Descoperă zboruri ieftine către Los Angeles de la 357 €.

1 adult
Economic
De unde?
În?
Lu 25/9
Lu 2/10

Oferte din partea a peste 900 de site-uri de călătorii.

Despre zborurile către Los Angeles

Rezumat al prețurilor pentru zborurile către Los Angeles, durata și companiile aeriene

Cel mai bun preț doar dus

357 €

Cel mai bun preț dus-întors

580 €

Cel mai rapid zbor

18h 45m

Operat de

7 companii aeriene
Cel mai ieftin zbor doar dus în Los Angeles din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 357 € (Bucureşti Henri Coandă - Internațional Los Angeles).
Cel mai ieftin zbor dus-întors în Los Angeles din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 580 € (Bucureşti Henri Coandă - Internațional Los Angeles).
Cel mai rapid zbor din România în Los Angeles durează 18h 45m (Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj to Internațional Los Angeles).
Zborurile în Los Angeles sunt operate de 7 companii aeriene, printre care British Airways, Air Canada și Lufthansa.

Informații despre tendințe și zboruri către Los Angeles

Vezi informații despre zborul către Los Angeles pentru a-ți crea cel mai bun plan de călătorie.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Los Angeles?

În general, noiembrie este cea mai ieftină lună pentru a zbura din România în Los Angeles. Aceasta fiind perioada de „extra-sezon”, te poți aștepta la prețuri de aproximativ 633 €. Dacă nu vrei să vizitezi Los Angeles în noiembrie, atunci at trebui să aștepți până în luna februarie pentru a zbura din România; și atunci, prețurile biletelor de avion sunt ieftine, având un preț mediu de 635 €.

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Los Angeles?

Datele noastre arată că miercuri este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Los Angeles. Poți găsi bilete de avion pentru această zi la numai 802 €. Asigură-te că nu îți rezervi plecarea într-o zi de duminică, deoarece prețurile tind să fie mai scumpe decât de obicei. Conform datelor noastre, prețul mediu al biletului de avion către Los Angeles, într-o zi de duminică, este de 1.069 €.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Los Angeles?

Cu prețuri la biletele de avion de numai 767 €, după-amiaza este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura din România în Los Angeles. Zborul în Los Angeles după-amiaza este ideal datorită orelor puțin aglomerate de călătorie. La capătul opus, cel mai scump moment al zilei pentru a zbura către Los Angeles este dimineața, când prețurile costă în jur de 885 €.

Cât timp durează zborul către Los Angeles?

Zborul din România în Los Angeles depinde de aeroporturile de plecare și de sosire și de posibile escale. Dacă zbori din Bucureşti Henri Coandă (un aeroport popular din România) pe Internațional Los Angeles (cel mai popular aeroport din Los Angeles), timpul de zbor mediu este de 19h 15m. Dacă zbori din Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj (un alt aeroport popular din România) pe Internațional Los Angeles, acest timp va fi de 19h.

Cu cât timp înainte ar trebui să-mi rezerv zborul către Los Angeles?

Recomandăm cumpărarea zborurilor din România către Los Angeles cu 42 zile înainte de data plecării pentru că acela este momentul în care utilizatorii momondo tind să găsească cele mai bune prețuri. În medie, utilizatorii noștri au găsit zboruri în Los Angeles la 726 €. În ultimele 72 de ore, utilizatorii momondo au găsit zboruri către Los Angeles, cu plecare din România, pentru numai 709 €.

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Los Angeles

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Los Angeles, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Aeroportul Bucureşti Henri Coandă
Los Angeles

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Los Angeles

Aeroportul Bucureşti Henri Coandă (OTP) către Los Angeles (LAX)

De obicei, zborurile către Los Angeles din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Henri Coandă către Internațional Los Angeles, cu un preț mediu de 714 €

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE LOS ANGELES DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂnoiembrieCu 33% mai ieftinZborurile din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă către Los Angeles costă în medie doar 483 € în noiembrie
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE LOS ANGELES DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂiulieCu 46% mai scumpÎn iulie, un zbor către Los Angeles din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă costă aproximativ 1.046 €
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE LOS ANGELES DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂdecembrie175% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Los Angeles din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă în decembrie mai des decât în orice altă lună

Întrebări frecvente despre zborul către Los Angeles

Oricând. Pe timpul verii poate fi puțin sufocant, dar cu siguranță vei găsi un parc pe gustul tău sau o piscină care să te răcorească. Pe timpul iernii poți găsi bilete mai ieftine, iar dacă frigul nu este o problemă atât de mare poți vizita orașul cu un buget puțin mai redus decât în restul anului.

