Mașini de închiriat Enterprise în Los Angeles

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise în Los Angeles

Los Angeles, CA, Statele Unite
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Los Angeles, CA, Statele Unite
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Los Angeles în Enterprise

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise din Los Angeles, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
32 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,8

Confort

6,8

Evaluare Generală

6,6

Preluare/Returnare

6,2

Valoare

6,6

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise în Los Angeles

Fiecare sucursală Enterprise din Los Angeles aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Enterprise a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Închirieri fără contact, pentru a asigura distanțarea socială
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Enterprise are 1 sucursală în Aeroportul Internațional Los Angeles. Vei găsi agenția Enterprise la adresa 9020 Aviation Blvd.

Enterprise oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Los Angeles. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Enterprise. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Enterprise din zona Los Angeles aici, în fila Sucursale.

În iunie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la Enterprise în Los Angeles au preferat o/un Intermediar. Dacă te interesează să rezervi un astfel de vehicul în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 67 €/zi și la unul minim de 67 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

Enterprise are 32 de sucursale de închirieri auto în Los Angeles. Conform datelor noastre, cea aflată la 8438 Reseda Blvd este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 24% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Enterprise în Los Angeles au ales să o închirieze pe cea aflată la 8438 Reseda Blvd.


Mașini de închiriat în California, de la Enterprise

Închiriază o mașină de la Enterprise în alte orașe din California, precum San Francisco și San Diego