Mașini de închiriat în Marrakech, în Marrakech-Safi

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Marrakech, în Marrakech-Safi? Caută aici!

Marrakech, Maroc
3 oct — 10 oct
Returnare în același loc
Marrakech, Maroc
Ma 3/10
Amiază
Ma 10/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Marrakech

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Marrakech

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Marrakech?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Marrakech se găsesc, în general, prin intermediul AbbyCar Car Rentals. Atunci când rezervi cu AbbyCar Car Rentals, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 9 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Marrakech este de 9 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Marrakech are cele mai multe locații?

ADDCAR RENTAL are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Marrakech, cu 8 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Marrakech?

Atunci când închiriază o mașină în Marrakech,majoritatea utilizatorilor noștri optează pentru modelul Kia Picanto, care are un preț mediu de 15 €/zi. Al doilea cel mai popular model este Dacia Sandero și are un preț mediu de 16 €/zi. Utilizatorii noștri au găsit, însă, mașini Kia Picanto de închiriat în Marrakech începând de la 10 €/zi și Dacia Sandero, de la 11 €/zi.

Oferte la mașini de închiriat în Marrakech, în Marrakech-Safi găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Marrakech

Mașini Mică

16 € - 34 €

Toate tipurile de mașini

21 € - 80 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Marrakech, în Maroc este 23 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 34% mai ieftin decât în restul anului - doar 16 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 43% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Marrakech. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Marrakech poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Marrakech, în Maroc este 25 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 28% mai ieftin decât în restul anului - doar 18 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 41% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Marrakech. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Marrakech poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Marrakech, în Maroc este 43 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 35% mai ieftin decât în restul anului - doar 28 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 3% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Marrakech. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Marrakech poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Marrakech

Principalii furnizori de închirieri auto din Marrakech, în Marrakech-Safi

diRENT

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Budget

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,5

Confort

8,0

Evaluare Generală

6,8

Preluare/Returnare

7,4

Valoare

6,8

GREEN MOTION

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

3,3

Confort

3,3

Evaluare Generală

3,3

Preluare/Returnare

3,3

Valoare

3,6

ADDCAR RENTAL

8 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

2,0

Confort

2,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

2,0

Sunnycars

5 sucursale

AbbyCar Car Rentals

4 sucursale

Autounion Car Rental

4 sucursale

Ecovia

4 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Marrakech

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Marrakech

Tipuri populare de mașini

Mini, Economy, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

11 €

Cel mai popular model

Kia Picanto
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Marrakech au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Mini, Economy, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Marrakech este de 11 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 11 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Marrakech a fost, în ultimele zile, Kia Picanto. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Dacia Sandero.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Marrakech

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Marrakech

Cum conduci cu o mașină închiriată în Marrakech - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Marrakech și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Marrakech, Maroc?

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Marrakech cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Avis, diRENT și Routes Car & Truck Rentals, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

Care este limita de viteză în Marrakech, Maroc?

Călătorii care închiriază o mașină în Marrakech trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 60 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Marrakech este de 100 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 120 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

Care companie BMW 5 Series în oferă spre închiriere mașini Marrakech?

Cum este vremea în Marrakech, Maroc în luna septembrie?

În mod normal, temperatura în Marrakech în luna septembrie este 26 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 0 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Este vremea în Marrakech asemănătoare cu cea din restul regiunii Marrakech-Safi?

Temperatura în Marrakech-Safi în timpul lunii septembrie este de obicei 26 °C cu precipitații preconizate de 0 mm pe parcursul lunii. Cei care doresc să închirieze o mașină și să plece din Marrakech într-o excursie în zona înconjurătoare ar trebui să ia în considerare aceste informații.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Marrakech?

Prices for mașini in Marrakech are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Marrakech?

114 operatori pentru mașini în Marrakech există pe piață începând cu septembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Marrakech?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Marrakech. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Marrakech?

Atunci când închiriezi o mașină în Marrakech, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Caută mai multe închirieri auto în în Maroc

Caută oferte de închirieri auto în în Maroc

Începe să-ți planifici călătoria în Marrakech


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Marrakech?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Marrakech. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Marrakech?

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Marrakech. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Marrakech cu anulare gratuită?

Da, momondo are un filtru care evidențiază doar mașinile de închiriat cu anulare gratuită. Acest filtru este disponibil pentru toate căutările de închirieri auto de pe momondo, inclusiv pe cele din Marrakech.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Marrakech, cu ajutorul momondo?

Desigur! momondo oferă această funcționalitate celor care caută mașini de închiriat în Marrakech.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Marrakech, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Desigur. momondo are un filtru special pentru serviciile de căutare în profunzime a mașinilor de închiriat, pe care îl poți folosi pentru toate destinațiile, inclusiv Marrakech.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Marrakech cu kilometraj nelimitat?

Pentru mașinile de închiriat în Marrakech, momondo oferă un filtru specific pentru kilometrajului nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Marrakech

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.