Găsește cele mai ieftine zboruri către Cluj-Napoca

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 22/6
Ma 29/6

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Cluj-Napoca

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Cluj-Napoca, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Cluj-Napoca

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Cluj-Napoca

Bucureşti Aeroportul Henri Coandă (OTP) către Sibiu (SBZ)

De obicei, zborurile către Cluj-Napoca din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Sibiu, cu un preț mediu de 349 lei

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE CLUJ-NAPOCA DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂmaiCu 25% mai ieftinZborurile din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Cluj-Napoca costă în medie doar 268 lei în mai
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE CLUJ-NAPOCA DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂseptembrieCu 23% mai scumpÎn septembrie, un zbor către Cluj-Napoca din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă costă aproximativ 439 lei
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE CLUJ-NAPOCA DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂnoiembrie223% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Cluj-Napoca din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în noiembrie mai des decât în orice altă lună

Care este cel mai bun moment pentru a zbura către Cluj-Napoca?

Dacă vremea este criteriul pe care îl cauți, atunci temperatura ideală pentru plimbări o vei găsi în lunile de primăvară sau toamnă. Verile sunt foarte calde, așa cum se întâmplă în majoritatea orașelor din România. Dar dacă poți suporta căldura, te vei putea bucura și de renumitele festivaluri de muzică de aici.

 • Care este cel mai ieftin zbor către Cluj-Napoca?

  Cea mai bună ofertă găsită pe momondo în ultimele două săptămâni a fost un zbor către Cluj-Napoca, cu plecare din Budapesta, la 99 lei. Acest preț este cu 90% mai ieftin decât majoritatea ofertelor la zborurile în Cluj-Napoca. Pentru a găsi cel mai mic preț în Cluj-Napoca, din zona ta, încearcă funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.

 • Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Cluj-Napoca?

  Cea mai ieftină lună pentru a zbura în Cluj-Napoca din România este mai. Zborurile, care costă în jur de 272 lei, sunt mai ieftine în această perioadă de extra-sezon. Dacă nu poți zbura în Cluj-Napoca în luna mai, atunci aprilie este a doua cea mai bună opțiune. Prețurile zborurilor din România în Cluj-Napoca în timpul lunii aprilie sunt în jur de 293 lei.

 • Cu cât timp înainte ar trebui să-mi rezerv zborul către Cluj-Napoca?

  Cel mai bun moment pentru a-ți rezerva zborul din România în România este cu 60 zile înainte, atunci când prețurile costă, aproximativ, 362 lei. Ține minte că poți găsi oricând zboruri ieftine către Cluj-Napoca. De fapt, utilizatorii noștri au găsit zboruri la numai 195 lei în ultimele 72 de ore.

 • Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Cluj-Napoca?

  Cea mai ieftină zi pentru plecarea ta în Cluj-Napoca este Vineri, atunci când pot fi găsite bilete de avion la numai 401 lei. Acest lucru se datorează faptului că există o cerere mai mică pentru zborurile din această zi a săptămânii. Dacă programul tău de călătorie este flexibil, încearcă să eviți plecarea într-o zi de miercuri pentru că biletele tind să coste în jur de 457 lei. Aceste prețuri se pot modifica, așa că asigură-te că îți setezi o Alertă de preț pentru zborurile în Cluj-Napoca.

 • Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Cluj-Napoca?

  Conform datelor noastre, cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Cluj-Napoca este seara. Utilizatorii momondo au găsit zboruri cu plecare din România în Cluj-Napoca seara la numai 374 lei. Ia în calcul faptul că aceste prețuri pot fluctua în funcție de compania aeriană pe care o alegi și de perioada anului în care călătorești. Cu un preț mediu al biletului de 499 lei, zborurile după-amiaza sunt, în general, cele mai scumpe.

 • Există și alte opțiuni de aeroporturi în apropiere de Cluj-Napoca?

  În funcție de luna și de aeroportul de plecare, cei care zboară în Cluj-Napoca ar putea găsi prețuri mai bune pentru Aeroportul Târgu Mureş (70 km from Cluj-Napoca city center), Aeroportul Baia Mare (99 km from Cluj-Napoca city center), Aeroportul Sibiu (115 km from Cluj-Napoca city center), Aeroportul Satu Mare (118 km from Cluj-Napoca city center) sau Aeroportul Oradea (la 133 km față de centrul orașului Cluj-Napoca).

