Mașini de închiriat Thrifty în Toronto

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Thrifty în Toronto

Toronto, ON, Canada
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Toronto, ON, Canada
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Toronto în Thrifty

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Thrifty din Toronto, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
8 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,6

Confort

6,5

Evaluare Generală

5,8

Preluare/Returnare

5,9

Valoare

6,2

Informații despre mașini de închiriat cu Thrifty în Toronto

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Thrifty sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Toronto se simt în siguranță, Thrifty a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Curățire profundă în autobuzele de transfer

Da, Thrifty are 1 sucursală în Aeroportul Toronto Pearson Intl, a cărei adresă este 6301 Silver Dart Drive.

Da, Thrifty oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Toronto. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Thrifty, la una din sucursalele lor din Toronto. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la Thrifty în Toronto, în timpul lunii iunie este Economy. Te poți aștepta la un preț de 128 € pe zi, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 128 € pe zi.

Thrifty are 8 sucursale de închirieri auto în Toronto. Conform datelor noastre, cea aflată la 6301 Silver Dart Drive este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 92% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Thrifty în Toronto au ales să o închirieze pe cea aflată la 6301 Silver Dart Drive.