Mașini de închiriat în Roman, în Județul Neamț

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Roman, în Județul Neamț? Caută aici!

Roman, România
4 oct — 11 oct
Returnare în același loc
Roman, România
Mi 4/10
Amiază
Mi 11/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Roman

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Roman

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Roman?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Roman se găsesc, în general, prin intermediul Autoboca. Atunci când rezervi cu Autoboca, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 28 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Roman este de 90 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Roman?

Conform datelor noastre, mașinile Volkswagen Polo și Dacia Logan sunt cele mai populare modele de închiriat în Roman. Prețurile pentru Volkswagen Polo in Roman variază în funcție de compania de la care închiriezi, dar utilizatorii noștri au găsit prețuri medii de 15 €/zi, cu un minim de 13 €. Prețurile pentru Dacia Logan variază și ele, dar tind să aibă un preț mediu de 41 €/zi, cu cele mai ieftine oferte ajungând la 40 €.

Oferte la mașini de închiriat în Roman, în Județul Neamț găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Roman

Mașini Mică

22 € - 82 €

Toate tipurile de mașini

24 € - 130 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Roman, în România este 36 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 39% mai ieftin decât în restul anului - doar 22 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 45% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Roman. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Roman poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Roman, în România este 61 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 73% mai ieftin decât în restul anului - doar 17 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 5% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Roman. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Roman poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Roman, în România este 49 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 44% mai ieftin decât în restul anului - doar 28 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 24% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Roman. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Roman poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Roman, în România este 76 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 1% mai ieftin decât în restul anului - doar 78 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 16% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Roman. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Roman poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Roman

Principalii furnizori de închirieri auto din Roman, în Județul Neamț

Autonom

3 sucursale

Flexicar

2 sucursale

Autoboca

1 sucursală

Budget

1 sucursală

Direct Rent

1 sucursală

Flex Rent a Car

1 sucursală

Premium Rent

1 sucursală

Wheego

1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Roman

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Roman

Tipuri populare de mașini

Economy, Compact, Passenger Van

Cea mai ieftină mașină de închiriat

35 €

Cel mai popular model

Volkswagen Polo
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Roman au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Compact, Passenger Van.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Roman este de 35 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 43 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Roman a fost, în ultimele zile, Volkswagen Polo. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Dacia Logan.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Roman

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Roman

Cum conduci cu o mașină închiriată în Roman - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Roman și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Care este limita de viteză în Roman, România?

Dacă nu este altfel precizat prin semnele de circulație, limita de viteză din Roman este de 50 km/h. Roman are o limită de viteză diferită pentru zonele de periferie, de 100 km/h, care trebuie respectată cu strictețe. Dacă urmează să călătorești pe autostrăzile din Roman, să ai în vedere limita pentru acestea: 130 km/h.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Roman?

Prices for mașini in Roman refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Roman?

13 operatori pentru mașini în Roman există pe piață începând cu septembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Roman?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Roman. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Roman?

Pentru a închiria o mașină în Roman, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Roman

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Roman

De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Roman?

Alegând momondo pentru căuta mașini de închiriat în Roman te avantajează, pentru că este rapid și gratuit. Noi afișăm toate prețurile și politicile mașinilor de închiriat, iar tu doar o alegi pe cea care îți convine cel mai mult.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Roman?

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Roman. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Roman cu anulare gratuită?

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Roman și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Roman, cu ajutorul momondo?

Desigur! momondo oferă această funcționalitate celor care caută mașini de închiriat în Roman.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Roman, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa ofertele la mașinile de închiriat din Roman care includ curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Roman cu kilometraj nelimitat?

Bineînțeles. Pe momondo, poți filtra rezultatele mașinilor de închiriat în Roman, astfel încât să ți se afișeze doar cele cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Roman

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.