Mașini de închiriat Avis în Izmir

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Avis în Izmir

Izmir, Turcia
14 dec — 21 dec
Izmir, Turcia
Jo 14/12
Amiază
Jo 21/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Izmir în Avis

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Avis din Izmir, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Avis

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Informații despre mașini de închiriat cu Avis în Izmir

Are Avis o sucursală în Aeroportul Izmir Adnan Menderes Arpt?

Momentan, Avis are 2 sucursale în Aeroportul Izmir Adnan Menderes Arpt:
Adnan Menderes Apt Domestic
Adnan Menderes Apt Domestic.

Oferă Avis anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Izmir?

Da, în Izmir, Avis oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Avis dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Avis aici, sub fila Sucursale.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Avis în Izmir, în luna ianuarie?

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la Avis în Izmir, în timpul lunii ianuarie este Economy. Te poți aștepta la un preț de 26 € pe zi pentru Economy în ianuarie, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 26 € pe zi.

Câte sucursale de închirieri auto are Avis în Izmir?

Există 5 Avis sucursale de închiriere de mașini în Izmir. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară sucursală a Avis din Izmir se află la Adnan Menderes Apt Domestic. 38% dintre cei care au închiriat o mașină de la Avis în Izmir în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Izmir?

Prices for mașini in Izmir refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Izmir?

Începând cu decembrie 2023, ai la dispoziție 138 de operatori pentru mașini în Izmir.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Izmir?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Izmir. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Izmir?

Pentru a închiria o mașină în Izmir, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Izmir

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.