Mașini de închiriat Thrifty în Cancún

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Thrifty în Cancún

Cancún, QR, Mexic
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Cancún, QR, Mexic
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Cancún în Thrifty

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Thrifty din Cancún, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
8 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,4

Confort

5,3

Evaluare Generală

4,8

Preluare/Returnare

4,3

Valoare

5,0

Informații despre mașini de închiriat cu Thrifty în Cancún

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Thrifty sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Cancún se simt în siguranță, Thrifty a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Curățire profundă în autobuzele de transfer

Thrifty are 1 sucursală în Aeroportul Cancun. Vei găsi agenția Thrifty la adresa Carr, Cancun Chetumal Km 22.

Da, în Cancún, Thrifty oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Thrifty dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Thrifty aici, sub fila Sucursale.

Thrifty deține 8 sucursale de închirieri auto în Cancún. Cea aflată la adresa Carr, Cancun Chetumal Km 22 este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 85% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Thrifty în Cancún, au ales această sucursală.