Mașini de închiriat Sunnycars în Lisabona

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sunnycars în Lisabona

Lisabona, Portugalia
5 oct — 12 oct
Returnare în același loc
Lisabona, Portugalia
Jo 5/10
Amiază
Jo 12/10
Amiază

Sucursale Lisabona în Sunnycars

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sunnycars din Lisabona, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Sunnycars

9 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Sunnycars în Lisabona

Are Sunnycars o sucursală în Aeroportul Lisabona Humberto Delgado?

Da, Sunnycars are 3 sucursale în Aeroportul Lisabona Humberto Delgado, a căror adrese sunt Rua Fernando Namora crossing with Rua 25 de Abril, Aeroporto da Portela și Return is at Largo Machado Assis; Roma Park.

Câte sucursale de închirieri auto are Sunnycars în Lisabona?

Sunnycars operează momentan în 9 sucursale din Lisabona. Cea mai populară sucursală din Lisabona pe care Sunnycars o are se află la adresa: Rua Dr. Silva Teles nº 5. În ultimele 12 luni, 83% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Sunnycars în Lisabona, și-au închiriat mașina din sucursala Rua Dr. Silva Teles nº 5.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Lisabona?

Prices for mașini in Lisabona are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Lisabona?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 189 de operatori pentru mașini în Lisabona..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Lisabona?

În diferite țări, inclusiv în Lisabona, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Lisabona?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Lisabona. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Lisabona

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
</