Mașini de închiriat Hertz în Londra

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Londra

Londra, ENG, Marea Britanie
6 dec — 13 dec
Londra, ENG, Marea Britanie
Mi 6/12
Amiază
Mi 13/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Londra în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Londra, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Hertz

15 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,3

Confort

7,9

Evaluare Generală

7,2

Preluare/Returnare

7,3

Valoare

7,0

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Londra

Are Hertz o sucursală în Aeroportul Londra Heathrow?

Da. Hertz are 2 sucursale în Aeroportul Londra Heathrow, care se află la Northern Perimeter Rd (west) și Hilton Hotel Terminal 4.

Oferă Hertz anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Londra?

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Hertz, din Londra, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Hertz. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Hertz în Londra, în luna decembrie?

În decembrie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la Hertz în Londra au preferat o mașină Premium. Dacă dorești să rezervi un vehicul Premium în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 67 €/zi și la unul minim de 67 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

Câte sucursale de închirieri auto are Hertz în Londra?

Hertz operează momentan în 15 sucursale din Londra. Cea mai populară sucursală din Londra pe care Hertz o are se află la adresa: Northern Perimeter Rd (west). În ultimele 12 luni, 72% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Hertz în Londra, și-au închiriat mașina din sucursala Northern Perimeter Rd (west).

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Londra?

Prețurile pentru mașini în Londra au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Londra?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Londra este de 335 (de la noiembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Londra?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Londra. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Londra?

Pentru a închiria o mașină în Londra, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Londra

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.