Mașini de închiriat Avis în Porto

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Avis în Porto

Porto, Portugalia
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Porto, Portugalia
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Porto în Avis

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Avis din Porto, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
3 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Avis în Porto

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Avis sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Porto se simt în siguranță, Avis a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 1 sucursală în Aeroportul Porto. Adresa biroului de închirieri auto Avis este Aeroporto Porto.

Avis oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Porto. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Avis. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Avis din zona Porto aici, în fila Sucursale.

Avis operează momentan în 3 sucursale în Porto. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Rua 5 De Outubro 378 - 382. În ultimele 12 luni, 87% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Avis în Porto, și-au închiriat mașina din această sucursală.