Găsește cele mai ieftine zboruri către Nisa

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Du 1/8
Du 8/8

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Nisa

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Nisa, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Nisa

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Nisa

Bucureşti Aeroportul Henri Coandă (OTP) către Nisa (NCE)

De obicei, zborurile către Nisa din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Nisa Côte d'Azur, cu un preț mediu de 537 lei

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE NISA DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂianuarieCu 52% mai ieftinZborurile din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Nisa costă în medie doar 258 lei în ianuarie
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE NISA DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂseptembrieCu 27% mai scumpÎn septembrie, un zbor către Nisa din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă costă aproximativ 683 lei
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE NISA DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂseptembrie397% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Nisa din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în septembrie mai des decât în orice altă lună

Care este cel mai bun moment pentru a zbura către Nisa?

Dacă vrei să te bucuri de vremea ideală pentru plimbări îți recomandăm să îți planifici călătoria către Nisa în lunile martie-aprilie sau septembrie-octombrie. În lunile de vară este, de asemenea, o temperatură confortabilă dar sunt mulți turiști prezenți, ceea ce face ca prețurile să crească puțin.

 • Care este cel mai ieftin zbor către Nisa?

  În ultimele două săptămâni utilizatorii au rezervat oferte către Nisa, cu 162 lei/persoană (care este cu 91% mai ieftin decât prețul mediu către Nisa). Pentru a găsi cel mai mic preț, din zona ta, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.

 • Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Nisa?

  În general, ianuarie este cea mai ieftină lună pentru a zbura din România în Nisa. Aceasta fiind perioada de „extra-sezon”, te poți aștepta la prețuri de aproximativ 375 lei. Dacă nu poți călători în timpul lunii ianuarie, atunci rezervă zboruri în Nisa din România pentru luna martie. Zborurile către Nisa în martie, deși nu sunt la fel de ieftine ca cele din ianuarie, au totuși un preț mediu de 375 lei.

 • Cu cât timp înainte ar trebui să-mi rezerv zborul către Nisa?

  Cel mai bun moment pentru a-ți rezerva zborul în Nisa este cu 59 zile în avans, când prețurile costă în jur de 591 lei. Totuși, în ultimele 72 de ore, oamenii au găsit zboruri din România la prețuri de doar 213 lei.

 • Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Nisa?

  Datele noastre arată că Vineri este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Nisa. Poți găsi bilete de avion pentru această zi la numai 573 lei. Atunci când alegi să zbori într-o zi de duminică, cea mai scumpă zi a săptămânii, te poți aștepta la prețuri în jur de 756 lei pentru biletele de avion din România în Nisa.

 • Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Nisa?

  Datele noastre arată că cele mai ieftine zboruri din România în Nisa sunt, de obicei, cele cu plecare la prânz. Utilizatorii nosștri au găsit zboruri către Nisa la prânz pentru numai 619 lei. Seara există cea mai mare cerere de zboruri către Nisa, așa că prețurile costă în jur de 676 lei pe bilet.

 • Există și alte opțiuni de aeroporturi în apropiere de Nisa?

  Aeroportul Toulon Hyeres pot fi opțiuni alternative de aeroporturi pentru zborul în Nisa.

 • Există o alternativă mai ieftină pentru zborul în Nisa?

  În general, cel mai ieftin aeroport din apropiere de Nisa este Aeroportul Toulon Hyeres, cu un preț mediu de 1.824 lei/persoană. Aceste prețuri variază, bineînțeles, în funcție de destinația de plecare a călătorilor. Cei care vor să economisească bani sunt sfătuiți să folosească funcționalitateaGhid pentru prețul acestei rute.


Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Nisa

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Nisa
Companii aeriene multiple
4 sept.
OTP09:00Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2h 40m
NCE11:40Nisa Côte d'Azur
7 sept.
NCE17:05Nisa Côte d'Azur
2h 25m
OTP19:30Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Wizz Air
12 oct.
OTP09:00Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2h 40m
NCE11:40Nisa Côte d'Azur
16 oct.
NCE11:15Nisa Côte d'Azur
2h 30m
OTP13:45Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Wizz Air
7 sept.
OTP09:00Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2h 40m
NCE11:40Nisa Côte d'Azur
9 sept.
NCE11:15Nisa Côte d'Azur
2h 30m
OTP13:45Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Wizz Air
4 sept.
OTP09:00Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2h 40m
NCE11:40Nisa Côte d'Azur
11 sept.
NCE11:15Nisa Côte d'Azur
2h 30m
OTP13:45Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Wizz Air
12 oct.
OTP09:00Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2h 40m
NCE11:40Nisa Côte d'Azur
28 oct.
NCE11:15Nisa Côte d'Azur
2h 30m
OTP13:45Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Wizz Air
4 sept.
OTP09:00Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2h 40m
NCE11:40Nisa Côte d'Azur
18 sept.
NCE11:15Nisa Côte d'Azur
2h 30m
OTP13:45Bucureşti Aeroportul Henri Coandă

