Mașini de închiriat Avis în Izmir

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Avis în Izmir

Izmir, Turcia
23 mai — 30 mai
Returnare în același loc
Izmir, Turcia
Lu 23/5
Amiază
Lu 30/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Izmir în Avis

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Avis din Izmir, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
3 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,3

Confort

9,3

Evaluare Generală

9,3

Preluare/Returnare

9,3

Valoare

8,6

Informații despre mașini de închiriat cu Avis în Izmir

Avis și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Izmir pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Avis are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Momentan, Avis are 2 sucursale în Aeroportul Izmir Adnan Menderes Arpt:
Adnan Menderes Apt Domestic
Adnan Menderes Apt Domestic.

Da, în Izmir, Avis oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Avis dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Avis aici, sub fila Sucursale.

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la Avis în Izmir, în timpul lunii iunie este Economy. Te poți aștepta la un preț de 27 € pe zi, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 27 € pe zi.

Avis are în Izmir 4 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Adnan Menderes Apt Domestic. 36% dintre cei care au închiriat o mașină de la Avis în Izmir în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.