Mașini de închiriat Adocar Rental în Cancún

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Adocar Rental în Cancún

Cancún, QR, Mexic
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Cancún, QR, Mexic
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Cancún în Adocar Rental

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Adocar Rental din Cancún, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Adocar Rental în Cancún

Adocar Rental vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Cancún se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Cancún. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da. Adocar Rental are 1 sucursală în Aeroportul Cancun, care se află la Cancun Airport.

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Cancún, în luna iunie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Compact, oferit de Adocar Rental. Atunci când închirieri mașini tip Compact în iunie, te poți aștepta la un preț mediu de 29 € pe zi și la unul minim de 29 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la Adocar Rental, dar Compact este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Adocar Rental are 7 sucursale în Cancún. Cancun Airport este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 82% dintre cei care au rezervat o mașină în Cancún de la Adocar Rental, pe momondo, au mers la: Cancun Airport.