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Nisa

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în Nisa, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferite de Blue Air și Wizz Air
Blue Air
1 aug.
OTP14:40Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2h 35m
NCE17:15Nisa Côte d'Azur
Blue Air
10 aug.
OTP14:40Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2h 35m
NCE17:15Nisa Côte d'Azur
Blue Air
1 aug.
OTP14:40Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2h 35m
NCE17:15Nisa Côte d'Azur

Care companie aeriană zboară către Nisa?

Iată o selecție a celor mai populare și mai ieftine companii aeriene pentru zborurile tale către Nisa

Rute populare către Nisa

Cele mai frecvente căutări de zboruri către Nisa, împreună cu cele mai mici prețuri și cele mai scurte durate de zbor
Zboruri din Bucureşti către Nisa
Cel mai scurt timp de zbor2h 40m
Cel mai ieftin213 lei

Cum poți ajunge de la aeroport către centrul orașului?

Aeroportul din Nisa are 2 terminale între care poți călători gratuit cu shuttle-bus. Pentru a ajunge către centrul orașului poți folosi autobuzele express (de la orice terminal), trenul (din stația Nice St. Augustin la care poate opri shuttle-bus-ul la cerere) sau autobuzele obișnuite (există și curse nocturne).

Sunt obișnuite și serviciile de transfer privat cu mașina (printre care și Uber), sau dacă preferi puțin exclusivism poți ajunge în Saint Tropez cu elicopterul.


Începe să-ți planifici călătoria în Nisa


Despre Nisa, Franța

Numele de Nisa, împreună cu vecinii săi de pe Cotes-de-Azur, Cannes și St Tropez, a devenit echivalentul pentru un rafinament care costă mult. Îți vin în minte imagini din filmul „Să prinzi un hoț cu Cary Grant și Grace Kelly. Nisa este încă un loc unde merg mai ales cei bogați dar, după fațada șic există un oraș mult mai accesibil.

Înainte să facă parte din Franța, Nisa era parte din Regatul Sardiniei și era condusă din Piedmont, Italia. Orașul încă mai are un aer italian, și asta se vede și în gastronomie. O mâncare locală este o clătită făcută din năut care se numește „socca, ce se găsește de-a lungul coastei, de la Nisa până la Insula Elba. Localnicilor le place să se contrazică asupra locului unde se fac cele mai bune. Încearcă cafeneua Campo din Piața Garibaldi la ora 5 după-amiaza și bucură-te de apus la o bere și o clătită.

O bună metodă de orientare este să te urci pe acoperișul Muzeului de Artă Contemporană și Modernă, MAMAC, unde ai o panorama a întregului oraș. Muzeul găzduiește expoziții internaționale și de asemenea lucrări ale artiștilor moderni din regiune. Nisa este un oraș care a devenit faimos datorită artiștilor. Fă o plimbare pe deal către cartierul Cimiez unde se află Muzeul Matisse, găzduit în Villa des Arènes. Alături sunt ruinele romane de la Cemenelum. Dacă încă nu te-ai săturat de artă, coborând dealul vei ajunge la Muzeul Marc Chagall.

După atâta cultură, de ce să nu faci o plimbare pe Promenade de Anglais, care se află de-a lungul plajei? Sau, și mai bine, închiriază o „velo bleu (bicicletă albastră) pentru o călătorie relaxantă. Poți să admiri iahturile și să îți închipui că ești un bogătaș din anii ’60.

După ce saluți marea (poate chiar de pe Promenade des Anglais) poți începe plimbarea prin acest oraș efervescent din centrul vechi (vieille ville de Nice) până pe Colline du Chateau, unde vei avea o priveliște superbă. Apoi ar fi o idee bună să acorzi puțină atenție diferitelor lăcașuri de cult, Eglise de Sainte Jeanne d`Arc, Cathedrale Sainte-Reparate, Monastere de Cimiez sau Cathedrale Ortodoxe Russe Saint-Nicholas de Nice.

Fă o plimbare din Place Massena pe Avenue Jean Medecin apoi vizitează Palais Lascaris, Muzeul Marc-Chagall sau Muzeul de Artă Modernă și Artă Contemporană. Poți încheia ziua cu un spectacol în Theatre du Port, pentru ca totul să fie complet.