Mașini de închiriat în Agadir, în Souss-Massa

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Agadir, în Souss-Massa? Caută aici!

Agadir, Maroc
8 iul — 15 iul
Returnare în același loc
Agadir, Maroc
Vi 8/7
Amiază
Vi 15/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Registru agenții de închirieri auto din Agadir

Principalii furnizori de închirieri auto din Agadir, în Souss-Massa
3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

8,0
2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

2,0

Confort

2,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

2,0
5 sucursale
3 sucursale
3 sucursale
2 sucursale
2 sucursale
2 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Agadir

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Agadir

Tipuri populare de mașini

Economy, Mini, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

16 €

Cel mai popular model

Hyundai i10
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Agadir au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Mini, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Agadir este de 16 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 17 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Agadir a fost, în ultimele zile, Hyundai i10. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Hyundai Accent.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Agadir

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Agadir

Cum conduci cu o mașină închiriată în Agadir - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Agadir și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cel mai ieftin serviciu de închireri auto din Agadir este Autounion Car Rental, în una dintre cele 2 sucursale pe care le au din oraș. Cel mai mic preț găsit pe momondo a fost de 16 € pe zi, dar, în general, prețul mediu este de 17 €/zi.

Atunci când închiriezi o mașină în Agadir, te poți aștepta ca majoritatea companiilor de închirieri auto să nu impună taxă de anulare a rezervării. Te rugăm să ai în vedere faptul că momondo nu stabilește aceste politici de anulare, ci te ajută să găsești oferte grozave la mașini în Agadir. Asigură-te că verifici politica de anulare atunci faci o căutare.

Limita maximă de viteză admisă în Agadir este 60 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Agadir sunt de 100 km/h, respectiv 120 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Agadir, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

În timpul lunii iulie, temperatura medie în Agadir este de 22 °C, iar precipitațiile, 0 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Agadir.

Temperatura în Souss-Massa în timpul lunii iulie este de obicei 22 °C cu precipitații preconizate de 0 mm pe parcursul lunii. Cei care doresc să închirieze o mașină și să plece din Agadir într-o excursie în zona înconjurătoare ar trebui să ia în considerare aceste informații.


Caută mai multe închirieri auto în în Maroc

Caută oferte de închirieri auto în în Maroc

Începe să-ți planifici călătoria în Agadir


De ce să folosești Momondo?

Rezervarea unei mașini în Agadir prin momondo te poate ajuta să economisești timp și bani. momondo îți pune la dispoziție o gama variată de opțiuni și mașini, în urmă căutării pe care o face prin mii de website-uri și sucursale specializate, ajutându-te astfel să iei cea mai bună decizie pentru călătoria ta.

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Agadir. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Agadir și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Da, momondo include un filtru pentru politicile privind combustibilul pentru închirierile auto din Agadir.

Desigur. momondo are un filtru special pentru serviciile de căutare în profunzime a mașinilor de închiriat, pe care îl poți folosi pentru toate destinațiile, inclusiv Agadir.

Bineînțeles, kilometrajul nelimitat este o opțiune a mașinilor de închiriat în Agadir afișate în rezultatele momondo.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.