Mașini de închiriat în Port Louis, în Districtul Port Louis

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Port Louis, în Districtul Port Louis? Caută aici!

Port Louis, Mauritius
6 oct — 13 oct
Returnare în același loc
Port Louis, Mauritius
Jo 6/10
Amiază
Jo 13/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Port Louis, în Districtul Port Louis găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Port Louis

Mașini Mică

23 € - 41 €

Toate tipurile de mașini

23 € - 41 €

The average price of a Mică rental in Port Louis, în Mauritius is 21 €. The cheapest time to rent a Mică in Port Louis, în Mauritius is in mai. The price is 0% lower than the rest of the year at just 23 € per day. A Mică rental is typically 0% mai ieftin than the average car rental in Port Louis. The average price of a vehicle rental in Port Louis can vary based on a number of factors including supply, popularity of the vehicle, and how far out you book your rental car.


Registru agenții de închirieri auto din Port Louis

Principalii furnizori de închirieri auto din Port Louis, în Districtul Port Louis
4 sucursale
2 sucursale
2 sucursale
2 sucursale
2 sucursale
2 sucursale
1 sucursală
1 sucursală

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Port Louis

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Port Louis

Cum conduci cu o mașină închiriată în Port Louis - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Port Louis și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Port Louis, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 40 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Port Louis, limita de viteză este de 80 km/h, iar pentru autostrăzile din Port Louis, limita este 110 km/h.

În luna septembrie, în Port Louis se înregistrează precipitații de 50 mm și o temperatură medie de 21 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Port Louis pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Port Louis, în luna septembrie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Districtul Port Louis are, în general, o temperatură de 21 °C și caz precipitații de 50 mm.


Începe să-ți planifici călătoria în Port Louis


De ce să folosești Momondo?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Port Louis. De ce? Pentru că te ajută să economisești timp și bani. momondo caută și compară prețuri și politici pentru mașini de închiriat oferite de sute de website-uri specializate în mașini de închiriat.

După ce ai realizat o căutare pentru mașini de închiriat în Port Louis, momondo îți afișează rezultatele și te ajută să găsești cea mai bună ofertă, punându-ți la dispoziție o serie de filtre. Astfel, pot restrânge rezultatele în funcție de tipul vehiculului, prețul, compania sau politici specifice fiecărei închirieri.

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Port Louis în funcție de politica de anulare gratuită.

Da, momondo oferă un filtru special pentru politicile privind combustibilul, valabil pentru toate destinațiile în care poți închiria o mașină, inclusiv Port Louis.

Da, momondo îți poate afișa oferte care includ serviciul de curățare în profunzime pentru mașinile de închiriat din Port Louis.

Da, există mașini de închiriat în Port Louis cu opțiunea de kilometraj nelimitat, pe care le poți găsi pe momondo.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.