Mașini de închiriat în Maroc

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Maroc? Caută aici!

Marrakech, Maroc
13 iul — 20 iul
Returnare în același loc
Marrakech, Maroc
Mi 13/7
Amiază
Mi 20/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Maroc găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Maroc

Mașini Mică

10 € - 32 €

Toate tipurile de mașini

10 € - 82 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Maroc este 18 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 45% mai ieftin decât în restul anului - doar 10 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 34% mai ieftin decât media în Maroc. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Maroc poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Maroc

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Maroc

Car rental in Maroc

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Maroc și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Conform datelor noastre, Autounion Car Rental este cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Maroc. Utilizatorii care au închiriat o mașină cu Autounion Car Rental s-au bucurat adesea de prețuri sub media zilnică națională din 24 €. Depinzând de orașul pe care îl vizitezi, de tipul mașinii care te interesează și de perioada de închirere, cu Autounion Car Rental ai putea găsit prețuri de până la 17 € pe zi.

Dacă plănuiești să călătorești în Maroc și să închiriezi o mașină, reține că Sunnycars este agenția de închirieri auto cu cele mai multe sucursale. Este foarte probabil să găsești una dintre cele 42de birouri ale agenției, fie în aeroportul de destinație, fie în centrul orașului. Dacă nu te-ai hotărât încă asupra orașului pe care vrei să-l vizitezi, află că Marrakech este cea mai populară destinație în acest moment. De asemenea, în Marrakech există 9 centre Sunnycars.

Indiferent dacă închiriezi o mașină sau o folosești pe a ta, în Maroc este obligatoriu prin lege să conduci pe partea dreaptă. Dacă nu te simți confortabil să conduci pe această parte a drumului, poți apela la un taxi sau la un serviciu de car sharing.

Conform datelor din 2019, Maroc a ocupat locul 55 mondial în privința calității drumurilor. Țara are un scor de calitate de 4,3 din 7 (7 fiind cel mai înalt scor posibil). Să ai în vedere faptul că vremea și construcțiilor pot, de asemenea, afecta condițiile drumurilor în timpul călătoriei tale.

2,86 mg/l este limita maximă a concentrației de alcool în sânge pentru a conduce legal o mașină Maroc. Atât rezidenții, cât și vizitatorii care se urcă la volan având o concentrație mai ridicată pot avea parte de penalități legale. Dacă ai sub 16 ani (vârsta legală pentru consumul de alcool în Maroc), ai putea fi supus unor penalități foarte stricte dacă ești prins bând și conducând. Reține faptul că, indiferent de vârstă, nu este niciodată o idee bună să conduci sub influența alcoolului.

Cei care călătoresc în Maroc și închiriază o mașină optează de obicei pentru un/o Economy. Acest lucru se poate datora condițiilor climatice din timpul șederii lor, activităților planificate sau bugetului lor. În ultimele 30 de zile 33% dintre utilizatori au închiriat un/o Economy pentru călătoria lor în Maroc, la un preț mediu de 10 € pe zi.


Mașini de închiriat în orașele populare din Maroc

Compară prețurile mașinilor de închiriat din cele mai populare orașe din Maroc

Începe să-ți planifici călătoria în Maroc


De ce să folosești Momondo?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Maroc. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Folosind filtre performante, momondo face din găsirea mașinii ideale de închiriat în Maroc o treabă mult mai ușoară. Fie că este vorba de preț, tipul mașinii, facilități sau politici de închiriere, momondo te ajută să reduci rezultatele căutării, astfel încât să ți se afișeze doar opțiunile care corespund cerințelor tale.

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Maroc în funcție de politica de anulare gratuită.

Desigur! momondo oferă această funcționalitate celor care caută mașini de închiriat în Maroc.

Desigur. momondo are un filtru special pentru serviciile de căutare în profunzime a mașinilor de închiriat, pe care îl poți folosi pentru toate destinațiile, inclusiv Maroc.

Da, există mașini de închiriat în Maroc cu opțiunea de kilometraj nelimitat, pe care le poți găsi pe momondo.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.