Găsește bilete de avion ieftine spre Lisabona

Dus-întors
Economic
Boston (BOS)
Lisabona (LIS)
sâm. 10/4
sâm. 17/4
Any month
Compară cu momondo |

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Lisabona

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Lisabona, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Lisabona

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Lisabona

Bucureşti Aeroportul Henri Coandă (OTP) către Lisabona (LIS)

De obicei, zborurile către Lisabona din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Lisabona Humberto Delgado, cu un preț mediu de 753 lei

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE LISABONA DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂIanuarieCu 41% mai ieftinZborurile din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Lisabona costă în medie doar 442 lei în Ianuarie
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE LISABONA DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂSeptembrieCu 36% mai scumpÎn Septembrie, un zbor către Lisabona din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă costă aproximativ 1.021 lei
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE LISABONA DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂFebruarie628% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Lisabona din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în Februarie mai des decât în orice altă lună

Când e cel mai bine să-ţi rezervi zborul spre Lisabona?

Dacă vrei să te bucuri de vremea ideală, atunci ar fi bine să vizitezi Lisabona primăvara sau la începutul toamnei. Pe timpul verii este foarte cald (iar aglomerația este oricum peste limitele confortului), dar poți să mergi la plajă și la începutul toamnei. Atunci temperaturile sunt potrivite, iar prețurile hotelurilor scad mult în extra-sezon. Dacă nu vrei să te bronzezi neapărat, atunci poți merge și în decembrie, când iarna este mult mai blândă decât în restul Europei.

Prețurile biletelor de avion fluctuează destul de mult, dar de obicei lunile cele mai ieftine sunt Ianuarie, Februarie și Noiembrie.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Lisabona?

Luna Februarie este o altă opțiune grozavă pentru a călători în Lisabona, având prețuri medii de 554 lei la zborurile cu plecare din România.

Cu cât timp înainte ar trebui să-mi rezerv zborul către Lisabona?

Cel mai bun moment pentru a-ți rezerva zborul în Lisabona este cu 56 zile în avans, când prețurile costă în jur de 774 lei. Ține minte că poți găsi oricând zboruri ieftine către Lisabona. De fapt, utilizatorii noștri au găsit zboruri la numai 302 lei în ultimele 72 de ore.

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Lisabona?

Cea mai ieftină zi pentru plecarea ta în Lisabona este marți, atunci când pot fi găsite bilete de avion la numai 567 lei. Acest lucru se datorează faptului că există o cerere mai mică pentru zborurile din această zi a săptămânii. Zborurile din România în Lisabona într-o zi de duminică will vor fi, de obicei, mai scumpe - în jur de 968 lei. Să ai în vedere faptul că prețurile pentru ambele zile pot fluctua în funcție de sezon și de cerere.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Lisabona?

Datele noastre arată că cele mai ieftine zboruri din România în Lisabona sunt, de obicei, cele cu plecare după-amiaza. Utilizatorii nosștri au găsit zboruri către Lisabona după-amiaza pentru numai 556 lei. La capătul opus, cel mai scump moment al zilei pentru a zbura către Lisabona este la prânz, când prețurile costă în jur de 1.013 lei.

Există și alte opțiuni de aeroporturi în apropiere de Lisabona?

În funcție de luna și de aeroportul de plecare, cei care zboară în Lisabona ar putea găsi prețuri mai bune pentru Aeroportul Cascais Aerodrome (la 19 km de centrul orașului Lisabona).


Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Lisabona Humberto Delgado

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Lisabona Humberto Delgado
Companii aeriene multiple
25 mai
09:20Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
8h 40m
1 escală
18:00Lisabona Humberto Delgado
29 mai
08:15Lisabona Humberto Delgado
7h 00m
1 escală
15:15Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Companii aeriene multiple
25 mai
09:20Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
8h 40m
1 escală
18:00Lisabona Humberto Delgado
31 mai
05:30Lisabona Humberto Delgado
9h 05m
1 escală
14:35Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Companii aeriene multiple
7 iun.
03:15Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
10h 05m
1 escală
13:20Lisabona Humberto Delgado
16 iun.
04:40Lisabona Humberto Delgado
8h 15m
1 escală
12:55Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Ryanair
11 mai
17:15Cluj-Napoca Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj
17h 20m
1 escală
10:35Lisabona Humberto Delgado
25 mai
02:30Lisabona Humberto Delgado
12h 15m
1 escală
14:45Cluj-Napoca Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj
Companii aeriene multiple
24 apr.
12:35Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
18h 10m
1 escală
06:45Lisabona Humberto Delgado
3 mai
04:40Lisabona Humberto Delgado
12h 55m
1 escală
17:35Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Companii aeriene multiple
28 mai
18:05Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
22h 20m
1 escală
16:25Lisabona Humberto Delgado
31 mai
05:30Lisabona Humberto Delgado
9h 05m
1 escală
14:35Bucureşti Aeroportul Henri Coandă

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Lisabona Humberto Delgado

Dacă te interesează zborurile doar dus către Lisabona, vezi mai jos câteva dintre ofertele noastre oferită de Ryanair
Blue Air
23 apr.
16:30Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
4h 30m
21:00Lisabona Humberto Delgado
Ryanair
3 iun.
18:35Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
12h 55m
1 escală
07:30Lisabona Humberto Delgado
Ryanair
17 mai
17:55Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
15h 00m
1 escală
08:55Lisabona Humberto Delgado

Ce companii aeriene zboară spre Lisabona?

Poți zbura direct din București cu Blue Air sau Wizz Air dacă vrei o companie low-cost sau cu TAP Portugal. Cu escală ai putea ajunge cu Lufthansa, KLM, Air France sau, de ce nu, chiar cu Ryanair.

Pentru că zborurile nu au o frecvență foarte mare, îți recomandăm să îți planifici călătoria din timp, pentru a beneficia de cele mai bune oferte, în funcție de orarul și bugetul tău. În unele zile nu poți găsi zboruri directe, așa că s-ar putea să vrei să mai stai o zi în plus la plajă, ca să nu o petreci într-un aeroport.

Deși companiile low cost sunt, de obicei, mai ieftine, nu uita că acestea nu includ bagajul de cală, mâncare sau băuturi. Verifică taxele adiționale estimate în cadrul rezultatelor noastre pentru a-ți face o idee despre cât de mult ar trebui să plătești în plus.
De asemenea, este posibil ca și la anumite companii aeriene prețul cel mai mic să nu includă bagajul de cală.


Aeroporturi lângă Lisabona

Mai jos vei putea vedea aeroporturile din Lisabona și distanța față de centrul orașului

Aeroportul principal al orașul este Aeroportul Portela. Aterizarea pe aeroport este spectaculoasă, pentru că este foarte probabil să ai o priveliște superbă spre Oceanul Atlantic și la vărsarea râului Tejo în Ocean.


Zboruri către Lisabona

Cele mai căutate zboruri către Lisabona împreună cu cel mai mic preț și durata minimă de călătorie
Zboruri din Bucureşti către Lisabona
Cel mai rapid zbor
4h 30m
Ieftin
306 lei
Zboruri din Cluj-Napoca către Lisabona
Cel mai rapid zbor
4h 10m
Ieftin
327 lei
Zboruri din Timișoara către Lisabona
Cel mai rapid zbor
26h 15m
Ieftin
620 lei
Zboruri din Iași către Lisabona
Cel mai rapid zbor
23h 55m
Ieftin
1.265 lei
Vezi mai multe

Cum poți ajunge de la aeroport către centrul orașului?

Metroul este cea mai ieftină variantă pentru a ajunge în oraș direct de la aeroport

Dacă aterizezi la Terminalul 2, atunci va trebui să mergi la Terminalul 1, întrucât este singurul loc cu acces la rețeaua de transport public. Apoi ai mai multe variante. Metroul este cea mai rapidă și ieftină metodă de a ajunge în centrul orașului, chiar dacă va trebui să schimbi magistrala la un moment dat, dacă mergi dincolo de modernul cartier Oriente
O altă variantă este Aerobus. Poți alege între 2 trasee diferite, în funcție de locul în care vrei să ajungi. Poți folosi și rețeaua urbană de autobuze, foarte ieftină, dar nu la fel de comodă. Sigur că poți folosi și taxi-ul, dar va trebui să aștepți puțin, pentru că cererea este mai mare decât oferta, iar rândul tău va veni, probabil, după aproximativ 15 min.


