Mașini de închiriat Avis în Lisabona

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Avis în Lisabona

Lisabona, Portugalia
6 dec — 13 dec
Lisabona, Portugalia
Mi 6/12
Amiază
Mi 13/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Lisabona în Avis

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Avis din Lisabona, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Avis

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,8

Confort

7,7

Evaluare Generală

6,2

Preluare/Returnare

5,8

Valoare

6,2

Informații despre mașini de închiriat cu Avis în Lisabona

Are Avis o sucursală în Aeroportul Lisabona Humberto Delgado?

Există 1 sucursală în Aeroportul Lisabona Humberto Delgado. Adresa biroului de închirieri auto Avis este Aeroporto Portela Lisboa.

Oferă Avis anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Lisabona?

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Avis, din Lisabona, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Avis. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Avis în Lisabona, în luna decembrie?

În decembrie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la Avis în Lisabona au preferat o mașină Standard. Dacă dorești să rezervi un vehicul Standard în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 42 €/zi și la unul minim de 42 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

Câte sucursale de închirieri auto are Avis în Lisabona?

Avis are 5sucursale de închirieri auto în Lisabona. Conform datelor noastre, cea aflată la Aeroporto Portela Lisboa este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 75% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Avis în Lisabona au ales să o închirieze de la Avis, aflată la Aeroporto Portela Lisboa.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Lisabona?

Prices for mașini in Lisabona are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Lisabona?

Începând cu noiembrie 2023, ai la dispoziție 195 de operatori pentru mașini în Lisabona..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Lisabona?

În diferite țări, inclusiv în Lisabona, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Lisabona?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Lisabona. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Lisabona

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.