Mașini de închiriat în Fort Lauderdale, Florida

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Fort Lauderdale, FL? Caută aici!

Fort Lauderdale, FL, Statele Unite
31 ian — 7 feb
Returnare în același loc
Fort Lauderdale, FL, Statele Unite
Lu 31/1
Amiază
Lu 7/2
Amiază
Vârsta șoferului:

Fort Lauderdale Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Fort Lauderdale, FL
8 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,2

Confort

7,1

Evaluare Generală

7,0

Valoare

6,9
2 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,7

Confort

7,0

Evaluare Generală

7,0

Valoare

6,5
6 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,2

Confort

7,1

Evaluare Generală

6,7

Valoare

6,7
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,4

Confort

7,3

Evaluare Generală

6,5

Valoare

6,6
2 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,9

Confort

6,8

Evaluare Generală

6,1

Valoare

6,3
2 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,6

Confort

6,9

Evaluare Generală

6,3

Valoare

6,3
7 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,7

Confort

6,6

Evaluare Generală

5,9

Valoare

6,1
3 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,6

Confort

6,5

Evaluare Generală

6,1

Valoare

6,1

Distanța Fort Lauderdale, FL față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Fort Lauderdale

Mașini de închiriat în Fort Lauderdale

 • Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Fort Lauderdale pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

  Curățenia mașinilor a fost întotdeauna o prioritate pentru agențiile de închirieri auto. Alamo, Enterprise și Avis sunt câteva dintre companiile care includ practici sporite de curățenie pentru a se asigura că vehiculele sunt dezinfectate. Caută pe site-ul nostru și află dacă există opțiunea curățeniei sporite pentru mașina pe care o să o închiriezi în Fort Lauderdale. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

 • Care dintre agențiile de închirieri auto din Fort Lauderdale are cele mai mici prețuri?

  Cel mai mic preț pentru închirierile auto în Fort Lauderdale este oferit, în general, de către Budget, care are 5 sucursale de închiriere în oraș. Deși utilizatorii momondo au găsit tarife pe zi de numai 57 €, prețul mediu pentru mașinile de închiriat Budget în Fort Lauderdale este de 62 €/zi.

 • Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Fort Lauderdale, FL?

  Fiecare companie de închirieri auto din Fort Lauderdale are propria politică de anulare. momondo va afișa întotdeauna toate rezultatele căutărilor de mașini, indiferent dacă agenția care le oferă aplică sau nu taxă de anulare. Unele dintre cele mai bune companii de închirieri auto din Fort Lauderdale sunt Alamo, Enterprise și Avis, așadar, începe prin a verifica dacă ele oferă posibilitatea de anulare gratuită.

 • Care este agenția de închirieri auto cu cele mai multe sucursale în Fort Lauderdale?

  Cu 5 sucursale, Budget are cele mai multe spații de închiriere auto dintre toate companiile din Fort Lauderdale, FL. În mod normal, utilizatorii momondo găsesc oferte cu 62 €/zi atunci când închiriază o mașină de la Budget în Fort Lauderdale, FL.

 • Care este limita de viteză în Fort Lauderdale, FL?

  Atunci când conduci în interiorul orașului Fort Lauderdale, limita de viteză este de 40 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Fort Lauderdale este 120 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 120 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

 • Care este mașină care se închiriază cel mai des în Fort Lauderdale?

  Majoritatea utilizatorilor momondo aleg o mașină Hyundai Accent atunci când închiriază în Fort Lauderdale, iar Hyundai Elantra este a doua cea mai populară alegere (conform datelor noastre). Dacă te interesează să închiriezi o mașină Hyundai Accent în Fort Lauderdale, prețurile sunt de 32 € pe zi, în medie, deși unii utilizatori au găsit oferte începând de la 6 €. Tot aici, mașinile Hyundai Elantra de închiriat costă (în medie) 39 € pe zi, cele mai ieftine oferte fiind de 4 €.

 • Care companie Cadillac XTS în oferă spre închiriere mașini Fort Lauderdale?

  Alamo închiriază Cadillac XTS (și mașini similare modelului De lux) în Fort Lauderdale. Pentru Cadillac XTS așteaptă-te la un preț mediu de 69 €/zi.Reține faptul că Alamo are și alte vehicule De lux disponibile pentru închiriere în Fort Lauderdale dacă, dintr-un motiv sau altul, nu poți închiria o mașină Cadillac XTS.

 • Cum este vremea în Fort Lauderdale, FL în luna ianuarie?

  În timpul lunii ianuarie, temperatura medie în Fort Lauderdale este de 19 °C, iar precipitațiile, 64 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Fort Lauderdale.

 • Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în ianuarie?

  Temperaturile în Fort Lauderdale sunt în general mai mari în luna ianuarie, așa că momondo îți recomandă să închiriezi o mașină convertibilă cu ajutorul căreia să profiți de vremea frumoasă.

 • Este vremea în Fort Lauderdale asemănătoare cu cea din restul regiunii Florida?

  Temperatura în Florida în ianuarie este, de obicei, 18 °C cu o cantitate de precipitații de 55,2 mm, pe parcursul întregii luni. Această informație i-ar putea ajuta pe cei care plănuiesc să închirieze o mașină și să părăsească Fort Lauderdale pentru a face un roadrip în zonele înconjurătoare.


Începe să-ți planifici călătoria în Fort Lauderdale