Mașini de închiriat în Port Louis, Mauritius

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Port Louis, Mauritius? Caută aici!

Port Louis, Mauritius
22 oct — 29 oct
Returnare în același loc
Port Louis, Mauritius
Vi 22/10
Amiază
Vi 29/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Port Louis Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Port Louis, Mauritius
1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

3,0

Confort

2,0

Evaluare Generală

3,0

Preluare/Returnare

5,0

Calitate-preț

4,0
4 de sucursale
2 de sucursale
2 de sucursale
2 de sucursale
2 de sucursale
2 de sucursale
1 sucursală

Distanța Port Louis, Mauritius față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Port Louis Mauriţius Sir Seewoosagur

Mașini de închiriat în Port Louis

1.830 de utilizatori au căutat mașini de închiriat în Port Louis cu momondo, în octombrie.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Port Louis pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Curățenia mașinilor a fost întotdeauna o prioritate pentru agențiile de închirieri auto. Budget este una dintre companiile care includ practici sporite de curățenie pentru a se asigura că vehiculele sunt dezinfectate. Caută pe site-ul nostru și află dacă există opțiunea curățeniei sporite pentru mașina pe care o să o închiriezi în Port Louis. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care este limita de viteză în Port Louis, Mauritius?

Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Port Louis, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 40 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Port Louis, limita de viteză este de 80 km/h, iar pentru autostrăzile din Port Louis, limita este 110 km/h.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Port Louis?

Conform datelor noastre, mașinile Hyundai i10 și Hyundai Accent sunt cele mai populare modele de închiriat în Port Louis. Prețurile pentru Hyundai i10 variază în funcție de compania de la care închiriezi, dar utilizatorii noștri au găsit prețuri medii de 35 €/zi, cu un minim de 16 €. Prețurile pentru Hyundai Accent variază și ele, dar tind să aibă un preț mediu de 43 €/zi, cu cele mai ieftine oferte ajungând la 19 €.

Cum este vremea în Port Louis, Mauritius în luna octombrie?

În luna octombrie, în Port Louis se înregistrează precipitații de 50 mm și o temperatură medie de 23 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Port Louis pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în octombrie?

Temperaturile în Port Louis sunt în general mai mari în luna octombrie, așa că momondo îți recomandă să închiriezi o mașină convertibilă cu ajutorul căreia să profiți de vremea frumoasă.

Este vremea în Port Louis asemănătoare cu cea din restul regiunii Districtul Port Louis?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Port Louis, în luna octombrie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Districtul Port Louis are, în general, o temperatură de 23 °C și caz precipitații de 50 mm.


Începe să-ți planifici călătoria în Port Louis