Mașini de închiriat Thrifty în Hamburg

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Thrifty în Hamburg

Hamburg, Germania
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Hamburg, Germania
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Hamburg în Thrifty

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Thrifty din Hamburg, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Thrifty în Hamburg

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Thrifty în Hamburg în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Thrifty a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Curățire profundă în autobuzele de transfer

Da, Thrifty are 1 sucursală în Aeroportul Hamburg, a cărei adresă este Fuhlsbuttel Airport.

Da, Thrifty oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Hamburg. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Thrifty, la una din sucursalele lor din Hamburg. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Thrifty are 6 sucursale de închirieri auto în Hamburg. Conform datelor noastre, cea aflată la Stresemannstrasse 269 este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 61% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Thrifty în Hamburg au ales să o închirieze pe cea aflată la Stresemannstrasse 269.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Hamburg

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Thrifty? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Hamburg