Descoperă zboruri ieftine către Viena de la 11 €.

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 6/6
Ma 13/6

Oferte din partea a peste 900 de site-uri de călătorii.

Despre zborurile către Viena

Rezumat al prețurilor pentru zborurile către Viena, durata și companiile aeriene

Cel mai bun preț doar dus

11 €

Cel mai bun preț dus-întors

55 €

Cel mai rapid zbor

1h 20m

Operat de

2 companii aeriene
Cel mai ieftin zbor doar dus în Viena din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 11 € (Bucureşti Henri Coandă - Viena Vienna Intl).
Cel mai ieftin zbor dus-întors în Viena din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 55 € (Bucureşti Henri Coandă - Viena Vienna Intl).
Cel mai rapid zbor din România în Viena durează 1h 20m (Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj to Viena Vienna Intl).
Zborurile în Viena sunt operate de 2 companii aeriene, printre care Ryanair și Wizz Air Malta.

Informații despre tendințe și zboruri către Viena

Vezi informații despre zborul către Viena pentru a-ți crea cel mai bun plan de călătorie.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Viena?

Luna mai este, în medie, cea mai ieftină pentru a zbura în Viena din România, majoritatea prețurilor fiind de doar 54 €. Dacă nu vrei să vizitezi Viena în mai, atunci at trebui să aștepți până în luna martie pentru a zbura din România; și atunci, prețurile biletelor de avion sunt ieftine, având un preț mediu de 60 €.

Care este cel mai ieftin zbor către Viena?

Vezi prețurile pentru:

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Viena?

Conform datelor noastre, marți este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Viena din România. Cele mai ieftine bilete de avion pentru o plecare într-o zi de marți au costat, de curând, 83 €. Ia în calcul faptul că prețurile pot varia întotdeauna în funcție de rută, iar zborurile domestice au prețuri diferite față de cele internaționale. Zborurile din România în Viena într-o zi de duminică will vor fi, de obicei, mai scumpe - în jur de 99 €. Să ai în vedere faptul că prețurile pentru ambele zile pot fluctua în funcție de sezon și de cerere.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Viena?

Conform datelor noastre, cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Viena este seara. Utilizatorii momondo au găsit zboruri cu plecare din România în Viena seara la numai 78 €. Ia în calcul faptul că aceste prețuri pot fluctua în funcție de compania aeriană pe care o alegi și de perioada anului în care călătorești. La capătul opus, cel mai scump moment al zilei pentru a zbura către Viena este dimineața, când prețurile costă în jur de 108 €.

Cât timp durează zborul către Viena?

Timpul de zbor din România în Viena variază, dar dacă decolezi de pe Bucureşti Henri Coandă și aterizezi pe Viena Vienna Intl (una dintre cele mai populare rute), atunci durata medie este 1h 40m. O altă rută populară din România în Viena este cea care pleacă din Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj și aterizează pe Viena Vienna Intl, care durează aproximativ 1h 20m. Ia în calcul că escalele sau întârzierile decala acest timp de călătorie.

Cu cât timp înainte ar trebui să-mi rezerv zborul către Viena?

Pentru mjoritatea călătorilor, rezervarea biletelor cu 60 zile înainte de data de plecare este cea mai bună variantă pentru a găsi prețuri ieftine către Viena. În acest interval de timp, prețurile la zboruri costă în jur de 79 €. Ține minte că poți găsi oricând zboruri ieftine către Viena. De fapt, utilizatorii noștri au găsit zboruri la numai 73 € în ultimele 72 de ore.

