Mașini de închiriat ADDCAR RENTAL în Bucureşti

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu ADDCAR RENTAL în Bucureşti

Bucureşti, România
9 iun — 16 iun
Returnare în același loc
Bucureşti, România
Vi 9/6
Amiază
Vi 16/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu ADDCAR RENTAL în Bucureşti, Bucuresti

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

6 € - 39 €

Toate tipurile de mașini

43 € - 122 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la ADDCAR RENTAL în Bucureşti, Bucuresti este martie, când prețul mediu este de 6 € pe zi. Acesta este un preț cu 69% mai ieftin decât media anuală de 19 €, percepută de ADDCAR RENTAL pentru o mașină Mică în Bucureşti. În vreme ce martie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, noiembrie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în noiembrie, în funcție de ziua în care rezervi.

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Medie de la ADDCAR RENTAL în Bucureşti, Bucuresti este ianuarie, când prețul mediu este de 22 € pe zi. Acesta este un preț cu 57% mai ieftin decât media anuală de 51 €, percepută de ADDCAR RENTAL pentru o mașină Medie în Bucureşti. În vreme ce ianuarie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, August este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în August, în funcție de ziua în care rezervi.

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mare de la ADDCAR RENTAL în Bucureşti, Bucuresti este mai, când prețul mediu este de 66 € pe zi. Acesta este un preț cu 40% mai ieftin decât media anuală de 110 €, percepută de ADDCAR RENTAL pentru o mașină Mare în Bucureşti. În vreme ce mai este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, August este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în August, în funcție de ziua în care rezervi.

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină SUV de la ADDCAR RENTAL în Bucureşti, Bucuresti este octombrie, când prețul mediu este de 30 € pe zi. Acesta este un preț cu 58% mai ieftin decât media anuală de 71 €, percepută de ADDCAR RENTAL pentru o mașină SUV în Bucureşti. În vreme ce octombrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, August este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în August, în funcție de ziua în care rezervi.

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Dubă de la ADDCAR RENTAL în Bucureşti, Bucuresti este ianuarie, când prețul mediu este de 52 € pe zi. Acesta este un preț cu 49% mai ieftin decât media anuală de 102 €, percepută de ADDCAR RENTAL pentru o mașină Dubă în Bucureşti. În vreme ce ianuarie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, August este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în August, în funcție de ziua în care rezervi.

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină De lux de la ADDCAR RENTAL în Bucureşti, Bucuresti este mai, când prețul mediu este de 104 € pe zi. Acesta este un preț cu 21% mai ieftin decât media anuală de 131 €, percepută de ADDCAR RENTAL pentru o mașină De lux în Bucureşti. În vreme ce mai este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, August este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în August, în funcție de ziua în care rezervi.

Chevrolet Sonic Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 4-5 uși
ADDCAR RENTAL

11 €/zi

8 iun - 15 iun
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri
Mașini cu 4-5 uși
ADDCAR RENTAL

11 €/zi

8 iun - 15 iun
Chevrolet Sonic Sedan
Citroen C2
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 2-3 uși
ADDCAR RENTAL

12 €/zi

12 iun - 20 iun
Citroen C2

Sucursale Bucureşti în ADDCAR RENTAL

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto ADDCAR RENTAL din Bucureşti, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

ADDCAR RENTAL

6 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu ADDCAR RENTAL în Bucureşti

Închirierea unei mașini în Bucureşti de la ADDCAR RENTAL în luna iulie va costa, în medie, 20 € pe zi. Cu toate acestea, unii utilizatori au găsit prețuri în iulie începând cu 3 € pe zi, cu agenția ADDCAR RENTAL , ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare anul acesta. Dacă vrei să închiriezi o mașină în Bucureşti pentru o săptămână, prețul mediu perceput de ADDCAR RENTAL este de 139 €.

Există 1 sucursală în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. Adresa biroului de închirieri auto ADDCAR RENTAL este Otopeni Airport.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.