Mașini de închiriat National în Cancún

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu National în Cancún

Cancún, QR, Mexic
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Cancún, QR, Mexic
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Cancún în National

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto National din Cancún, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,1

Confort

5,5

Evaluare Generală

4,5

Preluare/Returnare

5,2

Valoare

4,2

Informații despre mașini de închiriat cu National în Cancún

Sucursalele agenției de închirieri auto National din Cancún aplică proceduri de curățire în profunzime pentru a garanta siguranța ta și a personalului său în timpul pandemiei de COVID-19. Măsuri precum dezinfectarea zonelor atinse frecvent sau următoarea listă de precauții suplimentare, sunt doar câteva moduri prin care National își manifestă angajamentul de a încetini răspândirea infecției în Cancún:
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

National are 1 sucursală în Aeroportul Cancun. Vei găsi agenția National la adresa International Airport.

Da, National oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Cancún. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția National, la una din sucursalele lor din Cancún. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

National operează momentan în 5 sucursale în Cancún. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: International Airport. În ultimele 12 luni, 79% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu National în Cancún, și-au închiriat mașina din această sucursală.