Mașini de închiriat Thrifty în Londra

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Thrifty în Londra

Londra, ENG, Marea Britanie
5 dec — 12 dec
Londra, ENG, Marea Britanie
Ma 5/12
Amiază
Ma 12/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Londra în Thrifty

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Thrifty din Londra, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Thrifty

7 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Thrifty în Londra

Are Thrifty o sucursală în Aeroportul Londra Heathrow?

Thrifty are 1 sucursală în Aeroportul Londra Heathrow. Vei găsi agenția Thrifty la adresa London Heathrow Off Ap.

Oferă Thrifty anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Londra?

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Thrifty, din Londra, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Thrifty. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Câte sucursale de închirieri auto are Thrifty în Londra?

Thrifty operează momentan în 7 sucursale din Londra. Cea mai populară sucursală din Londra pe care Thrifty o are se află la adresa: London Heathrow Off Ap. În ultimele 12 luni, 91% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Thrifty în Londra, și-au închiriat mașina din sucursala London Heathrow Off Ap.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Londra?

Prețurile pentru mașini în Londra au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Londra?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Londra este de 335 (de la noiembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Londra?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Londra. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Londra?

Pentru a închiria o mașină în Londra, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Londra

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.