Mașini de închiriat în Tel Aviv, în Regiunea Metropolitană Tel Aviv

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Tel Aviv, în Regiunea Metropolitană Tel Aviv? Caută aici!

Tel Aviv, Israel
4 oct — 11 oct
Returnare în același loc
Tel Aviv, Israel
Mi 4/10
Amiază
Mi 11/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Tel Aviv

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Tel Aviv

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Tel Aviv?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Tel Aviv se găsesc, în general, prin intermediul Budget. Atunci când rezervi cu Budget, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 27 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Tel Aviv este de 33 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Tel Aviv are cele mai multe locații?

Eldan are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Tel Aviv, cu 5 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Tel Aviv?

Conform datelor noastre, mașinile Kia Picanto și Hyundai i10 sunt cele mai populare modele de închiriat în Tel Aviv. Prețurile pentru Kia Picanto in Tel Aviv variază în funcție de compania de la care închiriezi, dar utilizatorii noștri au găsit prețuri medii de 35 €/zi, cu un minim de 27 €. Prețurile pentru Hyundai i10 variază și ele, dar tind să aibă un preț mediu de 61 €/zi, cu cele mai ieftine oferte ajungând la 53 €.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Tel Aviv, în Regiunea Metropolitană Tel Aviv

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Tel Aviv, în Regiunea Metropolitană Tel Aviv.
Economy30 €/day
Compact41 €/day
Intermediar48 €/day
Standard56 €/day
Mini31 €/day
De lux86 €/day
Compact SUV40 €/day
SUV intermediar59 €/day
SUV Standard73 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Tel Aviv, în Regiunea Metropolitană Tel Aviv găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Tel Aviv

Mașini Mică

44 € - 80 €

Toate tipurile de mașini

46 € - 208 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Tel Aviv, în Israel este 59 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 27% mai ieftin decât în restul anului - doar 44 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 52% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Tel Aviv. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Tel Aviv poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Tel Aviv, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Tel Aviv, în Israel este 97 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 59% mai ieftin decât în restul anului - doar 40 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 22% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Tel Aviv. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Tel Aviv poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Tel Aviv, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Tel Aviv, în Israel este 204 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 31% mai ieftin decât în restul anului - doar 142 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 40% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Tel Aviv. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Tel Aviv poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Tel Aviv, în Israel este 69 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 43% mai ieftin decât în restul anului - doar 40 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 44% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Tel Aviv. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Tel Aviv poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Tel Aviv, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Tel Aviv, în Israel este 210 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 53% mai ieftin decât în restul anului - doar 99 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 42% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Tel Aviv. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Tel Aviv poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Seat Ibiza
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

30 €/zi

22 oct - 1 nov
Seat Ibiza
Volkswagen up!
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

31 €/zi

28 oct - 3 nov
Volkswagen up!
Hyundai i10
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

31 €/zi

28 oct - 3 nov
Hyundai i10

Registru agenții de închirieri auto din Tel Aviv

Principalii furnizori de închirieri auto din Tel Aviv, în Regiunea Metropolitană Tel Aviv

CalAuto

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

8,0

Alamo

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

7,6

Evaluare Generală

7,2

Preluare/Returnare

7,2

Valoare

6,8

Enterprise Rent-A-Car

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,1

Confort

6,8

Evaluare Generală

6,5

Preluare/Returnare

6,8

Valoare

6,5

Europcar

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,0

Confort

6,9

Evaluare Generală

6,6

Preluare/Returnare

6,4

Valoare

6,3

Hertz

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,1

Confort

6,8

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

6,8

Valoare

5,9

Avis

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

6,2

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

6,4

Valoare

5,8

Sixt

5,8
Acceptabil
1 evaluare5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,2

Confort

6,8

Evaluare Generală

5,8

Preluare/Returnare

5,8

Valoare

5,9

Budget

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,6

Confort

6,4

Evaluare Generală

5,5

Preluare/Returnare

5,4

Valoare

5,8

Informații despre închirierea de mașini în Tel Aviv

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Tel Aviv

Cea mai populară agenție

Alamo

Tipuri populare de mașini

Mini, Economy, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

32 €

Cel mai popular model

Kia Picanto
Cea mai populară companie de închirieri auto din Tel Aviv pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Alamo. Alternative foarte bune sunt Budget și CalAuto.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Tel Aviv au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Mini, Economy, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Tel Aviv este de 32 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 43 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Tel Aviv a fost, în ultimele zile, Kia Picanto. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Hyundai i10.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Tel Aviv

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Tel Aviv

Cum conduci cu o mașină închiriată în Tel Aviv - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Tel Aviv și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Tel Aviv, Israel?

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Tel Aviv cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Hertz, CalAuto și Alamo, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Tel Aviv, în luna octombrie?

Cu tempraturi medii de 18 °C și precipitații de aproximativ 79 mm, o mașină standard de închiriat este o opțiune foarte bună atunci când călătorești în Tel Aviv. O mașină standard răspunde foarte bine la fluctuațiile de temperatură și ploile lunii octombrie și este o alegere foarte populară printre cei care călătoresc în Tel Aviv. Închirierea unei mașini Standard în Tel Aviv te va costa, în medie 82 €/zi.

Care este limita de viteză în Tel Aviv, Israel?

Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Tel Aviv, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 50 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Tel Aviv, limita de viteză este de 90 km/h, iar pentru autostrăzile din Tel Aviv, limita este 120 km/h.

Cum este vremea în Tel Aviv, Israel în luna septembrie?

În mod normal, temperatura în Tel Aviv în luna septembrie este 25 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 0 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Este vremea în Tel Aviv asemănătoare cu cea din restul regiunii Regiunea Metropolitană Tel Aviv?

Cei care doresc să închirieze o mașină în Tel Aviv pentru o excursie în zonele din apropiere, trebuie să știe că vremea în Regiunea Metropolitană Tel Aviv în timpul lunii septembrie este de obicei în jur de 25 °C cu precipitații de 0 mm.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Tel Aviv?

Prețurile pentru mașini în Tel Aviv au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Tel Aviv?

48 de operatori pentru mașini în Tel Aviv există pe piață începând cu septembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Tel Aviv?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Tel Aviv. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Tel Aviv?

Atunci când închiriezi o mașină în Tel Aviv, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Caută mai multe închirieri auto în în Israel

Caută oferte de închirieri auto în în Israel

Începe să-ți planifici călătoria în Tel Aviv


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Tel Aviv?

Folosind momondo pentru a rezerva o mașină în Tel Aviv poți economisi timp și bani. momondo caută prin mii de website-uri și sucursale specializate pentru a-ți oferi o gamă largă de opțiuni și mașini din care să alegi.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Tel Aviv?

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Tel Aviv. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Tel Aviv cu anulare gratuită?

Da, pe momondo poți să sortezi companiile de închirieri auto din Tel Aviv în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Tel Aviv, cu ajutorul momondo?

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Tel Aviv pe momondo.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Tel Aviv, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa ofertele la mașinile de închiriat din Tel Aviv care includ curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Tel Aviv cu kilometraj nelimitat?

Bineînțeles, kilometrajul nelimitat este o opțiune a mașinilor de închiriat în Tel Aviv afișate în rezultatele momondo.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Tel Aviv

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.