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Viena

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Viena, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Aeroportul Bucureşti Henri Coandă
Viena

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Viena

Aeroportul Bucureşti Henri Coandă (OTP) către Viena (VIE)

De obicei, zborurile către Viena din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Henri Coandă către Viena Vienna Intl, cu un preț mediu de 60 €

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE VIENA DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂianuarieCu 35% mai ieftinZborurile din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă către Viena costă în medie doar 39 € în ianuarie
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE VIENA DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂdecembrieCu 59% mai scumpÎn decembrie, un zbor către Viena din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă costă aproximativ 95 €
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE VIENA DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂnoiembrie265% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Viena din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă în noiembrie mai des decât în orice altă lună

Întrebări frecvente despre zborul către Viena

Dacă vei vizita Viena în Aprilie – Mai sau Septembrie – Octombrie, te vei bucura de temperaturi bune de plimbat și nici nu vei fi deranjat de aglomerația de pe timpul verii, când cei mai mulți turiști aleg să vină. Prețurile hotelurilor sunt și ele mai accesibile. Poate fi o opțiune bună să petreci sărbătorile de iarnă aici, dar ar fi bine să îți planifici călătoria din timp și să te pregătești pentru temperaturi destul de scăzute.

Aeroportul Graz Thalerhof pot fi opțiuni alternative de aeroporturi pentru zborul către Viena.


Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Viena

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Viena
Ryanair
28 aug.
OTP10:10Bucureşti Henri Coandă
1h 40m
VIE11:50Viena Vienna Intl
4 sept.
VIE02:50Viena Vienna Intl
1h 35m
OTP04:25Bucureşti Henri Coandă
Wizz Air Malta
20 iul.
CLJ11:25Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj
1h 20m
VIE12:45Viena Vienna Intl
10 aug.
VIE12:15Viena Vienna Intl
1h 20m
CLJ13:35Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj
Ryanair
12 sept.
OTP18:00Bucureşti Henri Coandă
1h 40m
VIE19:40Viena Vienna Intl
20 sept.
VIE10:00Viena Vienna Intl
1h 35m
OTP11:35Bucureşti Henri Coandă
Ryanair
1 aug.
OTP18:00Bucureşti Henri Coandă
1h 40m
VIE19:40Viena Vienna Intl
8 aug.
VIE15:00Viena Vienna Intl
1h 35m
OTP16:35Bucureşti Henri Coandă
Ryanair
11 iul.
OTP18:00Bucureşti Henri Coandă
1h 40m
VIE19:40Viena Vienna Intl
17 iul.
VIE02:50Viena Vienna Intl
1h 35m
OTP04:25Bucureşti Henri Coandă
Ryanair
14 iun.
OTP13:05Bucureşti Henri Coandă
1h 40m
VIE14:45Viena Vienna Intl
19 iun.
VIE02:50Viena Vienna Intl
1h 35m
OTP04:25Bucureşti Henri Coandă

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Viena

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în Viena, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferite de Ryanair și Wizz Air Malta
Ryanair
6 iun.
OTP18:00Bucureşti Henri Coandă
1h 40m
VIE19:40Viena Vienna Intl
Ryanair
6 iun.
OTP18:00Bucureşti Henri Coandă
1h 40m
VIE19:40Viena Vienna Intl
Ryanair
20 iun.
OTP18:00Bucureşti Henri Coandă
1h 40m
VIE19:40Viena Vienna Intl

Alte clase de cabină pentru zborurile către Viena

Explorează opțiunile alternative de cabină premium pentru zborul tău către Viena

Care companie aeriană zboară către Viena?

Iată o selecție a celor mai populare și mai ieftine companii aeriene pentru zborurile tale către Viena

LOT zboară în Viena aproximativ de 33 de ori pe săptămână. Ofertele de preț depind de destinație, dar s-au găsit prețuri pentru LOT începând de la 144 € cu plecare din Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj în Viena. LOT a fost notat cu 7,4/10 în evaluările primite pe momondo.

Prețurile zborurilor Wizz Air în Viena pot începe de la numai 23 € (călătorie dus-întors din Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj, preț găsit în ultimele 72 de ore). Prețurile pot varia semnificativ pentru 7 cele 7 zboruri către Viena operate de Wizz Air într-o săptămână obișnuită. Cea mai populară astfel de rută Wizz Air are plecarea din Londra Gatwick. Companiei Wizz Air i s-a oferit o notă de 7,1/10 pe momondo, în cadrul a 278 evaluări.


