Mașini de închiriat ADDCAR RENTAL în Bucureşti

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu ADDCAR RENTAL în Bucureşti

Bucureşti, România
28 mai — 4 iun
Returnare în același loc
Bucureşti, România
Sâ 28/5
Amiază
Sâ 4/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu ADDCAR RENTAL în Bucureşti, Bucuresti

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

7 € - 30 €

Toate tipurile de mașini

10 € - 146 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la ADDCAR RENTAL în Bucureşti, Bucuresti este noiembrie, când prețul mediu este de 7 € pe zi. Acesta este un preț cu 64% mai ieftin decât media anuală de 19 €, percepută de ADDCAR RENTAL pentru o mașină Mică în Bucureşti. În vreme ce noiembrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, August este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în August, în funcție de ziua în care rezervi.

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mare de la ADDCAR RENTAL în Bucureşti, Bucuresti este iulie, când prețul mediu este de 117 € pe zi. Acesta este un preț cu 28% mai ieftin decât media anuală de 163 €, percepută de ADDCAR RENTAL pentru o mașină Mare în Bucureşti. În vreme ce iulie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, August este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în August, în funcție de ziua în care rezervi.

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină SUV de la ADDCAR RENTAL în Bucureşti, Bucuresti este octombrie, când prețul mediu este de 28 € pe zi. Acesta este un preț cu 72% mai ieftin decât media anuală de 101 €, percepută de ADDCAR RENTAL pentru o mașină SUV în Bucureşti. În vreme ce octombrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, septembrie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în septembrie, în funcție de ziua în care rezervi.

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină De lux de la ADDCAR RENTAL în Bucureşti, Bucuresti este iulie, când prețul mediu este de 117 € pe zi. Acesta este un preț cu 30% mai ieftin decât media anuală de 167 €, percepută de ADDCAR RENTAL pentru o mașină De lux în Bucureşti. În vreme ce iulie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, August este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în August, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Bucureşti în ADDCAR RENTAL

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto ADDCAR RENTAL din Bucureşti, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu ADDCAR RENTAL în Bucureşti

ADDCAR RENTAL vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Bucureşti se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Bucureşti. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Închirierea unei mașini în Bucureşti de la ADDCAR RENTAL în luna iunie va costa, în medie, 26 € pe zi. Cu toate acestea, unii utilizatori au găsit anul trecut prețuri începând cu 13 € pe zi, cu agenția ADDCAR RENTAL , ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare anul acesta. Dacă vrei să închirieri o mașină în Bucureşti pentru o săptămână, prețul mediu perceput de ADDCAR RENTAL este de 185 €.

Există 1 sucursală în Bucureşti Aeroportul Henri Coandă. Adresa biroului de închirieri auto ADDCAR RENTAL este Otopeni Airport.

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Economy sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Bucureşti, în luna iunie. Conform prețurilor agenției ADDCAR RENTAL din luna iunie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 21 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Economy. Pentru luna iunie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 12 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Cel mai ieftin tip de mașină închiriat de ADDCAR RENTAL în Bucureşti este Mini, cu un preț mediu pe zi de 27 €. Acesta este cu 30% mai ieftin cea mai scumpă mașină închiriate de ADDCAR RENTAL , ceea ce înseamnă că economisești bani alegând această opțiune. 24% dintre utilizatorii momondo care au închiriat o mașină în Bucureşti, cu ADDCAR RENTAL , au ales Mini, de multe ori datorită costului redus.

Bucharest Downtown este cea mai populară sucursală a agenției ADDCAR RENTAL dintre toate cele 4 locations pe care le are în Bucureşti. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 48% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu ADDCAR RENTAL , au făcut-o din această sucursală în Bucharest Downtown.