Mașini de închiriat Thrifty în Porto

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Thrifty în Porto

Porto, Portugalia
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Porto, Portugalia
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Porto în Thrifty

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Thrifty din Porto, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Thrifty în Porto

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Thrifty sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Porto se simt în siguranță, Thrifty a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Curățire profundă în autobuzele de transfer

Thrifty are 1 sucursală în Aeroportul Porto. Vei găsi agenția Thrifty la adresa Apo Intl Francisco Sa Carneiro.

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Thrifty, din Porto, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Thrifty. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Thrifty are 4 sucursale în Porto. Apo Intl Francisco Sa Carneiro este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 84% dintre cei care au rezervat o mașină în Porto de la Thrifty, pe momondo, au mers la: Apo Intl Francisco Sa Carneiro.