Mașini de închiriat în Cancún, în Quintana Roo

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Cancún, în Quintana Roo? Caută aici!

Cancún, Quintana Roo, Mexic
8 iul — 15 iul
Returnare în același loc
Cancún, Quintana Roo, Mexic
Vi 8/7
Amiază
Vi 15/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Cancún, în Quintana Roo găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Cancún

Mașini Mică

14 € - 29 €

Toate tipurile de mașini

14 € - 81 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Cancún, în Mexic este 13 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 14 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 37% mai ieftin decât media în Cancún. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Cancún poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Cancún

Principalii furnizori de închirieri auto din Cancún, în Quintana Roo
5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,2

Confort

4,9

Evaluare Generală

4,4

Preluare/Returnare

4,4

Valoare

4,2
5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,3

Confort

5,5

Evaluare Generală

4,4

Preluare/Returnare

5,7

Valoare

4,2
11 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,3

Confort

5,6

Evaluare Generală

4,3

Preluare/Returnare

4,3

Valoare

4,3
5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

4,3

Confort

4,3

Evaluare Generală

3,8

Preluare/Returnare

4,0

Valoare

4,1
11 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

4,9

Confort

4,6

Evaluare Generală

3,4

Preluare/Returnare

4,0

Valoare

3,3
9 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,5

Confort

5,3

Evaluare Generală

3,3

Preluare/Returnare

3,3

Valoare

3,7
7 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,0

Confort

4,4

Evaluare Generală

3,3

Preluare/Returnare

4,4

Valoare

3,5
8 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

3,8

Confort

3,4

Evaluare Generală

2,8

Preluare/Returnare

2,5

Valoare

2,4

Informații despre închirierea de mașini în Cancún

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Cancún

Tipuri populare de mașini

Mini, Economy, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

12 €

Cel mai popular model

Hyundai Accent
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Cancún au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Mini, Economy, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Cancún este de 12 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 20 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Cancún a fost, în ultimele zile, Hyundai Accent. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Volkswagen Polo.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Cancún

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Cancún

Cum conduci cu o mașină închiriată în Cancún - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Cancún și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Prețurile medii oferite de Europcar sunt, în general, cele mai ieftine (cu un tarif mediu de 22 €/zi pentru închirierea unei mașini în Cancún). Cel mai mic preț găsit la cele 11 locații ale lor din Cancún a fost de 7 €/zi.

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Cancún cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Alamo, Budget și Europcar, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

O mașină standard este alegerea ideală atunci când vizitezi Cancún în August. În timpul lunii August, precipitațiile medii în Cancún sunt de 184 mm, iar temperaturile se învârt în jurul a 29 °C. Aceste condiții se potrivesc perfect unei mașini standard, care poate fi manevrată cu ușurință pe ploaie și rezistă la temperaturi scăzute. Închirierea unei mașini Standard în Cancún te va costa, în medie 23 €/zi.

În Cancún, Mexic, agenția Europcar are cele mai multe sucursale de închiriere (11). În aceste birouri ce aparțin companiei Europcar, utilizatorii momondo pot închiria mașini la un preț mediu de 22 €/zi.

Călătorii care închiriază o mașină în Cancún trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 70 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Cancún este de 120 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 120 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

În mod normal, temperatura în Cancún în luna iulie este 30 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 70 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Călătorii care plănuiesc să părăsească Cancún pentru a face un roadtrip în Quintana Roo sau în zonele înconjurătoare în luna iulie se pot aștepta la temperaturi de 28 °C și la precipitații de 82,5 mm pe parcursul întregii luni.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Cancún

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Cancún

Începe să-ți planifici călătoria în Cancún


De ce să folosești Momondo?

Folosind momondo pentru a rezerva o mașină în Cancún poți economisi timp și bani. momondo caută prin mii de website-uri și sucursale specializate pentru a-ți oferi o gamă largă de opțiuni și mașini din care să alegi.

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Cancún. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.

Da, momondo are un filtru care evidențiază doar mașinile de închiriat cu anulare gratuită. Acest filtru este disponibil pentru toate căutările de închirieri auto de pe momondo, inclusiv pe cele din Cancún.

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Cancún pe momondo.

Da, momondo îți poate afișa oferte care includ serviciul de curățare în profunzime pentru mașinile de închiriat din Cancún.

Da, pe momondo poți găsi mașini de închiriat în Cancún cu kilometraj nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.