Mașini de închiriat keddy by Europcar în Dortmund

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu keddy by Europcar în Dortmund

Dortmund, Germania
19 mai — 26 mai
Returnare în același loc
Dortmund, Germania
Jo 19/5
Amiază
Jo 26/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Dortmund în keddy by Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto keddy by Europcar din Dortmund, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu keddy by Europcar în Dortmund

keddy by Europcar vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Dortmund se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Dortmund. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Există 1 sucursală în Aeroportul Dortmund. Adresa biroului de închirieri auto keddy by Europcar este Flughafenring 1 Ankunft - Ebene 0.

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la keddy by Europcar în Dortmund, în timpul lunii iunie este Break. Te poți aștepta la un preț de 39 € pe zi, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 23 € pe zi.

keddy by Europcar operează momentan în 6 sucursale în Dortmund. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Spicherner Strasse 67. În ultimele 12 luni, 65% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu keddy by Europcar în Dortmund, și-au închiriat mașina din această sucursală.


Mașini de închiriat în Renania de Nord-Westfalia, de la keddy by Europcar

Închiriază o mașină de la keddy by Europcar în alte orașe din Renania de Nord-Westfalia, precum Köln, Düsseldorf și Bonn

Mașini de închiriat de la alte agenții din Dortmund

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la keddy by Europcar? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Dortmund