Mașini de închiriat Budget în Las Vegas

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Budget în Las Vegas

Las Vegas, NV, Statele Unite
4 oct — 11 oct
Returnare în același loc
Las Vegas, NV, Statele Unite
Mi 4/10
Amiază
Mi 11/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Budget în Las Vegas, Nevada

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Medie

68 € - 139 €

Toate tipurile de mașini

36 € - 117 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Medie de la Budget în Las Vegas, Nevada este aprilie, când prețul mediu este de 68 € pe zi. Acesta este un preț cu 32% mai ieftin decât media anuală de 99 €, percepută de Budget pentru o mașină Medie în Las Vegas. În vreme ce aprilie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, octombrie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în octombrie, în funcție de ziua în care rezervi.

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Decapotabilă de la Budget în Las Vegas, Nevada este aprilie, când prețul mediu este de 78 € pe zi. Acesta este un preț cu 22% mai ieftin decât media anuală de 99 €, percepută de Budget pentru o mașină Decapotabilă în Las Vegas. În vreme ce aprilie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, octombrie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în octombrie, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Las Vegas în Budget

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Budget din Las Vegas, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Budget

9 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,1

Confort

7,0

Evaluare Generală

6,2

Preluare/Returnare

6,1

Valoare

6,3

Informații despre mașini de închiriat cu Budget în Las Vegas

Are Budget o sucursală în Aeroportul Las Vegas Harry Reid?

Există 1 sucursală în Aeroportul Las Vegas Harry Reid. Adresa biroului de închirieri auto Budget este 7135 Gilespie Street.

Oferă Budget anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Las Vegas?

Da, Budget oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Las Vegas. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Budget, la una din sucursalele lor din Las Vegas. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Budget în Las Vegas, în luna octombrie?

Vehiculele de tip Decapotabilă sunt cele mai populare închirieri ale agenției Budget în Las Vegas, în timpul lunii octombrie. În medie, acestea vor costa 82 € pe zi, în vreme cel prețul cel mai ieftin găsit în octombrie a fost de 78 € pe zi.

Câte sucursale de închirieri auto are Budget în Las Vegas?

Există 9 Budget sucursale de închiriere de mașini în Las Vegas. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară sucursală a Budget din Las Vegas se află la 7135 Gilespie Street. 41% dintre cei care au închiriat o mașină de la Budget în Las Vegas în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Las Vegas?

Prices for mașini in Las Vegas are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Las Vegas?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Las Vegas este de 150 (de la septembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Las Vegas?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Las Vegas. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Las Vegas?

Pentru a închiria o mașină în Las Vegas, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de la Budget în alte orașe din Statele Unite

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la Budget în alte orașe populare din Statele Unite, precum BUDGET ÎN și BUDGET ÎN

Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Las Vegas

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.