Fez, Maroc Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Fez, Maroc? Caută aici!

Fez, Maroc
21 apr — 28 apr
Aceeași locație
Fez, Maroc
Mi 21/4
Amiază
Mi 28/4
Amiază

Fez Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Fez, Maroc
Scorul agenției: 10.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 2 de review-uri

Scorul agenției: 8.8 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 7.8 (Bun)

Scor calculat în baza a 5 de review-uri

Scorul agenției: 7.2 (Bun)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 6.8 (Bun)

Scor calculat în baza a 2 de review-uri

Scorul agenției: 6.0 (Bun)

Scor calculat în baza a 3 de review-uri

Scorul agenției: 2.0 (Mediocru)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 2.0 (Mediocru)

Scor calculat în baza a 1 review


Distanța Fez, Maroc față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Fez Sais

Mașini de închiriat în Fez

1 persoană a căutat o mașină de închiriat în Fez în luna Aprilie.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Fez pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Avis, Sixt și Hertz sunt câteva dintre multele companii de închirieri auto din Fez care și-au îmbunătățit rutina de curățenie ca răspuns la COVID-19. Deși curățenia vehiculeleor a fost întotdeauna o prioritate, acum, multe companii aplică încă și mai multe măsuri pentru a se asigura că mașinile răspund unor standarde de siguranță mai ridicate. Află mai multe despre lista completă de opțiuni disponibile în Fez. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Fez, Maroc?

Fiecare companie de închirieri auto din Fez are propria politică de anulare. momondo va afișa întotdeauna toate rezultatele căutărilor de mașini, indiferent dacă agenția care le oferă aplică sau nu taxă de anulare. Unele dintre cele mai bune companii de închirieri auto din Fez sunt Avis, Sixt și Hertz, așadar, începe prin a verifica dacă ele oferă posibilitatea de anulare gratuită.

Care este limita de viteză în Fez, Maroc?

Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Fez, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 60 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Fez, limita de viteză este de 100 km/h, iar pentru autostrăzile din Fez, limita este 120 km/h.

Cum este vremea în Fez, Maroc în luna Aprilie?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Fez în luna Aprilie, se pot aștepta la temperaturi de aproximativ 14 °C și precipitații în jur de 62 mm. Această informație poate fi foarte utilă pentru a alege tipul mașinii pe care să o închiriezi.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Aprilie?

În mod normal, vremea din Fez în timpul lunii Aprilie nu ar trebui să influențeze tipul de mașină pe care vrei să închiriezi pentru călătoria ta. Conform datelor noastre, utilizatorii momondo caută adesea anumite tipuri de vehicule atunci când vor să închirieze o mașină în Fez. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Fez preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Fiat Panda este un exemplu de mașină mică, disponibilă pentru închirieri.

Este vremea în Fez asemănătoare cu cea din restul regiunii Fès-Meknès?

Temperatura în Fès-Meknès în Aprilie este, de obicei, 14 °C cu o cantitate de precipitații de 62 mm, pe parcursul întregii luni. Această informație i-ar putea ajuta pe cei care plănuiesc să închirieze o mașină și să părăsească Fez pentru a face un roadrip în zonele înconjurătoare.


Începe să-ți planifici călătoria în Fez