Mașini de închiriat FLIZZR în Hamburg

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu FLIZZR în Hamburg

Hamburg, Germania
18 dec — 25 dec
Hamburg, Germania
Lu 18/12
Amiază
Lu 25/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Hamburg în FLIZZR

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto FLIZZR din Hamburg, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

FLIZZR

18 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu FLIZZR în Hamburg

Are FLIZZR o sucursală în Aeroportul Hamburg?

Există 1 sucursală în Aeroportul Hamburg. Adresa biroului de închirieri auto FLIZZR este Flughafenstrasse 1 Arrival Hall Terminal 2.

Câte sucursale de închirieri auto are FLIZZR în Hamburg?

În Hamburg, FLIZZR are 18 sucursale. Flughafenstrasse 1 Arrival Hall Terminal 2 este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 48% dintre cei care au rezervat o mașină în Hamburg de la FLIZZR, pe momondo, au mers la Flughafenstrasse 1 Arrival Hall Terminal 2.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Hamburg?

Prețurile pentru mașini în Hamburg au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Hamburg?

Începând cu decembrie 2023, ai la dispoziție 227 de operatori pentru mașini în Hamburg.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Hamburg?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Hamburg. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Hamburg?

Atunci când închiriezi o mașină în Hamburg, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Hamburg

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.