Găsește cele mai ieftine zboruri către Iași

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 27/7
Ma 3/8

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Iași

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Iași, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Iași

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Iași

Bucureşti Aeroportul Henri Coandă (OTP) către Iași (IAS)

De obicei, zborurile către Iași din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Iași, cu un preț mediu de 335 lei

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE IAȘI DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂmaiCu 29% mai ieftinZborurile din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Iași costă în medie doar 238 lei în mai
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE IAȘI DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂseptembrieCu 20% mai scumpÎn septembrie, un zbor către Iași din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă costă aproximativ 401 lei
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE IAȘI DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂoctombrie327% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Iași din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în octombrie mai des decât în orice altă lună

Care este cel mai bun moment pentru a zbura către Iași?

Iașiul este un oraș foarte frumos, indiferent de anotimp. Dacă nu vei avea probleme cu precipitațiile, te vei bucura de fiecare colț pitoresc al orașului.

 • Care este cel mai ieftin zbor către Iași?

  În ultimele două săptămâni utilizatorii au rezervat oferte către Iași, cu 150 lei/persoană (care este cu 87% mai ieftin decât prețul mediu către Iași). Pentru a găsi cel mai mic preț, din zona ta, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.

 • Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Iași?

  Cea mai ieftină lună pentru a zbura în Iași din România este mai. Zborurile, care costă în jur de 284 lei, sunt mai ieftine în această perioadă de extra-sezon. Dacă nu poți călători în timpul lunii mai, atunci rezervă zboruri în Iași din România pentru luna aprilie. Zborurile către Iași în aprilie, deși nu sunt la fel de ieftine ca cele din mai, au totuși un preț mediu de 301 lei.

 • Cu cât timp înainte ar trebui să-mi rezerv zborul către Iași?

  Cel mai bun moment pentru a-ți rezerva zborul din România în România este cu 60 zile înainte, atunci când prețurile costă, aproximativ, 358 lei. Ține minte că poți găsi zboruri ieftine către Iași și în afara acestui interval. De fapt, utilizatorii momondo au găsit recent zboruri din România în Iași, la 242 lei.

 • Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Iași?

  Cea mai ieftină zi pentru a zbura din România în Iași este Vineri. Călătorii care aleg să plece din Iași într-o zi de Vineri pot găsi cu ușurință bilete de avion de la doar 389 lei. Cea mai scumpă zi pentru a zbura în Iași este duminică, cu prețuri la biletele de avion de aproximativ 410 lei.

 • Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Iași?

  Datele noastre arată că cele mai ieftine zboruri din România în Iași sunt, de obicei, cele cu plecare dimineața. Utilizatorii nosștri au găsit zboruri către Iași dimineața pentru numai 389 lei. Dacă ai un program de călătorie flexibil, încearcă să eviți zborurile de după-amiaza, când prețurile costă 506 lei, în medie. Zborurile în Iași din România de după-amiaza sunt, în general, mai scumpe pentru că acest moment al zilei este convenabil pentru cei mai mulți călători.

 • Există și alte opțiuni de aeroporturi în apropiere de Iași?

  Este cât se poate de posibil să găsești un aeroport de destinație alternativ și, posibil, mai ieftin în apropiere de Iași. Dacă plănuiești un zbor în Iași, ia în considerare să rezervi biletele de avion către Aeroportul Bacău (la 89 km de centrul orașului Iași) sau Aeroportul Suceava Salcea (la 110 km de centrul orașului Iași).

 • Există o alternativă mai ieftină pentru zborul în Iași?

  Cu un preț mediu de 1.143 lei de persoană, Aeroportul Bacău este cel mai ieftin aeroport de aterizare pentru o călătorie în Iași. Acest preț fluctuează, desigur, în funcție de locul din care zbori. Funcționalitatea Ghid pentru prețul acestei rute de la momondo îi ajută pe utilizatori să găsească cele mai mici prețuri.


Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Iași

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Iași
Blue Air
23 sept.
OTP12:45Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
0h 55m
IAS13:40Iași
30 sept.
IAS01:00Iași
0h 55m
OTP01:55Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Blue Air
22 aug.
OTP20:30Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
0h 55m
IAS21:25Iași
29 aug.
IAS13:00Iași
0h 55m
OTP13:55Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Blue Air
5 aug.
OTP12:45Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
0h 55m
IAS13:40Iași
11 aug.
IAS01:00Iași
0h 55m
OTP01:55Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Blue Air
23 aug.
OTP17:15Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
0h 55m
IAS18:10Iași
29 aug.
IAS13:00Iași
0h 55m
OTP13:55Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Blue Air
3 aug.
OTP12:45Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
0h 55m
IAS13:40Iași
5 aug.
IAS01:00Iași
0h 55m
OTP01:55Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Blue Air
5 aug.
OTP12:45Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
0h 55m
IAS13:40Iași
24 aug.
IAS01:00Iași
0h 55m
OTP01:55Bucureşti Aeroportul Henri Coandă

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Iași

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în Iași, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferită de Blue Air
Blue Air
1 aug.
OTP20:30Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
0h 55m
IAS21:25Iași
Blue Air
1 aug.
OTP20:30Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
0h 55m
IAS21:25Iași
Blue Air
15 aug.
OTP20:30Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
0h 55m
IAS21:25Iași

Care companie aeriană zboară către Iași?

Iată o selecție a celor mai populare și mai ieftine companii aeriene pentru zborurile tale către Iași

Rute populare către Iași

Cele mai frecvente căutări de zboruri către Iași, împreună cu cele mai mici prețuri și cele mai scurte durate de zbor
Zboruri din Bucureşti către Iași
Cel mai scurt timp de zbor0h 55m
Cel mai ieftin209 lei

Cum poți ajunge de la aeroport către centrul orașului?

Cea mai rapidă metodă de a ajunge în centru este să folosești un taxi, mai ales că prețurile sunt mici. De asemenea, poți folosi și linia de transport public sau poți închiria o mașină, dacă îți dorești să vizitezi și împrejurimile orașului.


Începe să-ți planifici călătoria în Iași


Obiective Turistice în Iași

Palatul Culturii din Iași este cunoscut în toată lumea, așa că ar fi bine să începi vizita acolo. Poți să te bucuri puțin de soare în parcul de lângă palat sau poți să mergi la shopping în Palas Mall.

Pentru că te afli în Moldova, spiritualitatea este bine reprezentată în lăcașuri de cult foarte frumoase. Trebuie să vizitezi Biserica „3 Ierarhi sau Catedrala Catolică Sf. Maria. Mânăstirile Golia și Cetățuia sunt foarte frumoase și ele.

Trebuie să te plimbi pe jos prin centrul istoric pentru a simți mai bine atmosfera orașului, apoi să vizitezi Parcul Copou, cel care l-a inspirat pe Mihai Eminescu.

Cel mai vechi teatru național din România se află la Iași și poartă numele unuia dintre primii dramaturgi importanți români: Vasile Alecsandri.