Mașini de închiriat Global Rent A Car în Hanovra

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Global Rent A Car în Hanovra

Hanovra, Germania
1 iun — 8 iun
Returnare în același loc
Hanovra, Germania
Mi 1/6
Amiază
Mi 8/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Hanovra în Global Rent A Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Global Rent A Car din Hanovra, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Global Rent A Car în Hanovra

Global Rent A Car vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Hanovra se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Hanovra. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Global Rent A Car are 1 sucursală în Aeroportul Hannover. Vei găsi agenția Global Rent A Car la adresa Flughafenstr./Mietwagenzentrum.

Global Rent A Car deține 4 sucursale de închirieri auto în Hanovra. Cea aflată la adresa Flughafenstr./Mietwagenzentrum este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 41% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Global Rent A Car în Hanovra, au ales această sucursală.


Mașini de la Global Rent A Car în alte orașe din Germania

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la Global Rent A Car în alte orașe populare din Germania, precum Berlin și Köln