Găsește zboruri ieftine către Lisabona

Dus-întors
1 adult
Economic
0 bagaje
De unde?
În?
Lu 27/3
Lu 3/4

Oferte din partea a peste 900 de site-uri de călătorii.

Despre zborurile către Lisabona

Rezumat al prețurilor pentru zborurile către Lisabona, durata și companiile aeriene

Cel mai bun preț doar dus

57 €

Cel mai bun preț dus-întors

131 €

Cel mai rapid zbor

7h 45m

Operat de

O companie aeriană
Cel mai ieftin zbor doar dus în Lisabona din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 57 € (Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj - Lisabona Humberto Delgado).
Cel mai ieftin zbor dus-întors în Lisabona din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 131 € (Bucureşti Henri Coandă - Lisabona Humberto Delgado).
Cel mai rapid zbor din România în Lisabona durează 7h 45m (Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia to Lisabona Humberto Delgado).
Zborurile în Lisabona sunt operate de o companie aeriană, printre care Ryanair.

Informații despre tendințe și zboruri către Lisabona

Vezi informații despre zborul către Lisabona pentru a-ți crea cel mai bun plan de călătorie.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Lisabona?

Dacă nu vrei să vizitezi Lisabona în martie, atunci at trebui să aștepți până în luna ianuarie pentru a zbura din România; și atunci, prețurile biletelor de avion sunt ieftine, având un preț mediu de 115 €.

Care este cel mai ieftin zbor către Lisabona?

Cel mai bun preț găsit pe momondo către Lisabona a fost de 37 €/persoană, cu plecare din Londra; acesta este cu 82% mai ieftin decât media zborurilor către Lisabona. Pentru a găsi cel mai ieftin preț din zona ta către Lisabona, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.
Vezi prețurile pentru:

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Lisabona?

Cea mai ieftină zi pentru a zbura din România în Lisabona este sâmbătă. Călătorii care aleg să plece din Lisabona într-o zi de sâmbătă pot găsi cu ușurință bilete de avion de la doar 134 €. Pe de altă parte, pentru că este convenabil deopotrivă pentru călătorii de afaceri, cât și pentru cei care pleacă în vacanță, duminică este cea mai ieftină zi pentru a zbura din România. Drept urmare, prețurile tind să fie în jur de 227 €.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Lisabona?

Datele noastre arată că cele mai ieftine zboruri din România în Lisabona sunt, de obicei, cele cu plecare după-amiaza. Utilizatorii noștri au găsit zboruri către Lisabona după-amiaza pentru numai 161 €. Dacă ai un program de călătorie flexibil, încearcă să eviți zborurile de seara, când prețurile costă 232 €, în medie. Zborurile în Lisabona din România de seara sunt, în general, mai scumpe pentru că acest moment al zilei este convenabil pentru cei mai mulți călători.

Cât timp durează zborul către Lisabona?

Durata medie de zbor din România în Lisabona depinde de aeroporturile de plecare și de sosire. Zborul de pe Bucureşti Henri Coandă pe Lisabona Humberto Delgado durează, în medie 4h 40m, în vreme ce cel de pe Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj pe Lisabona Humberto Delgado durează 7h 30m. Lisabona Humberto Delgado este cel mai popular aeroport din Lisabona.

Cu cât timp înainte ar trebui să-mi rezerv zborul către Lisabona?

Cel mai bun moment pentru a-ți rezerva zborul în Lisabona este cu 60 zile în avans, când prețurile costă în jur de 186 €. În ultimele 72 de ore, utilizatorii momondo au găsit zboruri către Lisabona, cu plecare din România, pentru numai 178 €.

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Lisabona

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Lisabona, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Aeroportul Bucureşti Henri Coandă
Lisabona

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Lisabona

Aeroportul Bucureşti Henri Coandă (OTP) către Lisabona (LIS)

De obicei, zborurile către Lisabona din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Henri Coandă către Lisabona Humberto Delgado, cu un preț mediu de 164 €

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE LISABONA DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂdecembrieCu 41% mai ieftinZborurile din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă către Lisabona costă în medie doar 97 € în decembrie
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE LISABONA DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂAugustCu 64% mai scumpÎn August, un zbor către Lisabona din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă costă aproximativ 270 €
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE LISABONA DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂfebruarie591% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Lisabona din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă în februarie mai des decât în orice altă lună

Întrebări frecvente despre zborul către Lisabona

Dacă vrei să te bucuri de vremea ideală, atunci ar fi bine să vizitezi Lisabona primăvara sau la începutul toamnei. Pe timpul verii este foarte cald (iar aglomerația este oricum peste limitele confortului), dar poți să mergi la plajă și la începutul toamnei. Atunci temperaturile sunt potrivite, iar prețurile hotelurilor scad mult în extra-sezon. Dacă nu vrei să te bronzezi neapărat, atunci poți merge și în decembrie, când iarna este mult mai blândă decât în restul Europei.

