Mașini de închiriat Alamo în Londra

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Alamo în Londra

Londra, ENG, Marea Britanie
30 mai — 6 iun
Returnare în același loc
Londra, ENG, Marea Britanie
Lu 30/5
Amiază
Lu 6/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Londra în Alamo

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Alamo din Londra, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
7 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

8,0

Informații despre mașini de închiriat cu Alamo în Londra

Sucursalele agenției de închirieri auto Alamo din Londra aplică proceduri de curățire în profunzime pentru a garanta siguranța ta și a personalului său în timpul pandemiei de COVID-19. Măsuri precum dezinfectarea zonelor atinse frecvent sau următoarea listă de precauții suplimentare, sunt doar câteva moduri prin care Alamo își manifestă angajamentul de a încetini răspândirea infecției în Londra:
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

28 € pe zi este cel mai ieftin preț pentru închirierea unei mașini de la Alamo în Londra, în luna iunie. Totuși, vei vedea că prețul mediu de închirere pe zi cu Alamo este de aproximativ 67 € în luna iunie, iar cel pe săptămână este de 469 €. Aceste tarife se bazează pe prețurile din luna iunie a anului trecut, așa că este posibil să găsești chiar și oferte mai bune anul acesta.

Alamo are 1 sucursală în Aeroportul Londra Heathrow. Vei găsi agenția Alamo la adresa Enterprise Rent A Car.

Da, în Londra, Alamo oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Alamo dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Alamo aici, sub fila Sucursale.

Cu un cost mediu de 46 €/zi, închirierea unei mașini de tip Compact, de la Alamo, în Londra (în luna iunie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la Alamo, în Londra, începând de la 40 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit în luna iunie a anului trecut.

Alamo deține 7 sucursale de închirieri auto în Londra. Cea aflată la adresa Enterprise Rent A Car este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 46% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Alamo în Londra, au ales această sucursală.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Londra

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Alamo? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Londra