Mașini de închiriat Hertz în Los Angeles

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Los Angeles

Los Angeles, CA, Statele Unite
9 dec — 16 dec
Los Angeles, CA, Statele Unite
Sâ 9/12
Amiază
Sâ 16/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Hertz în Los Angeles, California

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Medie

37 € - 159 €

Toate tipurile de mașini

38 € - 105 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Medie de la Hertz în Los Angeles, California este octombrie, când prețul mediu este de 37 € pe zi. Acesta este un preț cu 49% mai ieftin decât media anuală de 72 €, percepută de Hertz pentru o mașină Medie în Los Angeles. În vreme ce octombrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, iunie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în iunie, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Los Angeles în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Los Angeles, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Hertz

29 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,6

Confort

6,6

Evaluare Generală

5,8

Preluare/Returnare

5,6

Valoare

6,0

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Los Angeles

Are Hertz o sucursală în Aeroportul Internațional Los Angeles?

Da. Hertz are 1 sucursală în Aeroportul Internațional Los Angeles, care se află la 9000 Airport Blvd.

Oferă Hertz anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Los Angeles?

Da, în Los Angeles, Hertz oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Hertz dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Hertz aici, sub fila Sucursale.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Hertz în Los Angeles, în luna ianuarie?

Vehiculele de tip SUV sunt cele mai populare închirieri ale agenției Hertz în Los Angeles, în timpul lunii ianuarie. În medie, acestea vor costa 37 € pe zi, în vreme cel prețul cel mai ieftin găsit în ianuarie a fost de 36 € pe zi.

Care este cel mai ieftin tip de mașină de închiriat de la Hertz în Los Angeles?

Cel mai ieftin tip de mașină de închiriat de la Hertz în Los Angeles este SUV (37 €/zi, prețul mediu). Anul trecut, 25% dintre utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la Hertz au ales SUV, tocmai pentru costul său redus. De asemenea, tipul de mașină SUV este cu 2% mai ieftin decât cea mai scumpă mașină disponibilă la agenția Hertz, în Los Angeles.

Câte sucursale de închirieri auto are Hertz în Los Angeles?

sunt 31 sucursalele de închiriere de mașini în Los Angeles ale Hertz. Cea aflată la adresa 9000 Airport Blvd și în Los Angeles este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 38% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Hertz în Los Angeles, au ales sucursala din 9000 Airport Blvd.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Los Angeles?

Prices for mașini in Los Angeles are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Los Angeles?

Începând cu decembrie 2023, ai la dispoziție 201 operatori pentru mașini în Los Angeles..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Los Angeles?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Los Angeles. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Los Angeles?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Los Angeles. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Los Angeles

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.