Mașini de închiriat în Mexic

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Mexic? Caută aici!

Cancún, Quintana Roo, Mexic
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Cancún, Quintana Roo, Mexic
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Mexic

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Mexic

Car rental in Mexic

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Mexic și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cu 158 de sucursale în destinații din Mexic, Sunnycars este agenția cu cele mai multe centre de închirieri auto. Sunnycars are, de obicei, birouri de închiriere în cele mai importante orașe din Mexic. În Cancún, de exemplu, există 14 sucursale Sunnycars.

Indiferent dacă închiriezi o mașină sau o folosești pe a ta, în Mexic este obligatoriu prin lege să conduci pe partea dreaptă. Dacă nu te simți confortabil să conduci pe această parte a drumului, poți apela la un taxi sau la un serviciu de car sharing.

Conform anului 2019, Mexic s-a clasat pe locul 54 dintr-un total de 137 de țări în ceea ce privește calitatea drumurilor. Mexic a primit un o notă de 4,3 pe o scară de la 1 la 7, unde 7 reprezintă cea mai bună notă.

Limita legală a concentrației de alcool în sânge în 3,81 mg/l este de 3,81 mg/l%. Totuși, este important să verifici legile regionale sau locale ale orașului, deoarece uneori această limită poate diferi. Această valoare mai poate varia și în funcție de vârstă, experiența șoferului și de eventualitatea folosirii unui vehicul comercial. Reține că există sancțiuni mai severe pentru cei care beau și conduc neavând vârsta legală. În Mexic, trebuie să ai cel puțin 18 pentru a bea.

Când vine vorba de închirierea unei mașini în Mexic, călătorii preferă să închirieze un/o Compact. De fapt, 46% dintre utilizatorii momondo au închiriat acest timp de mașină în ultimele 30 de zile și au plătit un preț mediu de 27 € pe zi.

Prețul mediu al benzinei în Mexic este de 1,10 € pe litru (conform săptămânii trecute). În comparație, țara în care benzina este cea mai ieftină este Algeria (doar 0,30 € pe litru), iar cea în care benzina are cel mai ridicat preț, Hong Kong (2,72 € pe litru).


Mașini de închiriat în orașele populare din Mexic

Compară prețurile mașinilor de închiriat din cele mai populare orașe din Mexic

Mașini de închiriat în aeroporturile populare din Mexic

Închiriază o mașină în oricare dintre aceste aeroporturi populare din Mexic

Caută mai multe închirieri auto în America de Nord

Caută oferte de închirieri auto în America de Nord

Începe să-ți planifici călătoria în Mexic


De ce să folosești Momondo?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Mexic, pentru că este rapid, gratuit și ușor de folosit și te poate ajuta să economisești bani. momondo se ocupă de partea mai anevoioasă de căutare a opțiunilor, iar ție îți rămâne doar să compari prețurile și politicile care te avantajează cel mai mult în călătoria ta.

Folosind filtre performante, momondo face din găsirea mașinii ideale de închiriat în Mexic o treabă mult mai ușoară. Fie că este vorba de preț, tipul mașinii, facilități sau politici de închiriere, momondo te ajută să reduci rezultatele căutării, astfel încât să ți se afișeze doar opțiunile care corespund cerințelor tale.

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Mexic în funcție de politica de anulare gratuită.

Da, momondo include un filtru pentru politicile privind combustibilul pentru închirierile auto din Mexic.

Desigur. momondo are un filtru special pentru serviciile de căutare în profunzime a mașinilor de închiriat, pe care îl poți folosi pentru toate destinațiile, inclusiv Mexic.

Bineînțeles. Pe momondo, poți filtra rezultatele mașinilor de închiriat în Mexic, astfel încât să ți se afișeze doar cele cu kilometraj nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.