Prețurile biletelor de avion fluctuează destul de mult, dar de obicei lunile cele mai ieftine sunt Ianuarie, Februarie și Noiembrie.

Cei care zboară spre Lisabona ar putea găsi prețuri mai bune la Aeroportul Cascais Aerodrome (la 19 km de centrul orașului Lisabona) în funcție de lună și de aeroportul de plecare.

Poți găsi oferte către Aeroportul Cascais Aerodrome, cu un preț mediu de 208 €/persoană, însă prețul poate fluctua în funcție de aeroportul tău de plecare. Pentru a economisi bani, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.


Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Lisabona

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Lisabona
Ryanair
6 iun.
OTP05:40Bucureşti Henri Coandă
12h 45m
1 escală
LIS18:25Lisabona Humberto Delgado
13 iun.
LIS16:50Lisabona Humberto Delgado
11h 30m
1 escală
OTP04:20Bucureşti Henri Coandă
Mai multe companii aeriene
10 mai
CLJ14:10Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj
21h 10m
2 escale
LIS11:20Lisabona Humberto Delgado
16 mai
LIS16:55Lisabona Humberto Delgado
18h 45m
2 escale
CLJ11:40Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj
Mai multe companii aeriene
10 mai
CLJ14:10Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj
21h 10m
2 escale
LIS11:20Lisabona Humberto Delgado
16 mai
LIS17:20Lisabona Humberto Delgado
11h 40m
1 escală
CLJ05:00Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj
Ryanair
6 iun.
OTP06:00Bucureşti Henri Coandă
12h 25m
1 escală
LIS18:25Lisabona Humberto Delgado
13 iun.
LIS16:50Lisabona Humberto Delgado
11h 30m
1 escală
OTP04:20Bucureşti Henri Coandă
Ryanair
16 mai
OTP08:10Bucureşti Henri Coandă
10h 45m
1 escală
LIS18:55Lisabona Humberto Delgado
17 mai
LIS13:20Lisabona Humberto Delgado
14h 00m
1 escală
OTP03:20Bucureşti Henri Coandă
Mai multe companii aeriene
16 mai
OTP05:40Bucureşti Henri Coandă
24h 50m
2 escale
LIS06:30Lisabona Humberto Delgado
17 mai
LIS13:20Lisabona Humberto Delgado
14h 00m
1 escală
OTP03:20Bucureşti Henri Coandă

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Lisabona

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în Lisabona, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferită de Ryanair
Ryanair
22 mai
CLJ19:40Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj
22h 45m
1 escală
LIS18:25Lisabona Humberto Delgado
Ryanair
27 mar.
CLJ18:10Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj
26h 40m
2 escale
LIS20:50Lisabona Humberto Delgado
Mai multe companii aeriene
22 mai
CLJ19:40Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj
22h 40m
2 escale
LIS18:20Lisabona Humberto Delgado

Alte clase de cabină pentru zborurile către Lisabona

Explorează opțiunile alternative de cabină premium pentru zborul tău către Lisabona

Care companie aeriană zboară către Lisabona?

Iată o selecție a celor mai populare și mai ieftine companii aeriene pentru zborurile tale către Lisabona

Cea mai populară companie aeriană, pe momondo, pentru zborurile în Lisabona este SWISS, operând 19 zboruri săptămânale către această destinație. Cele mai multe pleacă din Zurich, iar cea mai bună ofertă SWISS către Lisabona este 181 € (preț găsit pe momondo în ultimele 72 de ore pentru o călătorie dus-întors cu plecare din Bucureşti Henri Coandă către Lisabona). Într-un număr de 184 evaluări pe momondo, SWISS a primit nota 8,3.

164 € este cea mai bună oferă Turkish Airlines pentru o călătorie dus-întors cu destinația Lisabona, găsită pe momondo în ultimele zile. Oferta se referă la un zbor cu plecare din Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj. În majoritatea săptămânilor, Turkish Airlines operează 14 zboruri către Lisabona, cu prețuri variind în funcție de disponibilitate. 191 de utilizatori momondo au evaluat Turkish Airlines, cu o notă medie de 7,9 din 10.