Ghid turistic și obiective principale de văzut în Lisabona

Nu rata o plimbare cu tramvaiul galben prin cartierele istorice

Rețeaua de transport în comun dispune de metrou, funicular, tren, autobuz și tramvai. Le poți combina destul de eficient pentru a ajunge în orice zona a orașului, iar metoda de plată este asemănătoare celei folosite în Londra (doar că aici se numește Zapping, nu Oyster), iar prețurile sunt mai mici. Dacă îți propui să te deplasezi mai mult într-o zi, poate fi rentabil să folosești 24h pass, în loc să plătești călătoria de fiecare dată. Atenție! Amenzile pentru utilizarea rețelei de transport fără bilet sunt foarte mari, deci vă recomandăm să nu riscați.

Unde să începi

Călătoria ta în Lisabona va începe în Praca de Comercio, după care, dacă nu te vei opri să bei o cafea pe undeva, atunci vei merge către Praca Rossio, centrul istoric al orașului. Trebuie să te plimbi puțin prin cartierele Alfama sau Bairro Alto, pentru a simți atmosfera orașului. Castelul S. Jorge și Mosteiro dos Jeronimos nu trebuie ratate, iar dacă îți plac mașinile, te poate atrage și Museu Nacional dos Coches. Stilul de muzică Fado este reprezentativ pentru această țară, iar cel mai bun mod de a intra în contact cu el este să vizitezi Museu do Fado. Palacio do Belem este un alt loc ce nu trebuie ratat, iar briza trebuie simțită, indiferent de locul în care te vei lăsa ghidat.

Ia tramvaiul

Tramvaie galbene zăngăne, urcând pe cele șapte coline ale Lisabonei, așa cum fac de peste un secol, oferind priveliști amețitoare spre Oceanul Atlantic, care se întrevede în depărtare, printre acoperișuri de teracotă, în zigzag. Ia tramvaiul până în Alfama, vechiul cartier pescăresc, unde pe balcoane șubrede sunt așezate ghivece mari cu flori bougainvillea. Locanice stau la o bârfă în fața pereților acoperiți de azulejo, (o frumoasa ceramică decorată, alb albastruie, tipic portugheză), umbrele lor alugindu-se în soarele târziu al amiezii. Un pic mai sus, vei ajunge la Castelo do Jorge, un castel de poveste, maur.

Pe sub străzile din centrul Lisabonei stă ascunsă o lume subpământeană romană, cu camere, poduri și coridoare.

Lasă-te purtat pe ritmuri de fado

Vizitează cartierul Baixa din centrul orașului, lasă în urmă piața Rossio, ca o tablă de șah, și lasă-te ghidat de acordurile melancolice de muzică fado și de aroma dulce și untoasă a tartelor „pasteis de nata, desertul preferat al portughezilor. Gășește o cafenea care le are pe amândouă și îndrăgosteșe-te în mod irevocabil de Lisabona.


 • Dus-întors
 • Doar dus
 • Multi-City
 • Economic
 • Premium Economy
 • Business
 • Clasa întâi
 • Multiple
Economic
 • Economic
 • Premium Economy
 • Business
 • Clasa întâi
Economic
 • Economic
 • Premium Economy
 • Business
 • Clasa întâi
Economic
 • Economic
 • Premium Economy
 • Business
 • Clasa întâi
Economic
 • Economic
 • Premium Economy
 • Business
 • Clasa întâi
Economic
 • Economic
 • Premium Economy
 • Business
 • Clasa întâi
Economic
 • Economic
 • Premium Economy
 • Business
 • Clasa întâi