Mașini de închiriat Global Rent A Car în Dortmund

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Global Rent A Car în Dortmund

Dortmund, Germania
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Dortmund, Germania
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Dortmund în Global Rent A Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Global Rent A Car din Dortmund, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Global Rent A Car în Dortmund

Global Rent A Car vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Dortmund se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Dortmund. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da, există 1 centru de închirieri auto Global Rent A Car în Aeroportul Dortmund (Flughafenring 1 Ankunft - Ebene 0).

Vehiculele de tip Mini sunt cele mai populare închirieri ale agenției Global Rent A Car în Dortmund, în timpul lunii iunie. În medie, acestea vor costa 99 € pe zi, în vreme cel prețul cel mai ieftin găsit în iunie a fost de 75 € pe zi.

Global Rent A Car are 4 sucursale de închirieri auto în Dortmund. Conform datelor noastre, cea aflată la Flughafenring 1 Ankunft - Ebene 0 este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 52% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Global Rent A Car în Dortmund au ales să o închirieze pe cea aflată la Flughafenring 1 Ankunft - Ebene 0.


Mașini de închiriat în Renania de Nord-Westfalia, de la Global Rent A Car

Închiriază o mașină de la Global Rent A Car în alte orașe din Renania de Nord-Westfalia, precum Köln, Düsseldorf și Mönchengladbach

Mașini de la Global Rent A Car în alte orașe din Germania


Mașini de închiriat de la alte agenții din Dortmund

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Global Rent A Car? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Dortmund