Rute populare către Lisabona

Cele mai frecvente căutări de zboruri către Lisabona, împreună cu cele mai mici prețuri și cele mai scurte durate de zbor
Zboruri din Bucureşti către Lisabona
Cel mai rapid zbor4h 40m
Cel mai ieftin131 €
Zboruri din Cluj-Napoca către Lisabona
Cel mai rapid zbor7h 30m
Cel mai ieftin135 €
Zboruri din Iași către Lisabona
Cel mai rapid zbor9h 40m
Cel mai ieftin191 €
Zboruri din Timișoara către Lisabona
Cel mai rapid zbor7h 45m
Cel mai ieftin126 €

Cum să călătorești în Lisabona

Dacă aterizezi la Terminalul 2, atunci va trebui să mergi la Terminalul 1, întrucât este singurul loc cu acces la rețeaua de transport public. Apoi ai mai multe variante. Metroul este cea mai rapidă și ieftină metodă de a ajunge în centrul orașului, chiar dacă va trebui să schimbi magistrala la un moment dat, dacă mergi dincolo de modernul cartier Oriente
O altă variantă este Aerobus. Poți alege între 2 trasee diferite, în funcție de locul în care vrei să ajungi. Poți folosi și rețeaua urbană de autobuze, foarte ieftină, dar nu la fel de comodă. Sigur că poți folosi și taxi-ul, dar va trebui să aștepți puțin, pentru că cererea este mai mare decât oferta, iar rândul tău va veni, probabil, după aproximativ 15 min.


Începe să-ți planifici călătoria în Lisabona


Cele mai bune lucruri de făcut și văzut în Lisabona

Rețeaua de transport în comun dispune de metrou, funicular, tren, autobuz și tramvai. Le poți combina destul de eficient pentru a ajunge în orice zona a orașului, iar metoda de plată este asemănătoare celei folosite în Londra (doar că aici se numește Zapping, nu Oyster), iar prețurile sunt mai mici. Dacă îți propui să te deplasezi mai mult într-o zi, poate fi rentabil să folosești 24h pass, în loc să plătești călătoria de fiecare dată. Atenție! Amenzile pentru utilizarea rețelei de transport fără bilet sunt foarte mari, deci vă recomandăm să nu riscați.

Unde să începi

Călătoria ta în Lisabona va începe în Praca de Comercio, după care, dacă nu te vei opri să bei o cafea pe undeva, atunci vei merge către Praca Rossio, centrul istoric al orașului. Trebuie să te plimbi puțin prin cartierele Alfama sau Bairro Alto, pentru a simți atmosfera orașului. Castelul S. Jorge și Mosteiro dos Jeronimos nu trebuie ratate, iar dacă îți plac mașinile, te poate atrage și Museu Nacional dos Coches. Stilul de muzică Fado este reprezentativ pentru această țară, iar cel mai bun mod de a intra în contact cu el este să vizitezi Museu do Fado. Palacio do Belem este un alt loc ce nu trebuie ratat, iar briza trebuie simțită, indiferent de locul în care te vei lăsa ghidat.

Ia tramvaiul

Tramvaie galbene zăngăne, urcând pe cele șapte coline ale Lisabonei, așa cum fac de peste un secol, oferind priveliști amețitoare spre Oceanul Atlantic, care se întrevede în depărtare, printre acoperișuri de teracotă, în zigzag. Ia tramvaiul până în Alfama, vechiul cartier pescăresc, unde pe balcoane șubrede sunt așezate ghivece mari cu flori bougainvillea. Locanice stau la o bârfă în fața pereților acoperiți de azulejo, (o frumoasa ceramică decorată, alb albastruie, tipic portugheză), umbrele lor alugindu-se în soarele târziu al amiezii. Un pic mai sus, vei ajunge la Castelo do Jorge, un castel de poveste, maur.

Pe sub străzile din centrul Lisabonei stă ascunsă o lume subpământeană romană, cu camere, poduri și coridoare.

Lasă-te purtat pe ritmuri de fado

Vizitează cartierul Baixa din centrul orașului, lasă în urmă piața Rossio, ca o tablă de șah, și lasă-te ghidat de acordurile melancolice de muzică fado și de aroma dulce și untoasă a tartelor „pasteis de nata”, desertul preferat al portughezilor. Gășește o cafenea care le are pe amândouă și îndrăgosteșe-te în mod irevocabil de Lisabona.


Zboruri către alte orașe din Portugalia

Ți-ai pierdut interesul pentru Lisabona? Aruncă o privire peste zborurile către alte orașe din Portugalia

De ce să folosești momondo?

momondo compară prețurile a sute de companii aeriene și agenții de turism pentru ca tu să găsești și să rezervi cea mai bună ofertă pentru zborurile în Lisabona. În fiecare an, milioane de utilizatori folosesc cu încredere momondo, așadar, te afli pe mâini bune.

Poți găsi zboruri în Lisabona cu politici flexibile de rezervare folosind formularul de căutare din partea de sus și selectând filtrul special pentru acest tip de zboruri.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Călătorii flexibile
momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
Sfaturi de la experți
Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
Alerte de preț
Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.