Totuși, nu îți imagina ierni severe, temperatura medie din ianuarie, cea mai rece lună, în Los Angeles este de aproximativ 15 grade Celsius.Lunile de primăvară și toamnă au temperaturile ideale pentru plimbări.

Există și alte opțiuni de aeroporturi în apropiere de Los Angeles?

Este cât se poate de posibil să găsești un aeroport de destinație alternativ și, posibil, mai ieftin în apropiere de Los Angeles. Dacă plănuiești un zbor în Los Angeles, ia în considerare să rezervi biletele de avion către Aeroportul Hawthorne (la 15 km de centrul orașului Los Angeles), Aeroportul Internațional Los Angeles (la 15 km de centrul orașului Los Angeles), Aeroportul Burbank Bob Hope (la 17 km de centrul orașului Los Angeles), Aeroportul Long Beach Municipal (la 30 km de centrul orașului Los Angeles) sau Aeroportul Santa Ana J. Wayne/Orange Cnty (la 59 km de centrul orașului Los Angeles).

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri în Aeroportul Internațional Los Angeles?

Prețurile pentru zboruri în Aeroportul Internațional Los Angeles au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru zboruri în Aeroportul Internațional Los Angeles?

Numărul de operatori disponibili pentru zboruri în Aeroportul Internațional Los Angeles este de 14 (de la septembrie 2023).

Care este vârsta minimă necesară pentru a zbura în Aeroportul Internațional Los Angeles?

Deși vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile reguli, influențate de factori precum durata zborului, orele de zbor și escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul în Aeroportul Internațional Los Angeles.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Internațional Los Angeles?

Actele necesare și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Internațional Los Angeles pot varia în funcție de itinerar și de circumstanțele individuale. Ca regulă generală, ar fi bine să iei la tine și alte documente pe lângă pașaport (care trebuie să aibă o valabilitate de minim șase luni de la data sosirii în Aeroportul Internațional Los Angeles); de exemplu, buletinul sau carnetul de conducere. Îți recomandăm să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Los Angeles

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Los Angeles
LOT
17 nov.
OTP13:10Bucureşti Henri Coandă
36h 20m
1 escală
LAX22:30Internațional Los Angeles
1 dec.
LAX11:15Internațional Los Angeles
23h 30m
1 escală
OTP10:45Bucureşti Henri Coandă
Air Canada
13 nov.
OTP01:00Bucureşti Henri Coandă
24h 56m
2 escale
LAX22:56Internațional Los Angeles
15 ian.
LAX03:00Internațional Los Angeles
19h 50m
2 escale
OTP22:50Bucureşti Henri Coandă
British Airways
23 feb.
OTP03:15Bucureşti Henri Coandă
20h 15m
1 escală
LAX20:30Internațional Los Angeles
3 mar.
LAX15:50Internațional Los Angeles
16h 55m
1 escală
OTP08:45Bucureşti Henri Coandă
Lufthansa
17 nov.
CLJ01:15Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj
19h 00m
1 escală
LAX17:15Internațional Los Angeles
11 dec.
LAX12:30Internațional Los Angeles
21h 20m
1 escală
CLJ09:50Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj
Air Canada
17 nov.
OTP01:00Bucureşti Henri Coandă
25h 51m
2 escale
LAX23:51Internațional Los Angeles
18 ian.
LAX14:10Internațional Los Angeles
32h 50m
2 escale
OTP23:00Bucureşti Henri Coandă
Air Canada
23 feb.
OTP01:00Bucureşti Henri Coandă
25h 17m
2 escale
LAX23:17Internațional Los Angeles
3 mar.
LAX18:20Internațional Los Angeles
28h 30m
2 escale
OTP22:50Bucureşti Henri Coandă

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Los Angeles

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în Los Angeles, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferită de Qatar Airways
Mai multe companii aeriene
6 nov.
OTP17:15Bucureşti Henri Coandă
34h 09m
3 escale
LAX00:24Internațional Los Angeles
Mai multe companii aeriene
6 nov.
OTP08:30Bucureşti Henri Coandă
43h 46m
3 escale
LAX01:16Internațional Los Angeles
Mai multe companii aeriene
6 nov.
OTP01:10Bucureşti Henri Coandă
21h 20m
1 escală
LAX19:30Internațional Los Angeles

Care companie aeriană zboară către Los Angeles?

Iată o selecție a celor mai populare și mai ieftine companii aeriene pentru zborurile tale către Los Angeles

Ce companii aeriene zboară în Los Angeles?

Zboruri SWISS în Los Angeles

Într-o săptămână obișnuită, există câteva 7 SWISS zboruri în Los Angeles. Cel mai popular punct de plecare este Londra Heathrow, iar cel mai bun preț la un bilet cu SWISS găsit pe momondo a fost 688 € (în ultimele 72 de ore, din Bucureşti Henri Coandă în Los Angeles). SWISS are o notă de 8,0 din partea 260 evaluări pe momondo.

