Mașini de închiriat keddy by Europcar în Nisa

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu keddy by Europcar în Nisa

Nisa, Franţa
28 mai — 4 iun
Returnare în același loc
Nisa, Franţa
Sâ 28/5
Amiază
Sâ 4/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Nisa în keddy by Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto keddy by Europcar din Nisa, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu keddy by Europcar în Nisa

keddy by Europcar vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Nisa se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Nisa. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

70 € pe zi este cel mai ieftin preț pentru închirierea unei mașini de la keddy by Europcar în Nisa, în luna iunie. Totuși, vei vedea că prețul mediu de închirere pe zi cu keddy by Europcar este de aproximativ 79 € în luna iunie, iar cel pe săptămână este de 554 €. Aceste tarife se bazează pe prețurile din luna iunie a anului trecut, așa că este posibil să găsești chiar și oferte mai bune anul acesta.

Momentan, keddy by Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Nisa Côte d'Azur:
Nice Cote D Azur Airport.

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Mini sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Nisa, în luna iunie. Conform prețurilor agenției keddy by Europcar din luna iunie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 76 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Mini. Pentru luna iunie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 70 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

keddy by Europcar are în Nisa 4 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Nice Cote D Azur Airport. 62% dintre cei care au închiriat o mașină de la keddy by Europcar în Nisa în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.


Mașini de închiriat în Provența-Alpi-Coasta de Azur, de la keddy by Europcar

Închiriază o mașină de la keddy by Europcar în alt oraș din Provența-Alpi-Coasta de Azur

Mașini de la keddy by Europcar în alte orașe din Franţa