Rute populare către Viena

Cele mai frecvente căutări de zboruri către Viena, împreună cu cele mai mici prețuri și cele mai scurte durate de zbor
Zboruri din Bucureşti către Viena
Cel mai rapid zbor1h 40m
Cel mai ieftin45 €
Zboruri din Iași către Viena
Cel mai rapid zbor1h 40m
Cel mai ieftin157 €
Zboruri din Cluj-Napoca către Viena
Cel mai rapid zbor1h 20m
Cel mai ieftin46 €
Zboruri din Baia Mare către Viena
Cel mai rapid zbor18h 00m
Cel mai ieftin379 €

Cum să călătorești în Viena

Cea mai convenabilă variantă de a ajunge în centru este S7, un tren care ajunge în centru după aproximativ 30 de minute și câteva opriri pe traseu. Poți folosi și trenul CAT care ajunge mai repede pentru că nu are opriri pe parcurs, dar costă puțin mai mult. Totuși, dacă bugetul tău nu este atât de limitat, poți folosi un taxi. Poți să planifici călătoria cu taxiul din timp, astfel șoferul te va aștepta la Sosiri cu pancarda cu numele tău. Există și autobuze care te pot duce de la aeroport în diferite zone ale orașului cu prețuri accesibile și un orar cu o frecvență de 30 de minute.


Începe să-ți planifici călătoria în Viena


Cele mai bune lucruri de făcut și văzut în Viena

Viena, cu mâncarea, muzica, arta și arhitectura sa, este un oraș al plăcerilor.

Ai putea petrece o săptămână în Viena doar ieșind în oraș să mănânci și nu te-ai plictisi. Poți descoperi Viena începând cu centrul orașului unde poți vizita Catedrala Sf. Ștefan, cu acoperișul ei multicolor. Poți să urci până în vârf, ca să vezi priveliștea orașului, după care poți vedea Palatul Imperial sau Belvedere. Poți descoperi puțin din cultura locală vizitând Muzeul de Istorie a Artei, apoi vei începe să visezi la prinți și prințese vizitând Palatul Prințesei Sisi, Schönbrunn, inclusiv grădinile lui minunate. De asemenea, trebuie neapărat să vizitezi aceste două muzee de artă extraordinare: Kunsthistorisches, cu maeștrii italieni și flamanzi, și Belvedere, pentru a vedea lucrări de Egon Schiele și chintesența senzualității vieneze: Gustav Klimt.

Viena a reușit întotdeauna să atragă artiști. Muzicieni precum Hayden, Strauss, Mozart, Beethoven, toți au creat o parte dintre cele mai bune opere ale lor aici. O ieșire în oraș nu este completă fără a merge la un concert sau la operă.

Clădirea nouă a Primăriei are o arhitectură foarte interesantă, dar dacă ai nevoie de adrenalină atunci îți va părea și mai interesant parcul de distracții Prater.

Dacă îți rezervi un bilet din timp poți să participi la un spectacol al Operei de Stat din Viena și să asculți renumita orchestră. Ia avionul spre Viena, unde cel mai bun lucru pe care îl poți face este să te oprești, să mai bei o ceașcă de cafea și să te lași cuprins de atmosfera orașului.


Zboruri către alte orașe din Austria

Ți-ai pierdut interesul pentru Viena? Aruncă o privire peste zborurile către alte orașe din Austria

De ce să folosești momondo?

Atunci când ți se afișează o mulțime de opțiuni din partea unor companii și agenții de renume, poți găsi cu ușurință zborul potrivit în Viena. Poți filtra apoi aceste opțiuni pentru a-l alege pe ce mai bun și asta este exact ceea ce face momondo. Te ajutăm să găsești, repede și ușor, zboruri în Viena, economisind timp și bani.

Da, momondo îți permite să filtrezi rezultatele zborurilor în Viena astfel încât să ți se afișeze doar cele cu politici de rezervare flexibilă.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Călătorii flexibile
momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
Sfaturi de la experți
Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
Alerte de preț
Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.