Mașini de închiriat Autoboca în Bucureşti

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Autoboca în Bucureşti

Bucureşti, România
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Bucureşti, România
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Autoboca în Bucureşti, Bucuresti

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

19 € - 70 €

Toate tipurile de mașini

19 € - 70 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Autoboca în Bucureşti, Bucuresti este octombrie, când prețul mediu este de 19 € pe zi. Acesta este un preț cu 46% mai ieftin decât media anuală de 35 €, percepută de Autoboca pentru o mașină Mică în Bucureşti. În vreme ce octombrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, septembrie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în septembrie, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Bucureşti în Autoboca

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Autoboca din Bucureşti, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Autoboca în Bucureşti

Autoboca vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Bucureşti se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Bucureşti. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Conform datelor de anul trecut, de la agenția Autoboca te poți aștepta la prețuri medii de 40 € pe zi pentru închirierea unei mașini în Bucureşti, în luna iunie. Totuși, nu ar fi neobișnuit să găsești prețuri începând de la 32 € pe zi, oferite de Autoboca în această perioadă a anului, în orașul Bucureşti. 277 € este costul mediu obișnuit pentru închirerea timp de o săptămână a unei mașini de la Autoboca în Bucureşti, în luna iunie.

Da, Autoboca are 1 sucursală în Bucureşti Aeroportul Henri Coandă, a cărei adresă este International Arrivals Terminal.