Mașini de închiriat Hertz în Viena

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Viena

Viena, Austria
23 mai — 30 mai
Returnare în același loc
Viena, Austria
Lu 23/5
Amiază
Lu 30/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Viena în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Viena, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,7

Confort

8,9

Evaluare Generală

8,7

Preluare/Returnare

8,7

Valoare

8,7

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Viena

Hertz și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Viena pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Hertz are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Momentan, Hertz are 1 sucursală în Aeroportul Viena Vienna Intl:
Vienna-schwechat Ap.

Da, în Viena, Hertz oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Hertz dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Hertz aici, sub fila Sucursale.

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Viena, în luna iunie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Compact, oferit de Hertz. Atunci când închirieri mașini tip Compact în iunie, te poți aștepta la un preț mediu de 157 € pe zi și la unul minim de 157 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la Hertz, dar Compact este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Hertz are 5 sucursale în Viena. Vienna-schwechat Ap este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 54% dintre cei care au rezervat o mașină în Viena de la Hertz, pe momondo, au mers la: Vienna-schwechat Ap.