Mașini de închiriat keddy by Europcar în Constanța

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu keddy by Europcar în Constanța

Constanța, România
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Constanța, România
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Constanța în keddy by Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto keddy by Europcar din Constanța, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu keddy by Europcar în Constanța

keddy by Europcar vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Constanța se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Constanța. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da, keddy by Europcar are 2 sucursale în Constanța Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, a cărora adresă este Passengers Terminal - Arrival Hall și Constanta Airport.

Vehiculele de tip Compact sunt cele mai populare închirieri ale agenției keddy by Europcar în Constanța, în timpul lunii iunie. În medie, acestea vor costa 91 € pe zi, în vreme cel prețul cel mai ieftin găsit în iunie a fost de 91 € pe zi.

keddy by Europcar are 4 sucursale de închirieri auto în Constanța. Conform datelor noastre, cea aflată la Constanta Airport este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 77% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la keddy by Europcar în Constanța au ales să o închirieze pe cea aflată la Constanta Airport.