Mașini de închiriat Budget în Las Vegas

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Budget în Las Vegas

Las Vegas, NV, Statele Unite
25 mai — 1 iun
Returnare în același loc
Las Vegas, NV, Statele Unite
Mi 25/5
Amiază
Mi 1/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Las Vegas în Budget

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Budget din Las Vegas, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
9 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,5

Confort

6,4

Evaluare Generală

5,5

Preluare/Returnare

5,3

Valoare

5,7

Informații despre mașini de închiriat cu Budget în Las Vegas

Fiecare sucursală Budget din Las Vegas aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Budget a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 1 sucursală în Aeroportul Las Vegas Harry Reid. Adresa biroului de închirieri auto Budget este 7135 Gilespie Street.

Da, Budget oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Las Vegas. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Budget, la una din sucursalele lor din Las Vegas. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Vehiculele de tip Economy sunt cele mai populare închirieri ale agenției Budget în Las Vegas, în timpul lunii iunie. În medie, acestea vor costa 89 € pe zi, în vreme cel prețul cel mai ieftin găsit în iunie a fost de 89 € pe zi.

Budget are în Las Vegas 9 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa 7135 Gilespie Street. 45% dintre cei care au închiriat o mașină de la Budget în Las Vegas în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.


Mașini de la Budget în alte orașe din Statele Unite

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la Budget în alte orașe populare din Statele Unite, precum New York City și San Francisco