 • Există o alternativă mai ieftină pentru zborul în Cluj-Napoca?

  În general, cel mai ieftin aeroport din apropiere de Cluj-Napoca este Aeroportul Satu Mare, cu un preț mediu de 629 lei/persoană. Aceste prețuri variază, bineînțeles, în funcție de destinația de plecare a călătorilor. Cei care vor să economisească bani sunt sfătuiți să folosească funcționalitateaGhid pentru prețul acestei rute.


Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Cluj-Napoca

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Cluj-Napoca
Blue Air
4 nov.
OTP03:30Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
0h 55m
CLJ04:25Cluj-Napoca Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj
7 nov.
CLJ12:25Cluj-Napoca Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj
0h 55m
OTP13:20Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Ryanair
24 iun.
OTP08:00Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
8h 45m
1 escală
CLJ16:45Cluj-Napoca Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj
26 iun.
CLJ08:10Cluj-Napoca Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj
23h 25m
1 escală
OTP07:35Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Companii aeriene multiple
21 iun.
OTP08:00Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
8h 45m
1 escală
CLJ16:45Cluj-Napoca Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj
23 iun.
CLJ02:20Cluj-Napoca Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj
20h 35m
1 escală
OTP22:55Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Blue Air
4 nov.
OTP03:30Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
0h 55m
CLJ04:25Cluj-Napoca Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj
7 nov.
CLJ13:30Cluj-Napoca Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj
29h 35m
1 escală
OTP19:05Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Ryanair
28 iun.
OTP13:10Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
27h 35m
1 escală
CLJ16:45Cluj-Napoca Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj
1 iul.
CLJ07:55Cluj-Napoca Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj
9h 05m
1 escală
OTP17:00Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Blue Air
1 oct.
OTP14:20Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
0h 55m
CLJ15:15Cluj-Napoca Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj
7 oct.
CLJ14:40Cluj-Napoca Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj
0h 55m
OTP15:35Bucureşti Aeroportul Henri Coandă

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Cluj-Napoca

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în Cluj-Napoca, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferite de Astra Airlines, Blue Air și Ryanair
Blue Air
23 iun.
OTP03:30Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
0h 55m
CLJ04:25Cluj-Napoca Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj
Ryanair
21 iun.
OTP08:00Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
8h 45m
1 escală
CLJ16:45Cluj-Napoca Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj
Blue Air
25 iun.
CND11:20Constanța Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu
1h 05m
CLJ12:25Cluj-Napoca Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj

Care companie aeriană zboară către Cluj-Napoca?

Iată o selecție a celor mai populare și mai ieftine companii aeriene pentru zborurile tale către Cluj-Napoca

Rute populare către Cluj-Napoca

Cele mai frecvente căutări de zboruri către Cluj-Napoca, împreună cu cele mai mici prețuri și cele mai scurte durate de zbor
Zboruri din Bucureşti către Cluj-Napoca
Cel mai scurt timp de zbor0h 55m
Cel mai ieftin118 lei

Cum poți ajunge de la aeroport către centrul orașului?

Cea mai rapidă metodă de a ajunge în centru este să folosești un taxi, mai ales că prețurile sunt mult mai mici decât în alte orașe europene, iar distanța față de centru este relativ mică.

De asemenea, poți folosi și linia de transport în comun, care te aduce în centru în aproximativ 30 de minute, în funcție de trafic.


Începe să-ți planifici călătoria în Cluj-Napoca


Obiective turistice în Cluj Napoca

Vizita în Cluj trebuie să înceapă cu Piața Unirii, pentru a admira biserica Sf. Mihail și monumentul Matei Corvin. Palatul Banffy este tot acolo, iar Muzeul de Artă te așteptă să îi admiri operele. Biserica Franciscană și Muzeul Farmaciei merită câte puțin din timpul tău.

Când termini de vizitat tot pe aici, poți să faci puțină mișcare urcând pe dealul Cetățuia. Priveliștea de acolo merită tot efortul.

Tot pentru puțină relaxare poți merge și în Parcul Central, fără să fie nevoie să urci. Pentru a afla mai mult despre folclor și istorie poți vizita Muzeul Etnografic al Transilvaniei. Dacă soarele ține cu tine, te poți relaxa cu priveliștea lacului Tarnița, în apropierea orașului.

Seara poți vedea un spectacol la Teatrul Național din Cluj sau poți opta pentru ceva contemporan la Fabrica de Pensule.