Mașini de închiriat Global Rent A Car în Viena

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Global Rent A Car în Viena

Viena, Austria
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Viena, Austria
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Global Rent A Car în Viena, Viena

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

18 € - 35 €

Toate tipurile de mașini

18 € - 50 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Global Rent A Car în Viena, Viena este septembrie, când prețul mediu este de 18 € pe zi. Acesta este un preț cu 33% mai ieftin decât media anuală de 27 €, percepută de Global Rent A Car pentru o mașină Mică în Viena. În vreme ce septembrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, iulie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în iulie, în funcție de ziua în care rezervi.

Chevrolet Sonic Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri
Mașini cu 4-5 uși
Global Rent A Car

95 €/zi

25 iun - 28 iun
Chevrolet Sonic Sedan
Ford Focus
Familiar compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri
Mașini cu 4-5 uși
Global Rent A Car

152 €/zi

25 iun - 28 iun
Ford Focus
Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri
Mașini cu 4-5 uși
Global Rent A Car

175 €/zi

23 iun - 25 iun
Chevrolet Sonic Sedan

Sucursale Viena în Global Rent A Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Global Rent A Car din Viena, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Global Rent A Car în Viena

Global Rent A Car vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Viena se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Viena. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da, Global Rent A Car are 1 sucursală în Aeroportul Viena Vienna Intl, a cărei adresă este Car Rental Center, P4 car return on outdoor parking!.

Vehiculele de tip Compact sunt cele mai populare închirieri ale agenției Global Rent A Car în Viena, în timpul lunii iunie. În medie, acestea vor costa 34 € pe zi, în vreme cel prețul cel mai ieftin găsit în iunie a fost de 18 € pe zi.

Compact este cel mai ieftin tip de mașină de închiriat disponibil la Global Rent A Car, în Viena. Închirierea costă, în medie, 34 €/zi (cu 19% mai ieftin decât cea mai scumpă mașină a agenției). În ultimele 12 luni, 50% dintre utilizatorii noștri au ales Compact pentru a economisi bani la închirierea mașinii în Viena.

Global Rent A Car deține 5 sucursale de închirieri auto în Viena. Cea aflată la adresa Car Rental Center, P4 car return on outdoor parking! este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 51% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Global Rent A Car în Viena, au ales această sucursală.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Viena

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Global Rent A Car? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Viena