Mașini de închiriat Autoboca în Bucureşti

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Autoboca în Bucureşti

Bucureşti, România
2 oct — 9 oct
Returnare în același loc
Bucureşti, România
Lu 2/10
Amiază
Lu 9/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Autoboca în Bucureşti, Bucuresti

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

19 € - 69 €

Toate tipurile de mașini

19 € - 69 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Autoboca în Bucureşti, Bucuresti este octombrie, când prețul mediu este de 19 € pe zi. Acesta este un preț cu 45% mai ieftin decât media anuală de 35 €, percepută de Autoboca pentru o mașină Mică în Bucureşti. În vreme ce octombrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, septembrie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în septembrie, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Bucureşti în Autoboca

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Autoboca din Bucureşti, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Autoboca

4 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Autoboca în Bucureşti

Cât mă va costa închirerea unei mașini de la Autoboca în Bucureşti, în luna octombrie?

Conform datelor de anul trecut, de la agenția Autoboca te poți aștepta la prețuri medii de 39 € pe zi pentru închirierea unei mașini în Bucureşti, în luna octombrie. Totuși, nu ar fi neobișnuit să găsești prețuri începând de la 31 € pe zi, oferite de Autoboca în această perioadă a anului, în orașul Bucureşti. 273 € este costul mediu obișnuit pentru închirerea timp de o săptămână a unei mașini de la Autoboca în Bucureşti, în luna octombrie.

Are Autoboca o sucursală în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Da, Autoboca are 1 sucursală în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, a cărei adresă este International Arrivals Terminal.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Bucureşti?

Prices for mașini in Bucureşti are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Bucureşti?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 101 operatori pentru mașini în Bucureşti..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Bucureşti?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Bucureşti. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Bucureşti?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Bucureşti. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Bucureşti

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.