Fort Lauderdale Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Fort Lauderdale? Caută aici!

Fort Lauderdale, FL, Statele Unite
28 ian. — 4 feb.
Aceeași locație
Fort Lauderdale, FL, Statele Unite
Joi 28/1
Amiază
Joi 4/2
Amiază

Fort Lauderdale Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Fort Lauderdale
Scorul agenției: 8.1 (Excelent)

Scor calculat în baza a 512 de review-uri

Scorul agenției: 7.8 (Bun)

Scor calculat în baza a 131 de review-uri

Scorul agenției: 7.4 (Bun)

Scor calculat în baza a 727 de review-uri

Scorul agenției: 7.4 (Bun)

Scor calculat în baza a 836 de review-uri

Scorul agenției: 7.3 (Bun)

Scor calculat în baza a 368 de review-uri

Scorul agenției: 7.3 (Bun)

Scor calculat în baza a 408 de review-uri

Scorul agenției: 7.2 (Bun)

Scor calculat în baza a 345 de review-uri

Scorul agenției: 6.9 (Bun)

Scor calculat în baza a 537 de review-uri


Distanța Fort Lauderdale față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Fort Lauderdale

Mașini de închiriat în Fort Lauderdale

Până în acest moment al lunii, am avut 5 căutări de închiriere mașini în Fort Lauderdale.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Fort Lauderdale pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Curățenia mașinilor a fost întotdeauna o prioritate pentru agențiile de închirieri auto. Alamo, Enterprise și Avis sunt câteva dintre companiile care includ practici sporite de curățenie pentru a se asigura că vehiculele sunt dezinfectate. Caută pe site-ul nostru și află dacă există opțiunea curățeniei sporite pentru mașina pe care o să o închiriezi în Fort Lauderdale. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Fort Lauderdale are cele mai mici prețuri?

Cel mai mic preț pentru închirierile auto în Fort Lauderdale este oferit, în general, de către Budget, care are 5 locații de închiriere în oraș. Deși utilizatorii momondo au găsit tarife pe zi de numai 260 lei, prețul mediu pentru mașinile de închiriat Budget în Fort Lauderdale este de 284 lei/zi.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Fort Lauderdale?

Fiecare companie de închirieri auto din Fort Lauderdale are propria politică de anulare. momondo va afișa întotdeauna toate rezultatele căutărilor de mașini, indiferent dacă agenția care le oferă aplică sau nu taxă de anulare. Unele dintre cele mai bune companii de închirieri auto din Fort Lauderdale sunt Alamo, Enterprise și Avis, așadar, începe prin a verifica dacă ele oferă posibilitatea de anulare gratuită.

Câte locații de închiriere are Budget în Fort Lauderdale?

Cu 5 locații, Budget are cele mai multe spații de închiriere auto dintre toate companiile din Fort Lauderdale. În mod normal, utilizatorii momondo găsesc oferte cu 284 lei/zi atunci când închiriază o mașină de la Budget în Fort Lauderdale.

Care este limita de viteză în Fort Lauderdale?

Atunci când conduci în interiorul orașului Fort Lauderdale, limita de viteză este de 40 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Fort Lauderdale este 120 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 120 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

Cum este vremea în Fort Lauderdale, FL în luna Ianuarie?

În timpul lunii Ianuarie, temperatura medie în Fort Lauderdale este de 19 °C, iar precipitațiile, 64 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Fort Lauderdale.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Ianuarie?

Temperaturile în Fort Lauderdale sunt în general mai mari în luna Ianuarie, așa că momondo îți recomandă să închiriezi o mașină convertibilă cu ajutorul căreia să profiți de vremea frumoasă.

Este vremea în Fort Lauderdale asemănătoare cu cea din restul regiunii Florida?

Temperatura în Florida în Ianuarie este, de obicei, 18 °C cu o cantitate de precipitații de 55,2 mm, pe parcursul întregii luni. Această informație i-ar putea ajuta pe cei care plănuiesc să închirieze o mașină și să părăsească Fort Lauderdale pentru a face un roadrip în zonele înconjurătoare.


Începe să-ți planifici călătoria în Fort Lauderdale