Zboruri Delta în Los Angeles

677 € este cea mai bună oferă Delta pentru o călătorie dus-întors cu destinația Los Angeles, găsită pe momondo în ultimele zile. Oferta se referă la un zbor cu plecare din Bucureşti Henri Coandă. În majoritatea săptămânilor, Delta operează 57 zboruri către Los Angeles, cu prețuri variind în funcție de disponibilitate. 1.565 de utilizatori momondo au evaluat Delta, cu o notă medie de 7,8 din 10.


Rute populare către Los Angeles

Cele mai frecvente căutări de zboruri către Los Angeles, împreună cu cele mai mici prețuri și cele mai scurte durate de zbor
Zboruri din Bucureşti către Los Angeles
Cel mai rapid zbor19h 15m
Cel mai ieftin599 €
Zboruri din Cluj-Napoca către Los Angeles
Cel mai rapid zbor19h 00m
Cel mai ieftin601 €

Cum să călătorești în Los Angeles

Los Angeles se bucură de 5 aeroporturi dar cel mai probabil vei ateriza pe LAX (Los Angeles International), la unul dintre cele 8 terminale. Servicii gratuite de shuttle-bus te pot transfera de la un terminal către altul, dar poți și merge pe jos, distanța fiind mică.

Pentru a ajunge în diferite zone ale orașului cea mai comună variantă este să închiriezi o mașină, pentru că cel mai probabil vei dori să explorezi puțin și împrejurimile.

Poți ajunge în centru folosind metroul sau autobuzele (există un 7 days pass atractiv) sau cu un taxi, mai ales dacă poți împărți cursa cu alte persoane.


Începe să-ți planifici călătoria în Los Angeles


Cele mai bune lucruri de făcut și văzut în Los Angeles

Aeroportul Los Angeles International (LAX) este atât de aproape de plajă încât ne e greu să îți sugerăm să începi vizita din altă parte. Dar după ce te bucuri puțin de ocean (și după ce dormi suficient) poți începe să descoperi locurile interesante.

Zona Hollywood Universal Studios te va face să simți că retrăiești poveștile văzute de atâtea ori pe micile sau marile ecrane, dar experiența e completă abia după ce te plimbi pe Walk of Fame.

Trebuie să faci o plimbare și prin Hollywood Lake Park pentru a admira cele mai cunoscute litere supradimensionate.

Griffith Observatory îți va întregi imaginea asupra acestor locuri, iar în California Science Center te va purta într-o călătorie mai îndepărtată decât drumul de acasă până acolo.

The Getty Center este un alt loc pe care nu trebuie să îl ratezi, iar Watts Towers îți arată și partea artistică a țării tuturor posibilităților. Dacă vrei să te relaxezi, ai la dispoziție Griffith Park, Echo Park, iar pentru plajă poți merge în Santa Monica sau în Long Beach (unde poți vedea și Aquarium of the Pacific).

Ai grijă să prinzi măcar un asfințit de soare pe Sunset Boulevard!


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor în Los Angeles?

Pentru a găsi biletul de avion care se potrivește cel mai bine nevoilor tale, momondo strânge o mulțime de rezultate din partea a diferite companii aeriene și agenți; tu poți folosi apoi recomandările și filtrele noastre pentru a găsi și rezerva zborul în Los Angeles care te interesează.

Pot să găsesc pe momondo zboruri în Los Angeles cu rezervare flexibilă?

Poți găsi zboruri în Los Angeles cu politici flexibile de rezervare folosind formularul de căutare din partea de sus și selectând filtrul special pentru acest tip de zboruri.

Cum mă poate ajuta momondo să găsesc zboruri în Los Angeles?

După ce ai realizat o căutare de zboruri în Los Angeles, momondo te ajută să îl găsești pe cel mai potrivit, punându-ți la dispoziție o serie de filtre. Zborurile pot fi selectate în funcție de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, aeroportul și prețul, dar și după criterii precum tipul de avion și metoda de plată.

Nu sunt pregătit să rezerv un zbor în Los Angeles chiar acum. Poate momondo să mă anunțe dacă se schimbă prețul?

Dacă pentru moment nu ești pregătit să rezervi un zbor în Los Angeles, folosește-te de informația noastră de mai sus pentru a citi sfaturi și pentru a configura o alertă de preț; în felul acesta, momondo va urmări prețurile zborurilor în Los Angeles și te va anunța când se schimbă.


Economisește bani când rezervi zboruri pe momondo
Călătorii flexibile
momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
Sfaturi de la experți
Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
Alerte de preț
Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.