du Chateau, unde vei avea o priveliște superbă. Apoi ar fi o idee bună să acorzi puțină atenție diferitelor lăcașuri de cult, Eglise de Sainte Jeanne dArc, Cathedrale Sainte-Reparate, Monastere de Cimiez sau Cathedrale Ortodoxe Russe Saint-Nicholas de Nice.

Fă o plimbare din Place Massena pe Avenue Jean Medecin apoi vizitează Palais Lascaris, Muzeul Marc-Chagall sau Muzeul de Artă Modernă și Artă Contemporană. Poți încheia ziua cu un spectacol în Theatre du Port, pentru ca totul să fie complet.

`

Zboruri către alte orașe din Franţa

Ți-ai pierdut interesul pentru Nisa? Aruncă o privire peste zborurile către alte orașe din Franţa

De ce să folosești momondo?

Găsirea zborurilor în Nisa este o treabă simplă și ușoară cu momondo. Căutăm și afișăm numeroase opțiuni de zboruri din partea a diferite companii și agenții. Tu poți folosi apoi filtrele noastre pentru a-ți reduce numărul rezultatelor, găsind zborul cel mai convenabil pentru tine.

Poți găsi zboruri în Nisa cu politici flexibile de rezervare folosind formularul de căutare din partea de sus și selectând filtrul special pentru acest tip de zboruri.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Călătorii flexibile
momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
Sfaturi de la experți
Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
Alerte de preț
Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.