Mașini de închiriat Sunnycars în Hanovra

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sunnycars în Hanovra

Hanovra, Germania
14 dec — 21 dec
Hanovra, Germania
Jo 14/12
Amiază
Jo 21/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Hanovra în Sunnycars

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sunnycars din Hanovra, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Sunnycars

10 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Sunnycars în Hanovra

Are Sunnycars o sucursală în Aeroportul Hannover?

Există 2 sucursale în Aeroportul Hannover. Adresele birourilor de închirieri auto 2 sunt Flughafenstr. 4 și Langenhagen Airport.

Câte sucursale de închirieri auto are Sunnycars în Hanovra?

Există 10 Sunnycars sucursale de închiriere de mașini în Hanovra. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară sucursală a Sunnycars din Hanovra se află la Sutelstraße 73. 76% dintre cei care au închiriat o mașină de la Sunnycars în Hanovra în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Hanovra?

Prețurile pentru mașini în Hanovra au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Hanovra?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Hanovra este de 73 (de la decembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Hanovra?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Hanovra. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Hanovra?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Hanovra. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Hanovra

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.