Mașini de închiriat Avis în Lisabona

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Avis în Lisabona

Lisabona, Portugalia
26 mai — 2 iun
Returnare în același loc
Lisabona, Portugalia
Jo 26/5
Amiază
Jo 2/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Lisabona în Avis

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Avis din Lisabona, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,9

Confort

7,3

Evaluare Generală

5,6

Preluare/Returnare

5,5

Valoare

5,9

Informații despre mașini de închiriat cu Avis în Lisabona

Sucursalele agenției de închirieri auto Avis din Lisabona aplică proceduri de curățire în profunzime pentru a garanta siguranța ta și a personalului său în timpul pandemiei de COVID-19. Măsuri precum dezinfectarea zonelor atinse frecvent sau următoarea listă de precauții suplimentare, sunt doar câteva moduri prin care Avis își manifestă angajamentul de a încetini răspândirea infecției în Lisabona:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 1 sucursală în Aeroportul Lisabona Humberto Delgado. Adresa biroului de închirieri auto Avis este Aeroporto Portela Lisboa.

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Avis, din Lisabona, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Avis. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

În iunie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la Avis în Lisabona au preferat o/un Dubă pentru pasageri. Dacă te interesează să rezervi un astfel de vehicul în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 44 €/zi și la unul minim de 44 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

Avis are 4 sucursale de închirieri auto în Lisabona. Conform datelor noastre, cea aflată la Aeroporto Portela Lisboa este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 54% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Avis în Lisabona au ales să o închirieze pe cea aflată la Aeroporto Portela Lisboa.