Mașini de închiriat Enterprise Rent-A-Car în Toronto

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise Rent-A-Car în Toronto

Toronto, ON, Canada
13 dec — 20 dec
Toronto, ON, Canada
Mi 13/12
Amiază
Mi 20/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Toronto în Enterprise Rent-A-Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise Rent-A-Car din Toronto, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Enterprise Rent-A-Car

39 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,4

Confort

8,5

Evaluare Generală

8,5

Preluare/Returnare

8,4

Valoare

8,0

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise Rent-A-Car în Toronto

Are Enterprise Rent-A-Car o sucursală în Aeroportul Toronto Pearson Intl?

Enterprise Rent-A-Car are 1 sucursală în Aeroportul Toronto Pearson Intl. Vei găsi agenția Enterprise Rent-A-Car la adresa 6301 Silver Dart Dr.

Oferă Enterprise Rent-A-Car anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Toronto?

Da, în Toronto, Enterprise Rent-A-Car oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Enterprise Rent-A-Car dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Enterprise Rent-A-Car aici, sub fila Sucursale.

Câte sucursale de închirieri auto are Enterprise Rent-A-Car în Toronto?

161 Bay St este cea mai populară sucursală a agenției Enterprise Rent-A-Car dintre 40 sucursale pe care le are în Toronto. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 17% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Enterprise Rent-A-Car, au făcut-o din această sucursală în 161 Bay St.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Toronto?

Prices for mașini in Toronto refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Toronto?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Toronto este de 173 (de la decembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Toronto?

În diferite țări, inclusiv în Toronto, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Toronto?

Pentru a închiria o mașină în Toronto, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Toronto

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.