Mașini de închiriat BUCHBINDER în Dortmund

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu BUCHBINDER în Dortmund

Dortmund, Germania
2 dec — 9 dec
Dortmund, Germania
Sâ 2/12
Amiază
Sâ 9/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu BUCHBINDER în Dortmund, Renania de Nord-Westfalia

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

19 € - 127 €

Toate tipurile de mașini

19 € - 127 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la BUCHBINDER în Dortmund, Renania de Nord-Westfalia este februarie, când prețul mediu este de 19 € pe zi. Acesta este un preț cu 62% mai ieftin decât media anuală de 50 €, percepută de BUCHBINDER pentru o mașină Mică în Dortmund. În vreme ce februarie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, mai este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în mai, în funcție de ziua în care rezervi.

Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri
Mașini cu 4-5 uși
BUCHBINDER

31 €/zi

29 nov - 6 dec
Chevrolet Sonic Sedan

Sucursale Dortmund în BUCHBINDER

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto BUCHBINDER din Dortmund, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

BUCHBINDER

4 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu BUCHBINDER în Dortmund

Are BUCHBINDER o sucursală în Aeroportul Dortmund?

Nu, BUCHBINDER nu are momentan nicio sucursală în Aeroportul Dortmund. Însă, cel mai probabil, există în aeroport alte agenții de închirieri auto din care să alegi.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la BUCHBINDER în Dortmund, în luna decembrie?

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Dortmund, în luna decembrie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Compact, oferit de BUCHBINDER . Atunci când închirieri mașini de tipul Compact în decembrie, te poți aștepta la un preț mediu de 70 € pe zi și la unul minim de 69 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la BUCHBINDER , dar Compact este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Câte sucursale de închirieri auto are BUCHBINDER în Dortmund?

sunt 4 sucursalele de închiriere de mașini în Dortmund ale BUCHBINDER . Cea aflată la adresa Hannoversche Str. 107 și în Dortmund este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 39% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la BUCHBINDER în Dortmund, au ales sucursala din Hannoversche Str. 107.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Dortmund?

Prices for mașini in Dortmund are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Dortmund?

Începând cu noiembrie 2023, ai la dispoziție 72 de operatori pentru mașini în Dortmund.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Dortmund?

În diferite țări, inclusiv în Dortmund, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Dortmund?

Pentru a închiria o mașină în Dortmund, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Dortmund

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.